Povezane vesti
Da li je Zelenski uzdrman ostavkom najbližeg saradnika i glavnog pregovarača sa SAD?
Danas pre 44 minuta
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je u petak najavio ostavku svog moćnog šefa kabineta, Andrija Jermaka, koji je takođe bio glavni pregovarač Ukrajine u razgovorima sa SAD, nakon što je Jermakova rezidencija pretresena od strane istražitelja za… »
Šef kabineta Zelenskog oglasio se nakon ostavke: Osramoćen sam, idem na front
Danas pre 1 sat
Bivši šef Kancelarije predsednika Ukrajine, Andrij Jermak, rekao je, nekoliko sati nakon podnošenja ostavke usled racije koju je u njegovom domu sprovela Nacionalna antikorupcijska agencija Ukrajine, da namerava da ode na liniju fronta, prenosi Njujork… »
"Idem na front" Andrij Jermak nakon ostavke: Spreman sam na odmazdu, ne želim da stvaram probleme Zelenskom
Blic pre 1 sat
Objavio je SMS porukom svoje namere za list 'Njujork post' Nakon racije u njegovoj kući, Jermak je podneo ostavku zbog spekulacija Andrij Jermak, bivši šef kabineta ukrajinskog predsednika Volorimira Zelenskog, objavio je da je spreman da krene na front… »
Savetnik Zelenskog dao ostavku i poručio: Idem na front
NIN pre 1 sat
Bivši glavni savetnik ukrajinskog predsednika, Andrij Jermak, poručio je da odlazi na front, i to nekoliko sati nakon što je podneo ostavku, potvrdivši za "Njujork post" da je spreman na "bilo kakve odmazde" posle racije koju je u njegovom domu sproveo… »
Šok: Jermak povukao neočekivan potez - odlazi na front?
B92 pre 1 sat
Bivši šef kancelarije predsednika Ukrajine, Andrij Jermak, objavio je da odlazi na front nakon što je podneo ostavku usred korupcionaškog skandala i istrage NABU-a o njegovom domu, prenela je Ukrajinska pravda. "Idem na front i spreman sam na svaku… »
Jermak posle ostavke najavio odlazak na front
Politika pre 1 sat
Američki pritisak ili unutrašnji slom. Smenjeni šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak, prema pisanju „Njujork posta“, prvi put je progovorio za zapadne medije nakon svoje kontroverzne ostavke – i to porukom u kojoj je, kako se opisuje… »
Savetnik Zelenskog prvo dao ostavku, pa sad rekao da će da ide na front
Telegraf pre 1 sat
Bivši glavni savetnik ukrajinskog predsednika, Andrij Jermak, poručio je da odlazi na front, i to nekoliko sati nakon što je podneo ostavku, potvrdivši za "Njujork post" da je spreman na "bilo kakve odmazde" posle racije koju je u njegovom domu sproveo… »
"Ne želim da stvaram probleme Zelenskom, idem na front" Uvređeni Jermak poslao poruku za lidera Ukrajine?
Kurir pre 2 sata
Američki list "Njujork post" tvrdi da je primio poruku od Andreja Jermaka, nedavno smenjenog šefa predsedničkog kabineta Vladimira Zelenskog, u kojoj je on navodno najavio da odlazi na front. „Idem na front i spreman sam na svaku represiju. Uvredili su… »
Jermak doneo konačnu odluku! Spreman sam da krenem
Pravda pre 3 sata
Uz izvinjenje što možda više neće da se javlja, Jermak je napomenuo da je "služio Ukrajini" i da je "zgađen nedostatkom podrške onih koji znaju istinu". Andrej Jermak, bivši šef kabineta Vladimira Zelenskog, poslao je tekst "Njujork postu" ubrzo posle… »
Američki mediji: Jermak nakon korupcijskog skandala ide na front
Sputnik pre 3 sata
Američki list Njujork post tvrdi da je primio poruku od Andreja Jermaka, nedavno smenjenog šefa predsedničkog kabineta Vladimira Zelenskog, u kojoj je on navodno najavio da odlazi na front. Napominje se da nije precizirao kada ili kako će krenuti na… »
Medvedčuk otkrio ko je naručio istragu o korupciji u Ukrajini
Sputnik pre 3 sata
Istragu o korupciji u okruženju Vladimira Zelenskog, koja je eskalirala u skandal, „naručili“ su Amerikanci, izjavio je za Sputnjik Viktor Medvedčuk, bivši lider zabranjene u Ukrajini stranke „Opoziciona platforma – Za život“ i predsednik pokreta „Druga… »
Medvedčuk otkrio: Evo ko je naručio istragu o korupciji u Ukrajini
Večernje novosti pre 3 sata
ISTRAGU o korupciji u okruženju Vladimira Zelenskog, koja je eskalirala u skandal, „naručili“ su Amerikanci, izjavio je za Sputnjik Viktor Medvedčuk, bivši lider zabranjene u Ukrajini stranke „Opoziciona platforma – Za život“ i predsednik pokreta „Druga… »
"Idem na front, ne želim da stvaram probleme Zelenskom" Njujork post primio poruku od Andreja Jermaka - "Spreman sam na sve"
Večernje novosti pre 3 sata
AMERIČKI list Njujork post tvrdi da je primio poruku od Andreja Jermaka, nedavno smenjenog šefa predsedničkog kabineta Vladimira Zelenskog, u kojoj je on navodno najavio da odlazi na front. Foto Tanjug/AP „Idem na front i spreman sam na svaku represiju… »
Iz predsedničkog kabineta na front: Desna ruka Zelenskog Jermak doneo radikalnu odluku, tvrde američki mediji
Alo pre 4 sati
Američki list Njujork post tvrdi da je primio poruku od Andreja Jermaka, nedavno smenjenog šefa predsedničkog kabineta Vladimira Zelenskog, u kojoj je on navodno najavio da odlazi na front. „Idem na front i spreman sam na svaku represiju. Uvredili su me… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno, hladno sa susnežicom i snegom, prvi sneg u Beogradu
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 31 povezana
Odložena sednica Upravnog odbora Partizana, još traje neizvesnost oko Željka Obradovića
Danas pre 1 satjoš 48 povezanih
Oglasio se Orban nakon sastanka sa Putinom: Pregovori uspešni, mađarski premijer zadovoljan!
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Ministar Selaković osumnjičeni u slučaju "Generalštab", stekli se uslovi da tužilac naloži privođenje
Glas Zaječara pre 1 satjoš 15 povezanih