Повезане вести

Вучић позвао на разговор Дијану Хрку: "Спреман сам да је примим у Председништву"

Вучић позвао на разговор Дијану Хрку: "Спреман сам да је примим у Председништву"

Мондо пре 30 дана
Председник Србије Александар Вучић поново се обратио Дијани Хрки, мајки Стефана Хрке, једног од 16 страдалих у паду надстрешнице Железничке станице у Новом Саду 1. новембра 2024. Она је ступила у штрајк глађу у недељу 2… »
Дијана Хрка седми дан штрајкује глађу: Посетио је отац младића који је страдао у „Наменској“ у Лучанима

Дијана Хрка седми дан штрајкује глађу: Посетио је отац младића који је страдао у „Наменској“ у Лучанима

Данас пре 29 дана
Дијана Хрка, чији је син Стефан погинуо у прошлогодишњем паду надстрешнице испред Железничке станице у Новом Саду, већ седам дана штрајкује глађу. Данас се причестила у Цркви Светог Марка, видно уморна и уз отежано кретање… »
(БЛОГ) Дијана Хрка наставила штрајк глађу: Подршка грађана не јењава, обишао је и Милован Миливојевић

(БЛОГ) Дијана Хрка наставила штрајк глађу: Подршка грађана не јењава, обишао је и Милован Миливојевић

Н1 Инфо пре 29 дана
Дијана Хрка, мајка Стефана Хрке погинулог у паду надстрешнице, седми дан штрајкује глађу. Она се данас и причестила у Цркви Светог Марка, уз поруку да је сада "све у Божјим рукама". Речи подршке пружио јој је и Милован… »
Седми дан штрајка глађу Дијане Хрке: Испред Скупштине мирно

Седми дан штрајка глађу Дијане Хрке: Испред Скупштине мирно

НИН пре 29 дана
Дијана Хрка, мајка младића Стефана који је погинуо у паду новосадске надстрешнице, седми дан штрајкује глађу, непосредно уз плато код парламента Србије. Испред Скупштине Србије и овог јутра је мирно, а улице Таковска, Кнеза… »
Скуп подршке Дијани Хрки у Врању у суботу у 19 сати

Скуп подршке Дијани Хрки у Врању у суботу у 19 сати

Врање невс пре 29 дана
Скуп подршке Дијани Хрки (мајци Стефана Хрке, једне од жртава пада надстрешнице у Новом Саду 1. новембра прошле године), биће одржан у Врању, у суботу 8. новембра у 19 часова. Место окупљања Врањанаца који желе да пруже… »
Потресан сусрет оца и мајке који су изгубили своје синове, и камен би заплакао

Потресан сусрет оца и мајке који су изгубили своје синове, и камен би заплакао

Озон пресс пре 29 дана
Дијана Хрка, мајка Стефана Хрке погинулог у паду надстрешнице, седми дан штрајкује глађу. Она се данас и причестила у Цркви Светог Марка, уз поруку да је сада „све у Божјим рукама“. Речи подршке пружио јој је и Милован… »
Дијана Хрка наставила штрајк глађу, испред Скупштине мирно, Таковска и Булевар краља Александра проходни за саобраћај

Дијана Хрка наставила штрајк глађу, испред Скупштине мирно, Таковска и Булевар краља Александра проходни за саобраћај

РТВ пре 29 дана
БЕОГРАД - Дијана Хрка, чији је син Стефан страдао у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, наставља да штрајкује глађу код Народне скупштине. За саобраћај затворена раскрсница Таковске и Булевара краља… »
Дијана Хрка наставила штрајк глађу код Скупштине

Дијана Хрка наставила штрајк глађу код Скупштине

РТС пре 29 дана
Дијана Хрка, чији је син Стефан страдао у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, наставља да штрајкује глађу код Народне скупштине. За саобраћај затворена раскрсница Таковске и Булевара краља Александра. Испред… »
Дијана Хрка пред Скупштином: Пао ми је имунитет и промукла сам

Дијана Хрка пред Скупштином: Пао ми је имунитет и промукла сам

Време пре 29 дана
Испред Народне скупштине Србије и даље траје штрајк глађу Дијане Хрке, мајке страдалог Стефана. Захтева истину о паду надстрешнице у Новом Саду, ослобађање ухапшених студената и расписивање ванредних избора. Дијана Хрка, чији… »
Дијана Хрка седми дан у штрајку глађу: „Све је сада у Божјим рукама“

Дијана Хрка седми дан у штрајку глађу: „Све је сада у Божјим рукама“

Ин медија пре 29 дана
Дијана Хрка, мајка Стефана Хрке погинулог у паду надстрешнице, седми дан штрајкује глађу. Она се данас и причестила у Цркви Светог Марка, уз поруку да је сада „све у Божјим рукама“. Речи подршке пружио јој је и Милован… »
Штимац исмејао Вучићевића: Дај Боже да сви пропаднемо као Ђоковић

Штимац исмејао Вучићевића: Дај Боже да сви пропаднемо као Ђоковић

Правда пре 29 дана
Скандалозна изјава уредника и власника Информера Драгана Ј. Вучићевића јуче је "красила" мреже уз прегршт осуђујућих коментара. А како и не би када је изречен, најблаже речено, нонсенс. Наиме, пожелео је један од главних… »
„Нисмо Дијана и ја једини изгубили децу“: Порука оца младића страдалог у Наменској

„Нисмо Дијана и ја једини изгубили децу“: Порука оца младића страдалог у Наменској

Данас пре 29 дана
„Данас сам дожао да подржим срцем Дијану, а видим да има и подршку, хвала богу. Ја кад сам ушао у моју борбу, нисам имао никога, ја сам сам ушао у ту борбу са мојом породицом, али чистог образа и чистог срца“, каже Милован… »
Отац младића који је страдао у "Наменској": "Нисмо Дијана и ја једини изгубили децу"

Отац младића који је страдао у "Наменској": "Нисмо Дијана и ја једини изгубили децу"

Радио 021 пре 29 дана
"Данас сам дошао да подржим срцем Дијану, а видим да има и подршку, хвала богу", каже Милован Миливојевић, отац младића који је страдао у "Наменској" у Лучанима, а који је данас посетио Дијану Хрку која штрајкује глађу. Како је… »
"Нисмо Дијана и ја једини изгубили децу": Порука оца младића страдалог у Наменској

"Нисмо Дијана и ја једини изгубили децу": Порука оца младића страдалог у Наменској

Н1 Инфо пре 29 дана
"Данас сам дожао да подржим срцем Дијану, а видим да има и подршку, хвала богу. Ја кад сам ушао у моју борбу, нисам имао никога, ја сам сам ушао у ту борбу са мојом породицом, али чистог образа и чистог срца", каже Милован… »
Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу испред Скупштине

Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу испред Скупштине

Правда пре 29 дана
Народни посланик Српске напредне странке Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу, заједно са још неколико ветерана испред зграде Парламента у центру Београда. Како наводи РТС, испред Скупштине Србије је мирно, а улице Таковска… »
Дијана Хрка се причестила, каже да је сада све у Божјим рукама

Сербиан Невс Медиа пре 29 дана
Дијана Хрка, чији је син Стефан погинуо у прошлогодишњем паду надстрешнице испред Железничке станице у Новом Саду, причестила се данас у Цркви Светог Марка, видно уморна и уз отежано кретање. „Добро сам, од данас је све у… »
Осми дан штрајка глађу посланика СНС Угљеше Мрдића због случаја новосадске Железничке станице

Осми дан штрајка глађу посланика СНС Угљеше Мрдића због случаја новосадске Железничке станице

Сербиан Невс Медиа пре 29 дана
Народни посланик Српске напредне странке Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу, заједно са још неколико ветерана испред зграде Парламента у центру Београда. Како наводи РТС, испред Скупштине Србије је мирно, а улице Таковска… »

Бета пре 30 дана
Дијана Хрка, чији је син Стефан погинуо у прошлогодишњем паду надстрешнице испред Железничке станице у Новом Саду, причестила се данас у Цркви Светог Марка, видно уморна и уз отежано кретање. "Добро сам, од данас је све у… »
РТС: Народни посланик Мрдић осми дан штрајкује глађу испред Скупштине

РТС: Народни посланик Мрдић осми дан штрајкује глађу испред Скупштине

Радио 021 пре 29 дана
Народни посланик Српске напредне странке Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу, заједно са још неколико ветерана, испред зграде Парламента у центру Београда. Како наводи РТС, испред Скупштине Србије је мирно, а улице Таковска… »
Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу испред Дома Народне скупштине

Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу испред Дома Народне скупштине

Данас пре 30 дана

Недељник пре 30 дана
Дијана Хрка, чији је син Стефан погинуо у прошлогодишњем паду надстрешнице испред Железничке станице у Новом Саду, причестила се данас у Цркви Светог Марка, видно уморна и уз отежано кретање. „Добро сам, од данас је све у… »

Нови магазин пре 30 дана
Дијана Хрка, чији је син Стефан погинуо у прошлогодишњем паду надстрешнице испред Железничке станице у Новом Саду, причестила се данас у Цркви Светог Марка, видно уморна и уз отежано кретање. "Добро сам, од данас је све у… »
Дијана Хрка одговорила РТС-у: „Где сте били годину дана? Ово је срамота за јавни сервис“

Дијана Хрка одговорила РТС-у: „Где сте били годину дана? Ово је срамота за јавни сервис“

Данас пре 30 дана
Дијана Хрка, мајка трагично преминулог Стефана Хрке, који је страдао у паду надстрешнице, већ седам дана штрајкује глађу. Испред Народне скупштине у Београду, грађани јој непрестано пружају подршку и чувају леђа. Синоћ се на… »
Дијана Хрка се причестила: „Од данас је све у Божјим рукама“

Дијана Хрка се причестила: „Од данас је све у Божјим рукама“

Нова пре 30 дана
Млади с југа вечерас уз Дијану Хрку: За правду, за живот, за свако дете

Млади с југа вечерас уз Дијану Хрку: За правду, за живот, за свако дете

Југмедиа пре 30 дана
Позивамо вас да се вечерас, 8. новембра у 19 сати, окупимо на Мапици и пружимо подршку Дијани Хрки — мајци која је изгубила своје дете због корупције, немара и неправде, и која већ седми дан штрајкује глађу тражећи само једно —… »
„Млади с југа“ Врање: Подршка Дијани Хрки у суботу увече

„Млади с југа“ Врање: Подршка Дијани Хрки у суботу увече

Југ пресс пре 30 дана
ВРАЊЕ Неформална група „Млади с југа“ из Врања у саопштењу за медије пзива грађане на скуп подршке Дијани Хрки, мајци Стефана који је погинуо приликом пада надстрешнице у Новом Саду, а која испред Скупштине Србије штрајкује… »
„Где сте били годину дана? Ово је срамота за јавни сервис“: Погледајте како је Дијана Хрка одговорила РТС-у ВИДЕО

„Где сте били годину дана? Ово је срамота за јавни сервис“: Погледајте како је Дијана Хрка одговорила РТС-у ВИДЕО

Нова пре 30 дана
Дијана Хрка, мајка трагично преминулог Стефана Хрке, који је страдао у паду надстрешнице, већ седам дана штрајкује глађу. Испред Народне скупштине у Београду, грађани јој непрестано пружају подршку и чувају леђа. Синоћ се на… »

Радио сто плус пре 30 дана
Дијана Хрка, чији је син Стефан погинуо у прошлогодишњем паду надстрешнице испред Железничке станице у Новом Саду, причестила се данас у Цркви Светог Марка, видно уморна и уз отежано кретање. “Добро сам, од данас је све у… »
Мирно јутро испред Скупштине: Таковска и Булевар краља Александра проходне за саобраћај

Мирно јутро испред Скупштине: Таковска и Булевар краља Александра проходне за саобраћај

Еуроневс пре 30 дана
Испред Скупштине Србије и овог јутра је мирно, а Таковска, Кнеза Милоша и Булевар краља Александра, које су претходних дана повремено блокирале групе грађана, проходне су за саобраћај. У близини парламента, на раскрсници… »
За правду, за живот, за свако дете: Подршка Дијани и вечерас код Мапице

За правду, за живот, за свако дете: Подршка Дијани и вечерас код Мапице

Бујановачке пре 30 дана
Бујановац, Врање, 8. новембар 2025 . За правду. За живот. За свако дете! Под овим мотом Група Млади с југа позивају грађане да се и вечерас окупе код Мапице у центру Врања како би пружили подршку Дијани Хрки, мајци која… »
Мрдић девети дан штрајкује глађу испред Скупштине: Боримо се за истину и правду

Мрдић девети дан штрајкује глађу испред Скупштине: Боримо се за истину и правду

Еуроневс пре 30 дана
Посланик Српске напредне странке (СНС) Угљеша Мрдић девети дан штрајкује глађу испред Дома Народне скупштине, са пет ветерана који су га подржали у захтеву да надлежно тужилаштво ухапси бившег председника Скупштине акционара… »
Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу испред Народне скупштине

Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу испред Народне скупштине

РТС пре 30 дана
Посланик Српске напредне странке Угљеша Мрдић осми дан штрајкује глађу, заједно са још неколико ветерана испред Дома Народне скупштине. Угљеша Мрдић, започевши 31. октобра штрајк глађу, рекао да је његов главни захтев да… »
Дијана Хрка позвала Вучића да дође на разговор

Дијана Хрка позвала Вучића да дође на разговор

Правда пре 30 дана
Дијана Хрка, мајка младића Стефана који је страдао у паду надстрешнице у Новом Саду, штрајкује глађу шести дан, а јутрос је позвала председника Србије Александра Вучића да дође лично и пред свима разговара са њом, али оцењује… »
Вучићевић за срамоту не зна: Новака Ђоковића назвао "пропалим тенисером" (видео)

Вучићевић за срамоту не зна: Новака Ђоковића назвао "пропалим тенисером" (видео)

Правда пре 30 дана
Ако је нешто константа на медијском небу Србије, онда је то да ће Информер, ударна песница режима, да се обруши на сваког ко се усуди да подржи студенте, протесте грађана или Дијану Хрку, мајку Стефана Хрке, који је погинуо у… »
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)

Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)

Данас пре 30 дана
Хрватска певачица Северина вечерас пева пред препуном Ареном у Загребу, а током концерта је искористила прилику да пошаље подршку Дијани Хрки. Северина од почетка студентских протеста у Србији, отворено подржава блокаде, те је… »
И Ромска партија уз Дијану Хрку

И Ромска партија уз Дијану Хрку

Данас пре 30 дана
Представници Ромске партије данас су посетили Дијану Хрку, која шести дан штрајкује глађу испред Скупштине Србије, тражећи да се приведу одговорни за смрт њеног сина Стефана, чији је живот окончан 1. новембра прошле године у… »

Вести дана »