Povezane vesti
Vučić pozvao na razgovor Dijanu Hrku: "Spreman sam da je primim u Predsedništvu"
Mondo pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo se obratio Dijani Hrki, majki Stefana Hrke, jednog od 16 stradalih u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu 1. novembra 2024. Ona je stupila u štrajk glađu u nedelju 2. novembra kada je iznela svoja… »
Dijana Hrka sedmi dan štrajkuje glađu: Posetio je otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima
Danas pre 22 dana
Dijana Hrka, čiji je sin Stefan poginuo u prošlogodišnjem padu nadstrešnice ispred Železničke stanice u Novom Sadu, već sedam dana štrajkuje glađu. Danas se pričestila u Crkvi Svetog Marka, vidno umorna i uz otežano kretanje. Dijana Hrka ima podršku… »
(BLOG) Dijana Hrka nastavila štrajk glađu: Podrška građana ne jenjava, obišao je i Milovan Milivojević
N1 Info pre 22 dana
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, sedmi dan štrajkuje glađu. Ona se danas i pričestila u Crkvi Svetog Marka, uz poruku da je sada "sve u Božjim rukama". Reči podrške pružio joj je i Milovan Milivojević, otac mladića koji je… »
Sedmi dan štrajka glađu Dijane Hrke: Ispred Skupštine mirno
NIN pre 22 dana
Dijana Hrka, majka mladića Stefana koji je poginuo u padu novosadske nadstrešnice, sedmi dan štrajkuje glađu, neposredno uz plato kod parlamenta Srbije. Ispred Skupštine Srbije i ovog jutra je mirno, a ulice Takovska, Kneza Miloša i Bulevar kralja… »
Skup podrške Dijani Hrki u Vranju u subotu u 19 sati
Vranje news pre 22 dana
Skup podrške Dijani Hrki (majci Stefana Hrke, jedne od žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu 1. novembra prošle godine), biće održan u Vranju, u subotu 8. novembra u 19 časova. Mesto okupljanja Vranjanaca koji žele da pruže podršku je "mapica", odnosno… »
Potresan susret oca i majke koji su izgubili svoje sinove, i kamen bi zaplakao
Ozon press pre 22 dana
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, sedmi dan štrajkuje glađu. Ona se danas i pričestila u Crkvi Svetog Marka, uz poruku da je sada „sve u Božjim rukama“. Reči podrške pružio joj je i Milovan Milivojević, otac mladića koji je… »
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, ispred Skupštine mirno, Takovska i Bulevar kralja Aleksandra prohodni za saobraćaj
RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Dijana Hrka, čiji je sin Stefan stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, nastavlja da štrajkuje glađu kod Narodne skupštine. Za saobraćaj zatvorena raskrsnica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra. Ispred Skupštine… »
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu kod Skupštine
RTS pre 22 dana
Dijana Hrka, čiji je sin Stefan stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, nastavlja da štrajkuje glađu kod Narodne skupštine. Za saobraćaj zatvorena raskrsnica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra. Ispred Skupštine Srbije je… »
Dijana Hrka pred Skupštinom: Pao mi je imunitet i promukla sam
Vreme pre 22 dana
Ispred Narodne skupštine Srbije i dalje traje štrajk glađu Dijane Hrke, majke stradalog Stefana. Zahteva istinu o padu nadstrešnice u Novom Sadu, oslobađanje uhapšenih studenata i raspisivanje vanrednih izbora. Dijana Hrka, čiji je sin Stefan stradao u… »
Dijana Hrka sedmi dan u štrajku glađu: „Sve je sada u Božjim rukama“
In medija pre 22 dana
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, sedmi dan štrajkuje glađu. Ona se danas i pričestila u Crkvi Svetog Marka, uz poruku da je sada „sve u Božjim rukama“. Reči podrške pružio joj je i Milovan Milivojević, otac mladića koji je… »
Štimac ismejao Vučićevića: Daj Bože da svi propadnemo kao Đoković
Pravda pre 22 dana
Skandalozna izjava urednika i vlasnika Informera Dragana J. Vučićevića juče je "krasila" mreže uz pregršt osuđujućih komentara. A kako i ne bi kada je izrečen, najblaže rečeno, nonsens. Naime, poželeo je jedan od glavnih medijskih aduta Aleksandra Vučića… »
„Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu“: Poruka oca mladića stradalog u Namenskoj
Danas pre 22 dana
„Danas sam dožao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga, ja sam sam ušao u tu borbu sa mojom porodicom, ali čistog obraza i čistog srca“, kaže Milovan Milivojević, otac mladića koji… »
Otac mladića koji je stradao u "Namenskoj": "Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu"
Radio 021 pre 22 dana
"Danas sam došao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu", kaže Milovan Milivojević, otac mladića koji je stradao u "Namenskoj" u Lučanima, a koji je danas posetio Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu. Kako je istakao, kada je on ulazio… »
"Nismo Dijana i ja jedini izgubili decu": Poruka oca mladića stradalog u Namenskoj
N1 Info pre 22 dana
"Danas sam dožao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga, ja sam sam ušao u tu borbu sa mojom porodicom, ali čistog obraza i čistog srca", kaže Milovan Milivojević, otac mladića koji… »
Uglješa Mrdić osmi dan štrajkuje glađu ispred Skupštine
Pravda pre 22 dana
Narodni poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić osmi dan štrajkuje glađu, zajedno sa još nekoliko veterana ispred zgrade Parlamenta u centru Beograda. Kako navodi RTS, ispred Skupštine Srbije je mirno, a ulice Takovska, Kneza Miloša i Bulevar… »
Osmi dan štrajka glađu poslanika SNS Uglješe Mrdića zbog slučaja novosadske Železničke stanice
Serbian News Media pre 22 dana
Narodni poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić osmi dan štrajkuje glađu, zajedno sa još nekoliko veterana ispred zgrade Parlamenta u centru Beograda. Kako navodi RTS, ispred Skupštine Srbije je mirno, a ulice Takovska, Kneza Miloša i Bulevar… »
Dijana Hrka se pričestila, kaže da je sada sve u Božjim rukama
Serbian News Media pre 22 dana
Dijana Hrka, čiji je sin Stefan poginuo u prošlogodišnjem padu nadstrešnice ispred Železničke stanice u Novom Sadu, pričestila se danas u Crkvi Svetog Marka, vidno umorna i uz otežano kretanje. „Dobro sam, od danas je sve u Božjim rukama“, rekla je Hrka… »
Beta pre 22 dana
Dijana Hrka, čiji je sin Stefan poginuo u prošlogodišnjem padu nadstrešnice ispred Železničke stanice u Novom Sadu, pričestila se danas u Crkvi Svetog Marka, vidno umorna i uz otežano kretanje. "Dobro sam, od danas je sve u Božjim rukama", rekla je Hrka… »
Uglješa Mrdić osmi dan štrajkuje glađu ispred Doma Narodne skupštine
Danas pre 22 dana
RTS: Narodni poslanik Mrdić osmi dan štrajkuje glađu ispred Skupštine
Radio 021 pre 22 dana
Narodni poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić osmi dan štrajkuje glađu, zajedno sa još nekoliko veterana, ispred zgrade Parlamenta u centru Beograda. Kako navodi RTS, ispred Skupštine Srbije je mirno, a ulice Takovska, Kneza Miloša i Bulevar… »
Nedeljnik pre 22 dana
Dijana Hrka, čiji je sin Stefan poginuo u prošlogodišnjem padu nadstrešnice ispred Železničke stanice u Novom Sadu, pričestila se danas u Crkvi Svetog Marka, vidno umorna i uz otežano kretanje. „Dobro sam, od danas je sve u Božjim rukama“, rekla je Hrka… »
Novi magazin pre 22 dana
Dijana Hrka, čiji je sin Stefan poginuo u prošlogodišnjem padu nadstrešnice ispred Železničke stanice u Novom Sadu, pričestila se danas u Crkvi Svetog Marka, vidno umorna i uz otežano kretanje. "Dobro sam, od danas je sve u Božjim rukama", rekla je Hrka… »
Dijana Hrka odgovorila RTS-u: „Gde ste bili godinu dana? Ovo je sramota za javni servis“
Danas pre 22 dana
Dijana Hrka, majka tragično preminulog Stefana Hrke, koji je stradao u padu nadstrešnice, već sedam dana štrajkuje glađu. Ispred Narodne skupštine u Beogradu, građani joj neprestano pružaju podršku i čuvaju leđa. Sinoć se na mestu protesta neočekivano… »
Dijana Hrka se pričestila: „Od danas je sve u Božjim rukama“
Nova pre 22 dana
Mladi s juga večeras uz Dijanu Hrku: Za pravdu, za život, za svako dete
Jugmedia pre 22 dana
Pozivamo vas da se večeras, 8. novembra u 19 sati, okupimo na Mapici i pružimo podršku Dijani Hrki — majci koja je izgubila svoje dete zbog korupcije, nemara i nepravde, i koja već sedmi dan štrajkuje glađu tražeći samo jedno — istinu i pravdu, pozivaju… »
„Mladi s juga“ Vranje: Podrška Dijani Hrki u subotu uveče
Jug press pre 22 dana
VRANJE Neformalna grupa „Mladi s juga“ iz Vranja u saopštenju za medije pziva građane na skup podrške Dijani Hrki, majci Stefana koji je poginuo prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu, a koja ispred Skupštine Srbije štrajkuje glađu od drugog novembra… »
„Gde ste bili godinu dana? Ovo je sramota za javni servis“: Pogledajte kako je Dijana Hrka odgovorila RTS-u VIDEO
Nova pre 22 dana
Dijana Hrka, majka tragično preminulog Stefana Hrke, koji je stradao u padu nadstrešnice, već sedam dana štrajkuje glađu. Ispred Narodne skupštine u Beogradu, građani joj neprestano pružaju podršku i čuvaju leđa. Sinoć se na mestu protesta neočekivano… »
Radio sto plus pre 22 dana
Dijana Hrka, čiji je sin Stefan poginuo u prošlogodišnjem padu nadstrešnice ispred Železničke stanice u Novom Sadu, pričestila se danas u Crkvi Svetog Marka, vidno umorna i uz otežano kretanje. “Dobro sam, od danas je sve u Božjim rukama”, rekla je Hrka… »
Mirno jutro ispred Skupštine: Takovska i Bulevar kralja Aleksandra prohodne za saobraćaj
Euronews pre 22 dana
Ispred Skupštine Srbije i ovog jutra je mirno, a Takovska, Kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandra, koje su prethodnih dana povremeno blokirale grupe građana, prohodne su za saobraćaj. U blizini parlamenta, na raskrsnici Takovske i Bulevara kralja… »
Za pravdu, za život, za svako dete: Podrška Dijani i večeras kod Mapice
Bujanovačke pre 22 dana
Bujanovac, Vranje, 8. novembar 2025 . Za pravdu. Za život. Za svako dete! Pod ovim motom Grupa Mladi s juga pozivaju građane da se i večeras okupe kod Mapice u centru Vranja kako bi pružili podršku Dijani Hrki, majci koja štrajkom glađu traži pravdu za… »
Mrdić deveti dan štrajkuje glađu ispred Skupštine: Borimo se za istinu i pravdu
Euronews pre 22 dana
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić deveti dan štrajkuje glađu ispred Doma Narodne skupštine, sa pet veterana koji su ga podržali u zahtevu da nadležno tužilaštvo uhapsi bivšeg predsednika Skupštine akcionara Infrastrukture Železnice… »
Uglješa Mrdić osmi dan štrajkuje glađu ispred Narodne skupštine
RTS pre 22 dana
Poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić osmi dan štrajkuje glađu, zajedno sa još nekoliko veterana ispred Doma Narodne skupštine. Uglješa Mrdić, započevši 31. oktobra štrajk glađu, rekao da je njegov glavni zahtev da nadležno tužilaštvo uhapsi… »
Dijana Hrka pozvala Vučića da dođe na razgovor
Pravda pre 22 dana
Dijana Hrka, majka mladića Stefana koji je stradao u padu nadstrešnice u Novom Sadu, štrajkuje glađu šesti dan, a jutros je pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođe lično i pred svima razgovara sa njom, ali ocenjuje da se to neće desiti, jer… »
Vučićević za sramotu ne zna: Novaka Đokovića nazvao "propalim teniserom" (video)
Pravda pre 22 dana
Ako je nešto konstanta na medijskom nebu Srbije, onda je to da će Informer, udarna pesnica režima, da se obruši na svakog ko se usudi da podrži studente, proteste građana ili Dijanu Hrku, majku Stefana Hrke, koji je poginuo u padu nadstrešnice na… »
Severina na koncertu u Zagrebu podržala Dijanu Hrku: Ta majka štrajkuje glađu jer godinu dana traži istinu i pravdu (VIDEO)
Danas pre 23 dana
Hrvatska pevačica Severina večeras peva pred prepunom Arenom u Zagrebu, a tokom koncerta je iskoristila priliku da pošalje podršku Dijani Hrki. Severina od početka studentskih protesta u Srbiji, otvoreno podržava blokade, te je gotovo na svakom koncertu… »
I Romska partija uz Dijanu Hrku
Danas pre 23 dana
Predstavnici Romske partije danas su posetili Dijanu Hrku, koja šesti dan štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije, tražeći da se privedu odgovorni za smrt njenog sina Stefana, čiji je život okončan 1. novembra prošle godine u padu nadstrešnice Železnice… »
Vesti dana »
Studenti i opozicija: S obzirom na izborne uslove, zadovoljni rezultatima
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Vučić slavi nakon pobede na izborama: "Srećan što sam imao vremena da se proveselim sa Danilom za rođendan"
Telegraf pre 32 minutajoš 4 povezane
Umro poznati pevač Jutros pronađen mrtav u hotelskoj sobi: Mirko Perković imao nastup veče pre smrti
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen (FOTO; VIDEO)
Danas pre 27 minutajoš 1 povezana