Povezane vesti
Zavisnost EU od američkog i ruskog LNG-a porasla na rekordnih 80 odsto
Bloomberg Adria pre 2 sata
Zavisnost Evrope od od uvozu tečnog prirodnog gasa (LNG) iz SAD i Rusije naglo se povećala u januaru na rekordne vrednosti, što podstiče zabrinutost da ovaj region i dalje ne uspeva da diverzifikuje izvore snabdevanja. Evropska unija je u januaru više od… »
Jeftiniji gas od Srbije imaju samo Ukrajina i Mađarska
Politika pre 3 sata
Cena u Stokholmu je za 13 puta veća nego u Budimpešti, najjeftinijem potrošaču ovog energenta u EU, i skoro 22 puta veća u poređenju sa glavnim i najvećim gradom Ukrajine. Srbija bi posle marta ove godine, nakon više od decenije potpisivanja dugoročnih… »
Vučić: Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu
Rešetka pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za agenciju Rojters da će Srbija ostati na evropskom putu dok je on na čelu države, ističući da vlasti razumeju kritike Evropske unije u vezi sa nedavnim izmenama pravosudnih zakona i da su… »
Vojislav Vuletić: Tvrdnja da će Srbija gas kupovati sa EU je dobra politička izjava, nasmejaće Ruse
Insajder pre 6 sati
Odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se Srbija delimično snabdeva gasom kroz zajedničku nabavku sa EU je, po oceni predsednika Skupštine "Udruženja za gas" Vojislava Vuletića, dobra politička izjava koja će nasmejati Ruse. "Ta izjava je… »
Vučićeva izjava stranim medijima: energetsko balansiranje pod pritiskom
Mašina pre 8 sati
Predsednik Vučić rekao je za Rojters da se Srbija udaljava od ruskih energetskih izvora upravo u trenutku kada je stupila na snagu odluka Evropske unije o postepenom ukidanju uvoza ruskog gasa. Međutim, njegova izjava ignoriše najave iz Budimpešte o… »
Vučić za Rojters: Pregovaramo o kupovini gasa preko EU, spremni smo da preispitamo „Mrdićeve zakone“
Nova ekonomija pre 9 sati
Srbija diverzifikuje snabdevanje energijom tako da smanji zavisnost od Rusije i već je u pregovorima o kupovini prirodnog gasa putem mehanizma kupovine Evropske unije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Rojters. Srbija, koja… »
Dve cevi, jedan cilj: Srbija između Moskve i Brisela
Pravda pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina ukupnih potreba, kroz mehanizam zajedničke nabavke gasa… »
Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije!
Telegraf pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u jučerašnjem intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali da i dalje ostaje čvrsto na evropskom putu, kao i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa… »
Vučić: Srbija čvrsto na EU putu, kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU
NIN pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali da i dalje ostaje čvrsto na evropskom putu, kao i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje… »
"Dok sam ja predsednik, Srbija je na evropskom putu": Vučić tvrdi da je spreman da sa EU preispita Mrdićeve zakone
Pravda pre 11 sati
Nema sumnje, dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu, poručio je predsednika Srbije Aleksandar Vučić u intervju za agenciju Rojters. Komentarišući kritike da su nedavne izmene pravosudnih zakona smanjiti nezavisnost pravosuđa i tako… »
Vučić otvoreno: Kupujemo gas od Rusije, ali ostajemo na evropskom kursu
Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
ali da i dalje ostaje čvrsto na evropskom putu, kao i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina naših ukupnih potreba, kroz mehanizam zajedničke nabavke gasa Evropske unije. Vučić je rekao da Srbija uveliko… »
Vučić: Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije, ali…
Vesti online pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina ukupnih potreba, kroz mehanizam zajedničke nabavke gasa… »
Vučić: Volio bih se manje baviti politikom ili se njome uopće ne baviti
SEEbiz pre 13 sati
BEOGRAD - Srbija radi na diversifikaciji opskrbe energentima kako bi smanjila ovisnost o Rusiji te je već započela pregovore o kupnji prirodnog plina putem zajedničkog mehanizma Europske unije, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru… »
Vučić: Predan sam ideji članstva Srbije u EU, dok sam ja predsednik, zemlja će biti na evropskom putu
Radio 021 pre 13 sati
Srbija diversifikuje svoje snabdevanje energentima i mimo Rusije i već je u pregovorima o kupovini prirodnog gasa posredstvom zajedničkog mehanizma EU, izjavio je za Rojters predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je istakao da razume politiku EU… »
Vučić: Srbija čvrsto na EU putu, kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU
RTK pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali da i dalje ostaje čvrsto na evropskom putu, kao i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa… »
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim…
Danas pre 23 sata
Srbija diversifikuje svoje snabdevanje energentima i mimo Rusije i već je u pregovorima o kupovini prirodnog gasa posredstvom zajedničkog mehanizma Evropske unije, izjavio je za Rojters predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je istakao da razume… »
"I dalje ćemo imati velike količine ruskog gasa, ali sve više uzimamo od Evropljana" Vučić za Rojters: Izgradnja gasovoda ka…
Blic pre 24 sata
Vučić je ponovio da je Srbija čvrsto na evropskom putu Vučić je rekao da Srbija diverzifikuje svoje snabdevanje energijom Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito, sa toplijim periodom i najavom hladnog talasa
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 30 povezanih
Grotlo Dubaija progutalo i Real! Musa gurnuo kralja ka provaliji, a presudu potpisali Rajt i Bejkon!
Sportske.net pre 1 satjoš 34 povezane
Tužiteljka: Insistiranje na pitanju imuniteta Selakovića je odugovlačenje, a pomilovanje bi sve zaustavilo
Radio 021 pre 7 satijoš 10 povezanih
Đedović Handanović: ADNOC će imati značajno učešće u zajedničkom preduzeću sa MOL-om, koje će kupiti NIS
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane