Povezane vesti
FOTO Skup podrške autoprevozniku u Novom Sadu: Blokirana autobuska stanica
Radio 021 pre 19 minuta
Studenti i građani okupili su se na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Pavla Papa na skupu podrške autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću. Oni su zatim blokirali perone autobuske stanice. Na skup su pozvali studenti u blokadi novosadskih fakulteta. Okupljeni… »
„Ne mogu dete da odgovorim“: U štrajk glađu Jaćimović sutra stupa sa sinom (16)
Nova pre 9 minuta
Prevoznik Milomir Jaćimović stupiće sutra u štrajk glađu, a sa njim će u štrajk stupiti i njegov sin, izjavio je on za N1. U toku je protest podrške Jaćimoviću u Novom Sadu. „Nemam više drugog izbora, autobusi su mi uzeti, kazne su mi ispisane milionske… »
Protest u Novom Sadu: Građani blokirali izlaz sa autobuske stanice u znak podrške Milomiru Jaćimoviću
N1 Info pre 44 minuta
Novosađani su na protestu podrške autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću, koji će u ponedeljak zajedno sa sinom stupiti u štrajk glađu, blokirali izlaz sa autobuske stanice. Građani i studenti blokiraće do 16 časova saobraćaj i perone autobuske stanice u… »
U štrajk glađu sa Jaćimovićem sutra stupa i njegov sin: "Ne mogu dete da odgovorim"
N1 Info pre 1 sat
Prevoznik Milomir Jaćimović stupiće sutra u štrajk glađu, a sa njim će u štrajk stupiti i njegov sin, izjavio je on za N1. U toku je protest podrške Jaćimoviću u Novom Sadu. "Nemam više drugog izbora, autobusi su mi uzeti, kazne su mi ispisane milionske… »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov sin stupaju u štrajk glađu
Beta pre 1 sat
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupiće sutra u štrajk glađu zbog kazni koje su mu napisane tokom prethodnih skupova podrške studentima i Dijani Hrka, izjavio je on za N1. "Nemam više drugog izbora, autobusi su mi uzeti, kazne su mi ispisane… »
Dijana Hrka nastavlja štrajk glađu, okupili se građani koji je podržavaju i održali 16 minuta tišine
RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Dijana Hrka, čiji je sin Stefan stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, nastavlja da štrajkuje glađu kod Narodne skupštine. Građani koji je podržavaju blokirali su raskrsnicu Ulice Kneza Miloša, Takovske ulice i… »
Protest podrške prevozniku Jaćimoviću: Studenti i građani blokiraju MAS i raskrsnicu kod železničke stanice
NoviSad.com pre 33 minuta
Novi Sad – Studenti i građani blokirali su Međugradsku autobusku stanicu i raskrsnicu kod autobuske i železničke stanice na Bulevaru Jaše Tomića. Oni protestuju zbog represije režima nad autprevoznikom Milomirom Jaćimovićem. Okupili su se na raskrsnici… »
Novosađani blokirali autobusku stanicu u znak podrške autporevozniku Jaćimoviću
Nedeljnik pre 33 minuta
Novosađani su na protestu podrške autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću, koji će u ponedeljak zajedno sa sinom stupiti u štrajk glađu, blokirali izlaz sa autobuske stanice, piše N1. Građani i studenti blokiraće do 16 časova saobraćaj i perone autobuske… »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov sin sutra stupaju u štrajk glađu
Danas pre 1 sat
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupiće sutra u štrajk glađu zbog kazni koje su mu napisane tokom prethodnih skupova podrške studentima i Dijani Hrka, izjavio je on za N1. „Nemam više drugog izbora, autobusi su mi uzeti, kazne su mi ispisane… »
Majka stradalog u Novom Sadu osmi dan štrajkuje glađu u centru Beograda
Slobodna Evropa pre 1 sat
Dijana Hrka, majka mladića koji je poginuo na Železničkoj stanici u Novom Sadu, osmi dan štrajkuje glađu u centru Beograda. Zahteva procesuiranje odgovornih za smrt njenog sina i još 15 poginulih u padnu nadstrešnice novembra prošle godine. Hrka je u… »
FOTO: U toku protest podrške autoprevozniku Jaćimoviću
Moj Novi Sad pre 44 minuta
Na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Pavla Papa u toku je protest podrške Milomiru Jaćimoviću. Okupljenih nekoliko stotina građana je blokiralo raskrsnicu kod zgrade Policijske uprave Novi Sad. Među građanima i studentima je i Milomir Jaćimović… »
Novosađani blokirali izlaz autobuske stanice u znak podrške Milomiru Jaćimoviću (VIDEO)
Nova pre 49 minuta
Novosađani su na protestu podrške autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću, koji će u ponedeljak zajedno sa sinom stupiti u štrajk glađu, blokirali izlaz sa autobuske stanice. Građani i studenti blokiraće do 16 časova saobraćaj i perone autobuske stanice u… »
Prevoznik Milomir Jaćimović sa sinom stupa u štrajk glađu zbog milionskih kazni
Serbian News Media pre 53 minuta
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupiće sutra u štrajk glađu zbog kazni koje su mu napisane tokom prethodnih skupova podrške studentima i Dijani Hrka, izjavio je on za N1. „Nemam više drugog izbora, autobusi su mi uzeti, kazne su mi ispisane… »
Protest u Novom Sadu: Građani blokirali izlaz sa autobuske stanice u znak podrške Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 24 minuta
(VIDEO) Milomir Jaćimović, autoprevoznik iz Đurđeva, ulazi u štrajk glađu sa svojim detetom
In medija pre 43 minuta
Autoprevoznik iz Đurđeva Milomir Jaćimović najavio je da će od sutra, 10. novembra u 10 časova, započeti štrajk glađu ispred zgrade Pokrajinske vlade u Novom Sadu, zajedno sa svojim sinom Milanom, koji će protestovati uz oca jer nije imao ko da ga čuva… »
Novi magazin pre 23 minuta
Skup podrške autoprevozniku Jaćimoviću u Novom Sadu
RTS pre 23 minuta
U Novom Sadu se održava protest podrške prevozniku Milomiru Jaćimoviću u organizaciji studenata u blokadi novosadskih fakulteta, koji je počeo na uglu Bulevara Oslobođenja i Ulice Pavla Papa u 14 sati. Nakon što je grupa studenta i građana blokirala… »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov sin stupaju u štrajk glađu
Radio sto plus pre 53 minuta
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupiće sutra u štrajk glađu zbog kazni koje su mu napisane tokom prethodnih skupova podrške studentima i Dijani Hrka, izjavio je on za N1. “Nemam više drugog izbora, autobusi su mi uzeti, kazne su mi ispisane… »
Ko štrajkuje glađu u centru Beograda i zašto
BBC News pre 3 sata
Dijana Hrka, koja je izgubila sina u padu nadstrešnice u Novom Sadu, i poslanik vladajuće SNS Uglješa Mrdić danima štrajkuju glađu u centru Beograda. Dijana Hrka, majka čiji je sin poginuo u obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu, osmi dan štrajkuje glađu… »
Dijana Hrka nastavlja štrajk glađu – blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra
RTS pre 3 sata
Dijana Hrka, čiji je sin Stefan stradao u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, nastavlja da štrajkuje glađu kod Narodne skupštine. Građani koji je podržavaju blokirali su raskrsnicu Ulice Kneza Miloša, Takovske ulice i Bulevara kralja… »
Od Vuka Draškovića do Dijane Hrke: Štrajkovi glađu u Srbiji i ima li takav vid protesta poente?
Radio 021 pre 2 sata
Ispred Skupštine Srbije u toku su dva štrajka glađu, dijametralno različita, ne samo zbog toga ko su štrajkači, već i sa kojim ciljem štrajkuju. Naime, Dijana Hrka prestala je da unosi hranu tražeći pravdu za sina stradalog pod nadstrešnicom Železničke… »
Dijana Hrka osmi dan štrajkuje glađu
In medija pre 4 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, osmi dan štrajkuje glađu. Hrka kaže da dane ne broji, da se dobro oseća, i da ne odustaje od štrajka. Osvrnula se na to što je sinoć predsednik Srbije… »
Dijana Hrka: „Neka Vučić dođe da razgovaramo pred svima, ja njemu neću oprostiti!“
Serbian News Media pre 3 sata
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice na novosadskoj železničkoj stanici, poručila je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da, ako je na to spreman, treba da dođe tu gde ona štrajuke glađu, i razgovara sa njom pred svima… »
Ispred zgrade Narodne skupštine mirno, Takovska i Bulevar kralja Aleksandra prohodni za saobraćaj
Sputnik pre 6 sati
Ispred zgrade Narodne Skupštine Srbije i ovog jutra je mirno, a ulice Takovska, Kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandra, koje su prethodnih dana povremeno blokirale grupe građana, prohodne su za saobraćaj. U blizini parlamenta, na raskrsnici Takovske i… »
Kakva je situacija ispred Skupštine Srbije? Takovska i Bulevar kralja Aleksandra prohodni za saobraćaj
Euronews pre 6 sati
Ispred Skupštine Srbije i ovog jutra je mirno, a ulice Takovska, Kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandra, koje su prethodnih dana povremeno blokirale grupe građana, prohodne su za saobraćaj. U blizini parlamenta, na raskrsnici Takovske i Bulevara kralja… »
Nema dalje Nebojša Krstić napao i izvređao Sašu Đorđevića
Pravda pre 7 sati
Brojna velika imena su podržala studente i njihovu borbu, ali su i osudila skandalozno ponašanje prema Dijani Hrki, majci Stefana Hrke koji je poginuo u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Dok Dijana Hrka štrajkuje glađu ispred… »
Štrajk glađu: Koje su posledice, koje faze i šta kažu lekari?
Radio 021 pre 9 sati
Dijana Hrka, majka Stefana, koji je pre godinu dana zajedno sa još 15 ljudi stradao u padu betonske nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, osmi dan štrajkuje glađu ispred Ćacilenda, zahtevajući istinu i pravdu. Mada ponavlja da se "oseća dobro"… »
„Već posle 72 sata prve promene po zdravlje, moguće trajne posledice“: Stručnjaci o štrajku glađu, u kojem je Dijana Hrka…
Danas pre 16 sati
Dijana Hrka, majka Stefana, koji je pre godinu dana zajedno sa još 15 ljudi stradao pri padu betonske nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a da za to još niko nije odgovarao, sedmi dan štrajkuje glađu ispred takozvanog „Ćacilenda“… »
Vesti dana »
N1 Info pre 44 minutajoš 27 povezanih
Sutra oblačno sa kišom u većem delu Srbije, do 15 stepeni
Serbian News Media pre 3 satajoš 25 povezanih
Hitna pomoć zbrinula poslanika Mrdića na licu mesta, nije ga prebacila u zdravstvenu ustanovu
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih
Odlazak radomana kanjevca Glas jedne generacije koji je ostavio trag u stihovima i u srcima slušalaca (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih
Saznajemo! Novi skandal u srpskom fudbalu, navijač prišao treneru posle utakmice i udario ga glavom
Telegraf pre 3 minutajoš 18 povezanih