Povezane vesti

Predsednik Vučić predstavio nacionalnu strategiju "Srbija 2030": "Najvažniji cilj za našu zemlju je da sačuvamo mir i…

Predsednik Vučić predstavio nacionalnu strategiju "Srbija 2030": "Najvažniji cilj za našu zemlju je da sačuvamo mir i…

Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030". Glavne tačke ovog plana su Očuvanje mira, obrazovanje, infastruktura, veštačka inteligencija, robotika... Ubodnu reč izgovorio je tobot Lumi koji je pozdravio… »
Vučić: Srbiju 2035. vidim kao članicu EU i jednog od lidera u AI, prosečna plata biće tada 1.700 evra

Vučić: Srbiju 2035. vidim kao članicu EU i jednog od lidera u AI, prosečna plata biće tada 1.700 evra

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je Strategiju "Srbija 2030-2035". Izjavio je da Srbiju do tada vidi kao članicu Evropske unije i da je najvažniji cilj u narednih 10 godina da sačuva mir i stabilnost. Vučić je naveo da će 2030. godine… »
"Zahvalan sam što me trpe već 9 godina" Vučić objavio snimak povodom Dana žena, zaplesao na podijumu uz ovu pesmu (video)

"Zahvalan sam što me trpe već 9 godina" Vučić objavio snimak povodom Dana žena, zaplesao na podijumu uz ovu pesmu (video)

Blic pre 2 dana
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, na svom Instagram profilu objavio je video povodom Dana žena. "Zahvalan svim ljudima u predsedništvu, posebno ženama, što me trpe već devet godina. Srećan sam što ih imam i beskrajno zahvalan", piše u objavi… »
Vučić organizovao proslavu povodom Dana žena: Hvala vam što me trpite, srećan sam što vas imam

Vučić organizovao proslavu povodom Dana žena: Hvala vam što me trpite, srećan sam što vas imam

RTS pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je za sve saradnice u Predsedništvu proslavu povodom Međunarodnog dana žena. „Veliko hvala za trud i rad i za to što me trpite sve ove godine“, rekao je predsednik pre nego što je zaigrao sa jednom od… »

Danas pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je za sve saradnice u Predsedništvu proslavu povodom Međunarodnog dana žena. „Veliko hvala za trud i rad i za to što me trpite sve ove godine“, rekao je predsednik pre nego što je zaigrao sa jednom od… »
Vučić sa ženama zaposlenim u Predsedništvu: Srećan sam što ih imam i beskrajno hvala

Vučić sa ženama zaposlenim u Predsedništvu: Srećan sam što ih imam i beskrajno hvala

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se u Predseništvu sastao sa ženama zaposlenim u Predsedništvu i čestitao im Dan žena 8 mart. "Zahvalan svim ljudima u predsedništvu, posebno ženama, što me trpe već devet godina. Srećan što ih imam i beskrajno… »
Vučić: Prosečna plata do 2030. iznosiće 1700 evra

Vučić: Prosečna plata do 2030. iznosiće 1700 evra

Sputnik pre 2 dana
Predsednik Aleksandar Vučić predstavio je nacionalnu strategiju "Srbija 2030" koji ima 11 tačaka, a jedna od njih je životni standard, plate i penzije. Prema projekcijama, prosečna zarada 2030. iznosiće 1.320 evra, prosečna penzija će biti na nivou od… »
Vučić predstavio plan "Srbije 2030-2035": Nestašice nafte i gasa neće biti, rezerve su obezbeđene

Vučić predstavio plan "Srbije 2030-2035": Nestašice nafte i gasa neće biti, rezerve su obezbeđene

Newsmax Balkans pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je strategiju razvoja "Srbija 2030-2035", ističući da je pred državom težak zadatak planiranja budućnosti u svetu koji se ubrzano menja. Vučić je istakao da su infrastruktura i kvalitet života građana… »
Vučić predstavio strategiju „Srbija 2030–2035“: Srbiju 2035. vidim kao članicu EU, demografska politika najveći problem…

Vučić predstavio strategiju „Srbija 2030–2035“: Srbiju 2035. vidim kao članicu EU, demografska politika najveći problem…

Insajder pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, na početku predstavljanja nacionalne strategije „Srbija 2030–2035“, ocenio da je to skoro nemoguć zadatak zbog ogromnih promena u današnjem svetu, ali da se bez planova i programa ne može uraditi ništa jer je… »
Planovi za poljoprivredu: Potrebna jasna strategija za upotrebu veštačke inteligencije u poljoprivredi

Planovi za poljoprivredu: Potrebna jasna strategija za upotrebu veštačke inteligencije u poljoprivredi

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na predstavljanju nacionalne strategije "Srbija 2030", da bi poljoprivrednicima trebalo ponuditi najpovoljnije kredite, kao i da je agraru neophodna jasna strategija za upotrebu veštačke… »
Mali: Uložićemo 48 milijardi evra do 2035. u rast ekonomije, najveći program ikada

Mali: Uložićemo 48 milijardi evra do 2035. u rast ekonomije, najveći program ikada

RTK pre 2 dana
Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas, na predstavljanju nacionalne strategije „Srbija 2030“, da je predviđeno ulaganje od 48 milijardi evra do 2035. godine i istakao da je to najambiciozniji i najobimniji program… »
Vučić: „Veća ulaganja u vojsku i policiju“

Vučić: „Veća ulaganja u vojsku i policiju“

Serbian News Media pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio izgradnju fabrike dronova u Srbiji i veća izdvajanja za naoružanje vojske i policije. Tokom predstavljanja Strategije Srbija 2030, on je rekao da je nakon mira i stabilnosti za Srbiju važno da sačuva… »
Vučić najavio ulaganja od 48 milijardi evra do 2035. godine

Vučić najavio ulaganja od 48 milijardi evra do 2035. godine

Danas pre 2 dana
Do 2030. planirano je ulaganje od 17 milijardi evra, a do 2035. godine ukupno 48 milijardi evra u razne projekte, dok od civilnih projekata planira se ulaganje od najmanje 15 milijardi evra u sistem odbrane, poručio je predsednik Srbije Alkesandar Vučić… »
Vojska Srbije će čuvati kompresorsku stanicu za gas

Vojska Srbije će čuvati kompresorsku stanicu za gas

NIN pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vojska, iz bezbednosnih razloga zbog situacije na Bliskom istoku, na Balkanskom toku čuvati glavnu kompresorsku stanicu u Žabarima. "Možemo mi, kada nam neko digne cevi u vazduh, da ih popravimo… »
Ako neko digne cevi u vazduh, to se popravi za dan, ali kompresor ne Vučić: Vojska će čuvati stanicu za gas Žabari zbog rata…

Ako neko digne cevi u vazduh, to se popravi za dan, ali kompresor ne Vučić: Vojska će čuvati stanicu za gas Žabari zbog rata…

Blic pre 2 dana
Predsednik Vučić je najavio da će vojska čuvati glavnu kompresorsku stanicu u Žabarima zbog bezbednosnih razloga Ova mera je uvedena zbog nestabilne situacije na Bliskom istoku Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vojska, iz… »
Nove era u srpskoj vojnoj industriji: Fabrika za proizvodnju dronova uskoro počinje sa radom

Nove era u srpskoj vojnoj industriji: Fabrika za proizvodnju dronova uskoro počinje sa radom

Mondo pre 2 dana
Kako je saopšteno prilikom predstavljanja plana "Srbija 2030-2035" u Palati Srbija, projekat bi trebalo da omogući zemlji da postane konkurentna na globalnom tržištu vojne tehnologije. Do sada su se u Srbiji obavljale različite montaže manjih dronova… »
Zbog situacije na Bliskom istoku, vojska Srbije će čuvati stanicu za gas Balkanskog toka u Žabarima.

Zbog situacije na Bliskom istoku, vojska Srbije će čuvati stanicu za gas Balkanskog toka u Žabarima.

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vojska, iz bezbednosnih razloga zbog situacije na Bliskom istoku, na Balkanskom toku čuvati glavnu kompresorsku stanicu u Žabarima. "Možemo mi, kada nam neko digne cevi u vazduh, da ih popravimo… »
Otvara se prva fabrika naprednih dronova u Srbiji: Biće konkurentni na globalnom tržištu vojne industrije

Otvara se prva fabrika naprednih dronova u Srbiji: Biće konkurentni na globalnom tržištu vojne industrije

Kurir pre 2 dana
On je istakao da će projekat biti realizovan uz pomoć inostranog partnera i omogućiti Srbiji da postane konkurentna na globalnom tržištu vojne tehnologije. "Do sada smo radili različite montaže manjih dronova, ali ono što ćemo uskoro proizvoditi je mnogo… »
Srbija 2030 - predsednik predstavio nacionalnu strategiju

Srbija 2030 - predsednik predstavio nacionalnu strategiju

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
da je današnji dan težak i predstavlja gotovo nemoguć zadatak. - Danas ću da govorim nešto drugačije nego što je uobičajeno, i nemoguće je napisati i sastaviti takvo izlaganje u pisanoj formi, zbog mnoštva podataka koji će vam biti dostupni, ali i zbog… »
Vučić: Najvažniji cilj u narednih 10 godina je da sačuvamo mir i stabilnost

Vučić: Najvažniji cilj u narednih 10 godina je da sačuvamo mir i stabilnost

RTS pre 2 dana
Moramo da mislimo brzo, radimo više i donosimo strateške odluke, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na predstavljanju nacionalne strategije "Srbija 2030". Kao najvažniji cilj, istakao je očuvanje mira i stabilnosti u zemlji. Najavio je veću… »
Predstavljena strategija "Srbija 2030": Sveobuhvatan, najambiciozniji i najobmniji plan za razvoj zemlje

Predstavljena strategija "Srbija 2030": Sveobuhvatan, najambiciozniji i najobmniji plan za razvoj zemlje

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je sa saradnicima najavljenu nacionalnu strategiju "Srbija 2030". On je na početku izlaganja istakao da je plan podeljen u 10 tačaka i obuhvata najvažnije delove za razvoj Srbije. Događaj je počeo svečanim… »
BDP Srbije ide na 133 milijarde; Mali: Ovo je najveći program za rast ekonomije

BDP Srbije ide na 133 milijarde; Mali: Ovo je najveći program za rast ekonomije

B92 pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali detaljno je predstavio kako će rasti životni standard u Srbiji do 2030. godine. Mali je rekao da je predviđeno ulaganje od 48 milijardi evra do 2035. godine i istakao da je to najambiciozniji i najobimniji program usmeren… »
Mali: Učešće na izložbi Ekspo 2027 do sada potvrdilo 137 zemalja

Mali: Učešće na izložbi Ekspo 2027 do sada potvrdilo 137 zemalja

NIN pre 2 dana
Prvi potredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da postoji velika zainteresovanost u svetu za specijalizovanu izložbu Ekspo 2027. u Beogradu i da je do sada svoje učešće potvrdilo 137 zemalja. "Republika Srbija će naredne… »
Vučić: Srbija u 2035. vidim kao člana EU i sa uspešnijim obrazovanjem i zdravstvom

Vučić: Srbija u 2035. vidim kao člana EU i sa uspešnijim obrazovanjem i zdravstvom

RTK pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u 2035. godini Srbiju vidi kao člana Evropske unije, sa promenjenim i uspešnijim zdravstvenim sistemom, kao i sa potpuno drugačijim pristupom u obrazovanju. Vučić je, na predstavljanju nacionalne… »
Vučić: U Inđiji planiran ekosistem za robotiku i trening humanoidnih robota

Vučić: U Inđiji planiran ekosistem za robotiku i trening humanoidnih robota

In medija pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u Inđija biti razvijan „kompletan ekosistem“ za obuku i razvoj robotike na nivou cele zemlje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na predstavljanju Nacionalne strategije 2030-2035… »
Mali: Do 2030. ciljamo BDP od 133 milijarde evra i rast životnog standarda

Mali: Do 2030. ciljamo BDP od 133 milijarde evra i rast životnog standarda

Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je da strategija "Srbija 2030" predviđa ulaganje od 48 milijardi evra do 2035. za ubrzani rast i BDP od 133 milijarde do 2030, kao i da je 137 zemalja već potvrdilo učešće na EXPO 2027 u… »
Uskoro prva fabrika 'ozbiljnih dronova' u Srbiji, najavio Vučić

Uskoro prva fabrika 'ozbiljnih dronova' u Srbiji, najavio Vučić

Bloomberg Adria pre 2 dana
Najvažniji cilj u narednih devet, deset godina je da sačuvamo mir i stabilnost u zemlji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom predstavljanja nacionalne strategije "Srbija 2030". Naveo je da će ulaganja u kapitalne investicije do 2030. biti… »
Vučić: Prosečna plata u Srbiji 2030. biće 1.320 evra, a penzija 750 evra

Vučić: Prosečna plata u Srbiji 2030. biće 1.320 evra, a penzija 750 evra

Radio sto plus pre 2 dana
“Prosečna plata 2030. trebalo bi da bude 1.700. evra. Plate i penzije ne zavise od odluke države, poput minimalne zarade. Ovo neće biti lako ispuniti”, rekao je Vučić na predstavljanju nacionalne strategije “Srbija 2030”. Naveo je da će ulaganja u… »
Mali: Uložićemo 48 milijardi evra do 2035. u rast ekonomije - najveći program ikada

Mali: Uložićemo 48 milijardi evra do 2035. u rast ekonomije - najveći program ikada

Euronews pre 2 dana
Prvi potredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas, na predstavljanju nacionalne strategije "Srbija 2030", da je predviđeno ulaganje od 48 milijardi evra do 2035. godine i istakao da je to najambiciozniji i najobimniji program… »
Vučić: Srbiju 2035. godine vidim kao člana Evropske unije

Beta pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vidi Srbiju 2035. godine kao člana Evropske unije i da je najvažniji cilj u narednih 10 godina da sačuva mir i stabilnost. "Vidim Srbiju u 2035. kao člana Evropske unije. Da li ćemo imati pravo… »
Srbija će proizvoditi čovekolike robote i robote pse na tri lokacije

Srbija će proizvoditi čovekolike robote i robote pse na tri lokacije

NIN pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na predstavljanju Nacionalne strategije 2030-2035 da država daje najveći primat robotici i veštačkoj inteligenciji. Aleksandar Vučić je najavio da će u junu, a najkasnije do septembra u Srbiji biti… »
Vučić: Demografska politika problem broj jedan u Srbiji

Vučić: Demografska politika problem broj jedan u Srbiji

RTK pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je demografska politika problem broj jedan naše zemlje i istakao da to nije do novca jer, kako je naveo, upravo tamo gde ima najviše novca, ima najmanje dece. „Demografska politika je broj jedan… »
VIDEO: Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030"

VIDEO: Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030"

Radio 021 pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030". Predstavljanje je zakazano za 11 sati u Palati Srbije. Vučić je ranije rekao da je plan "Srbija 2030" sveobuhvatan i izuzetno komplikovan. Istakao je i da Srbija mora da… »
Vučić: Prosečna plata bi mogla da dostigne 1.700 evra na nivou Srbije, penzije 750 evra

Vučić: Prosečna plata bi mogla da dostigne 1.700 evra na nivou Srbije, penzije 750 evra

Jugmedia pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić procenjuje da će prosečna plata do 2035. godine dostići oko 1.700 evra u celoj zemlji, a penzije oko 750 evra, na današnjem predstavljanju nacionalne strategije „Srbija 2030“. „Ljudi verovatno čekaju da vide podatke o… »
"Molim sve u Vladi da vode računa o svakom dinaru"! Mali o "Srbija 2030-2035": Najambiciozniji i program koji smo ikada…

"Molim sve u Vladi da vode računa o svakom dinaru"! Mali o "Srbija 2030-2035": Najambiciozniji i program koji smo ikada…

Blic pre 2 dana
Program ima cilj da ubrza privredni rast zemlje, što je neophodno za rast plata i penzija Planirano je da Srbijin BDP po prvi put pređe 133 milijarde evra, što će značajno promeniti ekonomsku sliku države Ministar finansija Siniša Mali predstavljajući… »
Vučić: Prosečna plata bi do 2035. mogla da dostigne 1.700 evra na nivou Srbije, penzije 750 evra

Vučić: Prosečna plata bi do 2035. mogla da dostigne 1.700 evra na nivou Srbije, penzije 750 evra

Blic pre 2 dana
Vučić procenjuje da će prosečna plata do 2035. godine dostići oko 1.700 evra u celoj zemlji Aleksandar Vučić ističe da je rast životnog standarda ključni cilj strategije razvoja Srbije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je rast životnog… »
Penzije 750 evra, plate 1.700! Aleksandar Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030": Program u 11 tačaka (foto)

Penzije 750 evra, plate 1.700! Aleksandar Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030": Program u 11 tačaka (foto)

Blic pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja strategiju 'Srbija 2030' Plan obuhvata razvoj u periodu 2030-2035 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030". Vučić je rekao da je program podeljen u 11 tačaka. "Plan… »
Vučić: Uskoro prva fabrika ozbiljnih dronova, najozbiljnija svetska produkcija

Vučić: Uskoro prva fabrika ozbiljnih dronova, najozbiljnija svetska produkcija

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u svetu vlada pravo jačeg i da Srbija ne sme da bude slabija i istakao da se uskoro otvara prva fabrika ozbiljnih dronova zajedno sa jednim inostranim partnerom. "Uskoro otvaramo prvu fabriku… »
Kolike će biti prosečna plata i penzija 2030. i 2035: Objavljena procena

Kolike će biti prosečna plata i penzija 2030. i 2035: Objavljena procena

NIN pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je rast životnog standarda jedan od ključnih ciljeva strategije razvoja Srbije, uz povećanje plata i penzija, predstavljajući plan Srbija 2030. On je podsetio na rast zarada u Srbiji u poslednjih desetak… »
Vučić: Prosečna plata u Srbiji 2030. biće 1.700 evra, a penzija 750 evra

Vučić: Prosečna plata u Srbiji 2030. biće 1.700 evra, a penzija 750 evra

“Plate i penzije ne zavise od odluke države, poput minimalne zarade. Ovo neće biti lako ispuniti”, rekao je Vučić na predstavljanju nacionalne strategije “Srbija 2030”. Naveo je da će ulaganja u kapitalne investicije do 2030. biti 17 milijardi evra, plus… »

“Vidim Srbiju u 2035. kao člana Evropske unije. Da li ćemo imati pravo glasa, komesara? Ne znam. Ali za to moramo da ubrzamo svoje reforme, a ne da u poljoprivredi nismo u stanju da ispunimo”, rekao je Vučić tokom predstavljanja Strategije Srbija 2030… »
Vučić predstavlja strategiju 2030-2035: Napravićemo 1.000 čovekolikih robota i 10.000 pasa robota

Vučić predstavlja strategiju 2030-2035: Napravićemo 1.000 čovekolikih robota i 10.000 pasa robota

Vučić je najavio da će u junu, a najkasnije do septembra u Srbiji biti otvorena prva fabrika za proizvodnju “čovekolikih” robota. “Biće proizvedeni u fabrici Mint u Loznici. Krenućemo u Šapcu, a u Inđiji pravimo kompletan ekosistem za treninge, za… »
Prosečna penzija 750 evra: Vučić najavio velike promene u Srbiji

Prosečna penzija 750 evra: Vučić najavio velike promene u Srbiji

Mondo pre 2 dana
Vučić je naveo da su penzije u Srbiji značajno porasle u odnosu na period od pre više od decenije. "Želim da pokažem građanima da su u 20-tak godina nastupile dramatične promene. Penzije su bile 204 evra 2012. godine, a 474 u decembru 2025. i to verujem… »
Vučić izneo plan rasta plata i penzija: Do 2030. prosečna plata 1.320 evra, a penzija 750

Vučić izneo plan rasta plata i penzija: Do 2030. prosečna plata 1.320 evra, a penzija 750

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prosečna plata u Srbiji u 2030. godini iznositi 1.320 evra, dok će u istoj godini prosečna penzija biti na nivou od 750 evra, kao i da bi prosečna plata trebalo 2035. da dostigne 1.700 evra. Vučić… »
Do 2035. planirano 48 milijardi evra kapitalnih ulaganja: dodatna sredstva za vojsku i policiju

Do 2035. planirano 48 milijardi evra kapitalnih ulaganja: dodatna sredstva za vojsku i policiju

Kurir pre 2 dana
Vučić izjavio je da plan razvoja zemlje predviđa značajna kapitalna ulaganja u narednoj deceniji. "Vrednost programa kapitalnih ulaganja do 2030. godine iznosi 17 milijardi evra, a od 2030. do 2035. planirano je dodatnih 31 milijardu evra. To znači da… »
Vučić: Prosečna plata do 2035. mogla bi da dostigne 1.700 evra, a evo koliko će penzije porasti do kraja 2030. godine

Vučić: Prosečna plata do 2035. mogla bi da dostigne 1.700 evra, a evo koliko će penzije porasti do kraja 2030. godine

Kurir pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je predstavljajući nacionalnu strategiju "Srbija 2030" izjavio da je rast životnog standarda jedan od ključnih ciljeva strategije razvoja Srbije, uz povećanje plata i penzija. "Ljudi verovatno čekaju da vide podatke o… »
Vučić predstavlja strategiju „Srbija 2030“: „Danas se živi najbolje u srpskoj istoriji“

Vučić predstavlja strategiju „Srbija 2030“: „Danas se živi najbolje u srpskoj istoriji“

Danas pre 2 dana
– Prvo pitanje koje se postavlja pred nas, zašto izlazimo sa planovima za razvoj Srbije do 2030. i 2035. godine. Veliki deo ljudi reći će da je to zato što želimo da vladamo do te godine, ne razumevajući da pitanje strategije ne sme da zavisi samo od… »
Uskoro prva fabrika dronova u Srbiji; Vučić: Najozbiljnija svetska produkcija

Uskoro prva fabrika dronova u Srbiji; Vučić: Najozbiljnija svetska produkcija

B92 pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u svetu vlada pravo jačeg i da Srbija ne sme da bude slabija i istakao da se uskoro otvara prva fabrika ozbiljnih dronova zajedno sa jednim inostranim partnerom. "Uskoro otvaramo prvu fabriku ozbiljnih… »
Vučić najavio drastičan rast plata i penzija: Do 2030. godine ogromna promena

Vučić najavio drastičan rast plata i penzija: Do 2030. godine ogromna promena

B92 pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da do 2030. godine očekuje da će prosečna plata u Srtbiji dostići 1.700 evra. Rast prosečne plate od 2012. godine je bio 366 evra, dok je 2025. godine u decembru 1.057 evra, a 2030. godine planiramo da bude… »
Čovekoliki roboti u Srbiji: Vučić najavio otvaranje jedinstvene fabrike

Čovekoliki roboti u Srbiji: Vučić najavio otvaranje jedinstvene fabrike

B92 pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će do kraja godine u Srbiji biti otvroena prva fabrika za izradu robota - čovekolikih kao i robota pasa. Rekao je da će u junu, a najkasnije u septembru biti otvorena prva fabrika humanoidnih robota u… »
Prosečna plata biće 1.700 evra u Srbiji, penzije 750 evra: Objavljene bitne informacije za građane

Prosečna plata biće 1.700 evra u Srbiji, penzije 750 evra: Objavljene bitne informacije za građane

Telegraf pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je značajan rast plata i penzija u zemlji u poslednjih 20 godina. Prosečna plata u Srbiji 2012. godine iznosila je 366 evra, dok je u 2025. dostigla 1.057 evra. - Prema našim procenama, do 2030. godine prosečna… »
Vučić: Moramo da donosimo strategijske odluke, prvi cilj da sačuvamo mir i stabilnost

Vučić: Moramo da donosimo strategijske odluke, prvi cilj da sačuvamo mir i stabilnost

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na predstavljanju nacionalne strategije "Srbija 2030", u Palati Srbija, da živimo u vremenu najvećih i najbržih promena u čovečanstvu i da moramo da donosimo strategijske odluke, razmišljamo… »
Predstavljanje nacionalne strategije "Srbija 2030": Vučić - plan podeljen u 10 tačaka

Predstavljanje nacionalne strategije "Srbija 2030": Vučić - plan podeljen u 10 tačaka

NIN pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030". Na predstavljanju su prisutni članovi Vlade Srbije, a prvi je nastupio humanoidni robot koji je pozdravio prisutne. Vučić je ranije rekao da je ova strategija… »
Uživo – Vučić predstavlja nacionalnu strategiju „Srbija 2030“

Uživo – Vučić predstavlja nacionalnu strategiju „Srbija 2030“

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas predstavlja nacionalnu strategiju „Srbija 2030“, a predstavljanje je u toku u Palati Srbija. Strategija se predstavlja od 11 sati, u Palati Srbija. Vučić je ranije rekao da je plan „Srbija 2030“… »
Vučić najavio „nuklearne sukobe“: „Srbija mora da čuva mir - dobri odnosi poverenja sa NATO i svima, ostajemo vojno…

Vučić najavio „nuklearne sukobe“: „Srbija mora da čuva mir - dobri odnosi poverenja sa NATO i svima, ostajemo vojno…

Pravda pre 2 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, tokom predstavljanja nacionalne strategije "Srbija 2030", istakao je da aktuelno stanje u svetu pokazuje da je ovo početak velikog sukoba i da će na kraju, izvesno, Amerika slomiti Iran. Vučić tvrdi da je pred nama… »
Vučić predstavlja strategiju "Srbija 2030": Pratite uživo! (video)

Vučić predstavlja strategiju "Srbija 2030": Pratite uživo! (video)

Pravda pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030" u Palati Srbija. Kako je ranije izjavio , plan ''Srbija 2030-2035'' podrazumeva ne samo izgradnju infrastrukturnih objekata, već i očuvanje mira. "Nije samo izgradnja… »
Vučić: „Naoružavaćemo se, jer je to jedina garancija za mir“

Vučić: „Naoružavaćemo se, jer je to jedina garancija za mir“

Danas pre 2 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije je u Palati Srbije predstavljajući strategiju Srbija 2030 rekao je da će Srbija „u narednih sedam dana sa nečim što ćemo potpisati izaći na šest milijardi evra ulaganja u naoružanje i opremu“. On je istakao da mi imamo… »
Vučić: Prosečne plate od 1.700 evra na Vračaru veće od onih u Hrvatskoj i Sloveniji

Vučić: Prosečne plate od 1.700 evra na Vračaru veće od onih u Hrvatskoj i Sloveniji

Blic pre 2 dana
Vučić ističe da su prosečne plate u nekim beogradskim opštinama iznad proseka Slovenije i Hrvatske Prema Vučiću, ključni problem je u društvenim vrednostima i svesti, a deca i budućnost moraju biti prioritet Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja… »
STIŽE I STRANI PARTNER Vučić: U Srbiji uskoro počinje proizvodnja "ozbiljnih" vojnih dronova

STIŽE I STRANI PARTNER Vučić: U Srbiji uskoro počinje proizvodnja "ozbiljnih" vojnih dronova

Blic pre 2 dana
Predsednik Vučić je najavio početak proizvodnje savremenih vojnih dronova u Srbiji u saradnji sa stranim partnerom Dosad su vojska i privatne firme razvijale i sastavljale manje dronove poput Komarca 1 i 2 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da… »
U Srbiji se otvara fabrika dronova!

U Srbiji se otvara fabrika dronova!

Telegraf pre 2 dana
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je otvaranje prve fabrike za proizvodnju naprednih dronova u zemlji, ističući da će projekat omogućiti Srbiji da postane konkurentna na globalnom tržištu vojne tehnologije. „Do sada smo radili različite… »
Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030"

Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030"

RTS pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstaviće danas nacionalnu strategiju "Srbija 2030". Prenos na Prvom programu RTS-a od 11 časova. Predstavljanje nacionalne strategije "Srbija 2030" je od 11 časova u Palati "Srbija", najavljeno je iz Predsedništva… »
Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030" u 11 časova

Vučić predstavlja nacionalnu strategiju "Srbija 2030" u 11 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstaviće nacionalnu strategiju "Srbija 2030", najavljeno je iz Predsedništva. Strategija će biti predstavljena u 11 sati, u Palati Srbija. Vučić je ranije rekao da je plan ''Srbija 2030'' sveobuhvatan i izuzetno… »

Vesti dana »