Povezane vesti

Da li je Zelenski uzdrman ostavkom najbližeg saradnika i glavnog pregovarača sa SAD?

Da li je Zelenski uzdrman ostavkom najbližeg saradnika i glavnog pregovarača sa SAD?

Danas pre 44 minuta
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je u petak najavio ostavku svog moćnog šefa kabineta, Andrija Jermaka, koji je takođe bio glavni pregovarač Ukrajine u razgovorima sa SAD, nakon što je Jermakova rezidencija pretresena od strane istražitelja za… »
Šef kabineta Zelenskog oglasio se nakon ostavke: Osramoćen sam, idem na front

Šef kabineta Zelenskog oglasio se nakon ostavke: Osramoćen sam, idem na front

Danas pre 1 sat
Bivši šef Kancelarije predsednika Ukrajine, Andrij Jermak, rekao je, nekoliko sati nakon podnošenja ostavke usled racije koju je u njegovom domu sprovela Nacionalna antikorupcijska agencija Ukrajine, da namerava da ode na liniju fronta, prenosi Njujork… »
"Idem na front" Andrij Jermak nakon ostavke: Spreman sam na odmazdu, ne želim da stvaram probleme Zelenskom

"Idem na front" Andrij Jermak nakon ostavke: Spreman sam na odmazdu, ne želim da stvaram probleme Zelenskom

Blic pre 1 sat
Objavio je SMS porukom svoje namere za list 'Njujork post' Nakon racije u njegovoj kući, Jermak je podneo ostavku zbog spekulacija Andrij Jermak, bivši šef kabineta ukrajinskog predsednika Volorimira Zelenskog, objavio je da je spreman da krene na front… »
Savetnik Zelenskog dao ostavku i poručio: Idem na front

Savetnik Zelenskog dao ostavku i poručio: Idem na front

NIN pre 1 sat
Bivši glavni savetnik ukrajinskog predsednika, Andrij Jermak, poručio je da odlazi na front, i to nekoliko sati nakon što je podneo ostavku, potvrdivši za "Njujork post" da je spreman na "bilo kakve odmazde" posle racije koju je u njegovom domu sproveo… »
Šok: Jermak povukao neočekivan potez - odlazi na front?

Šok: Jermak povukao neočekivan potez - odlazi na front?

B92 pre 1 sat
Bivši šef kancelarije predsednika Ukrajine, Andrij Jermak, objavio je da odlazi na front nakon što je podneo ostavku usred korupcionaškog skandala i istrage NABU-a o njegovom domu, prenela je Ukrajinska pravda. "Idem na front i spreman sam na svaku… »
Jermak posle ostavke najavio odlazak na front

Jermak posle ostavke najavio odlazak na front

Politika pre 1 sat
Američki pritisak ili unutrašnji slom. Smenjeni šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak, prema pisanju „Njujork posta“, prvi put je progovorio za zapadne medije nakon svoje kontroverzne ostavke – i to porukom u kojoj je, kako se opisuje… »
Savetnik Zelenskog prvo dao ostavku, pa sad rekao da će da ide na front

Savetnik Zelenskog prvo dao ostavku, pa sad rekao da će da ide na front

Telegraf pre 1 sat
Bivši glavni savetnik ukrajinskog predsednika, Andrij Jermak, poručio je da odlazi na front, i to nekoliko sati nakon što je podneo ostavku, potvrdivši za "Njujork post" da je spreman na "bilo kakve odmazde" posle racije koju je u njegovom domu sproveo… »
"Ne želim da stvaram probleme Zelenskom, idem na front" Uvređeni Jermak poslao poruku za lidera Ukrajine?

"Ne želim da stvaram probleme Zelenskom, idem na front" Uvređeni Jermak poslao poruku za lidera Ukrajine?

Kurir pre 2 sata
Američki list "Njujork post" tvrdi da je primio poruku od Andreja Jermaka, nedavno smenjenog šefa predsedničkog kabineta Vladimira Zelenskog, u kojoj je on navodno najavio da odlazi na front. „Idem na front i spreman sam na svaku represiju. Uvredili su… »
Jermak doneo konačnu odluku! Spreman sam da krenem

Jermak doneo konačnu odluku! Spreman sam da krenem

Pravda pre 3 sata
Uz izvinjenje što možda više neće da se javlja, Jermak je napomenuo da je "služio Ukrajini" i da je "zgađen nedostatkom podrške onih koji znaju istinu". Andrej Jermak, bivši šef kabineta Vladimira Zelenskog, poslao je tekst "Njujork postu" ubrzo posle… »
Američki mediji: Jermak nakon korupcijskog skandala ide na front

Američki mediji: Jermak nakon korupcijskog skandala ide na front

Sputnik pre 3 sata
Američki list Njujork post tvrdi da je primio poruku od Andreja Jermaka, nedavno smenjenog šefa predsedničkog kabineta Vladimira Zelenskog, u kojoj je on navodno najavio da odlazi na front. Napominje se da nije precizirao kada ili kako će krenuti na… »
Medvedčuk otkrio ko je naručio istragu o korupciji u Ukrajini

Medvedčuk otkrio ko je naručio istragu o korupciji u Ukrajini

Sputnik pre 3 sata
Istragu o korupciji u okruženju Vladimira Zelenskog, koja je eskalirala u skandal, „naručili“ su Amerikanci, izjavio je za Sputnjik Viktor Medvedčuk, bivši lider zabranjene u Ukrajini stranke „Opoziciona platforma – Za život“ i predsednik pokreta „Druga… »
Medvedčuk otkrio: Evo ko je naručio istragu o korupciji u Ukrajini

Medvedčuk otkrio: Evo ko je naručio istragu o korupciji u Ukrajini

Večernje novosti pre 3 sata
ISTRAGU o korupciji u okruženju Vladimira Zelenskog, koja je eskalirala u skandal, „naručili“ su Amerikanci, izjavio je za Sputnjik Viktor Medvedčuk, bivši lider zabranjene u Ukrajini stranke „Opoziciona platforma – Za život“ i predsednik pokreta „Druga… »
"Idem na front, ne želim da stvaram probleme Zelenskom" Njujork post primio poruku od Andreja Jermaka - "Spreman sam na sve"

"Idem na front, ne želim da stvaram probleme Zelenskom" Njujork post primio poruku od Andreja Jermaka - "Spreman sam na sve"

Večernje novosti pre 3 sata
AMERIČKI list Njujork post tvrdi da je primio poruku od Andreja Jermaka, nedavno smenjenog šefa predsedničkog kabineta Vladimira Zelenskog, u kojoj je on navodno najavio da odlazi na front. Foto Tanjug/AP „Idem na front i spreman sam na svaku represiju… »
Iz predsedničkog kabineta na front: Desna ruka Zelenskog Jermak doneo radikalnu odluku, tvrde američki mediji

Iz predsedničkog kabineta na front: Desna ruka Zelenskog Jermak doneo radikalnu odluku, tvrde američki mediji

Alo pre 4 sati
Američki list Njujork post tvrdi da je primio poruku od Andreja Jermaka, nedavno smenjenog šefa predsedničkog kabineta Vladimira Zelenskog, u kojoj je on navodno najavio da odlazi na front. „Idem na front i spreman sam na svaku represiju. Uvredili su me… »

Vesti dana »