Povezane vesti

"Niko ne može da dođe do Jokićevog nivoa"

"Niko ne može da dođe do Jokićevog nivoa"

B92 pre 15 minuta
Nije više novost da se protivnici dive genijalnošću Nikole Jokića. Srpski as je imao još jednu tripl-dabl partiju, a Denver je savladao Dalas. Sa druge strane je bio jedna od najvećih nadi američke košarke, Kuper Fleg, koji je odigrao odličnu utakmicu sa… »
Čista magija! Ameri se poklonili Nikoli Jokiću, posvetili mu impresivan video

Čista magija! Ameri se poklonili Nikoli Jokiću, posvetili mu impresivan video

Večernje novosti pre 19 minuta
NOVO veče nove stranice istorije ispisao je Nikola Jokić u NBA ligu, a čak i Amerikanci su morali da mu se poklone. Foto AP Nikola Jokić nastavio je da pomera granice u najjačoj ligi sveta, pošto je ostvario još jedan istorijski učinak. NBA liga se… »
Srpski zet se vratio u NBA posle duge suspenzije! Danijelin dragi ponovo uživa na terenu! Krenuo je loše, a onda zatrpao koš

Srpski zet se vratio u NBA posle duge suspenzije! Danijelin dragi ponovo uživa na terenu! Krenuo je loše, a onda zatrpao koš

Kurir pre 1 sat
Igrajući prvi put od 29. januaram odnosno nakon pauze od 25 utakmica, Pol Džordž je u pobedi Filadelfije protiv Čikaga rezultatom 157:137 postigao 28 poena. On je promašio osam od deset šuteva iz igre u prvom poluvremenu i imao je pet poena, ali je… »
Jokić dominira, ali nije zadovoljan: Pre povrede...

Jokić dominira, ali nije zadovoljan: Pre povrede...

Sputnik pre 1 sat
Idemo iz meča u meč i trudimo se da budemo što bolji, izjavio je košarkaš Denvera Nikola Jokić posle pobede protiv Dalasa u NBA ligi. Košarkaši Denvera pobedili su ranije danas na svom terenu ekipu Dalas rezultatom 142:135. Jokić je na ovoj utakmici… »
Zaboravite na majicu na bretele i papuče od 5 evra: Nikola Jokić se pojavio u hit izdanju posle istorijskog meča

Zaboravite na majicu na bretele i papuče od 5 evra: Nikola Jokić se pojavio u hit izdanju posle istorijskog meča

Mondo pre 1 sat
Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić odigrao je još jednu istorijsku partiju u najjačoj košarkaškoj ligi. On je u pobedi Denvera protiv Dalasa zabeležio novi tripl-dabl od 23 poena, 21 skok i 19 asistencija. Koliko je opušten u svemu što radi, na terenu i… »
Jokiću falio skok za tripl-dabl – ali onaj dupli: Monstruozna partija Srbina koja je prelomila rivala!

Jokiću falio skok za tripl-dabl – ali onaj dupli: Monstruozna partija Srbina koja je prelomila rivala!

Hot sport pre 3 sata
Utakmica kakvu skoro nismo videli od igrača koji se ne zove Nikola Jokić! Košarkaši Denver Nagetsi nastavili su seriju dobrih rezultata pošto su savladali Dalas Maverikse rezultatom 142:135, a meč je obeležila spektakularna partija dvojca Džamal Marej–… »
Jokić dominira, ali i kritikuje

Jokić dominira, ali i kritikuje

Vesti online pre 3 sata
Idemo iz meča u meč i trudimo se da budemo što bolji, izjavio je košarkaš Denvera Nikola Jokić posle pobede protiv Dalasa u NBA ligi. Košarkaši Denvera pobedili su ranije danas na svom terenu ekipu Dalas rezultatom 142:135. Jokić je na ovoj utakmici… »
Jokić emotivan i iskren: "Plakao sam"

Jokić emotivan i iskren: "Plakao sam"

Sportske.net pre 2 sata
Nikola Jokić je u pobedi Denvera nad Dalasom sitgao do svog 30. tripl-dabla u sezoni, sa 23 poena, 21 skokom i 19 asistencija, dok je Džamal Marej postigao 53 poena. Posle utakmice, Jokić je govorio o odnosu sa Marejem i njihovoj saradnji na terenu… »
Nikola Jokić otkrio da je plakao zbog saigrača (VIDEO)

Nikola Jokić otkrio da je plakao zbog saigrača (VIDEO)

Danas pre 3 sata
Košarkaši Denvera savladali su Dalas rezultatom 142:135 u NBA ligi, a heroji trijumfa Nagetsa su bili Nikola Jokić i Džamal Marej. Jokić je stigao do novog tripl-dabla pošto je upisao 23 poena, 21 skok i 19 asistencija. Srpski centar je na ovoj utakmici… »
Jokić otkrio zašto je plakao! Džoker otvorio dušu: Sećam se toga, bio sam baš tužan

Jokić otkrio zašto je plakao! Džoker otvorio dušu: Sećam se toga, bio sam baš tužan

Dnevnik pre 2 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednom za istoriju u pobedi Denvera nad Dalasom 142:135. Ponovo je upisao tripl-dabl, a u tandemu sa Džamalom Marejem koji je dao čak 53 poena, odveo je tim do još jednog važnog trijumfa. – Kad god Džamal igra… »
Srbin odigrao sjajan meč u Americi: Na korak od dabl-dabl učinka, da li ga prati i Alimpijević?

Srbin odigrao sjajan meč u Americi: Na korak od dabl-dabl učinka, da li ga prati i Alimpijević?

Mondo pre 3 sata
Mladi srpski košarkaš Filip Jović (21) odigrao je jednu od najboljih partija u sezoni. Doneo je pobedu Oburnu protiv Nevade (75:69) i jedan skok delio ga je od dabl-dabl učinka - 18 poena, 9 skokova, po jedna asistencija, ukradena i izgubljena lopta. Uz… »
Dončić jedva držao glavu posle utakmice! Luka je prolazio kroz teške momente dok je odgovarao na pitanja novinara

Dončić jedva držao glavu posle utakmice! Luka je prolazio kroz teške momente dok je odgovarao na pitanja novinara

Kurir pre 4 sati
Telo Slovenca traži odmor. Iako Luka Dončić iz utakmice u utakmicu nastavlja da beleži sjajne brojke, činjenica je da je njegova potrošnja u martu još veća nego inače. Konkretno, u poslednjih 11 utakmica, košarkaš Los Anđeles Lejkersa je postigao… »
Odvratni ja – Nikola Jokić: O obući srpskog centra bruji cela Amerika!

Odvratni ja – Nikola Jokić: O obući srpskog centra bruji cela Amerika!

Hot sport pre 4 sati
Utakmica kakvu skoro nismo videli od igrača koji se ne zove Nikola Jokić! Košarkaši Denver Nagetsi nastavili su seriju dobrih rezultata pošto su savladali Dalas Maverikse rezultatom 142:135, a meč je obeležila spektakularna partija dvojca Džamal Marej–… »
Skandal koji je zapalio Balkan! Amerikanac brutalno ponizio Nikolu Jokića i Luku Dončića

Skandal koji je zapalio Balkan! Amerikanac brutalno ponizio Nikolu Jokića i Luku Dončića

Večernje novosti pre 4 sati
NIKOLA i Luka ovo nisu zaslužili! Foto: AP Dok košarkaška planeta svakodnevno ostaje bez daha pred magijom koju na NBA parketima prosipaju Nikola Jokić i Luka Dončić, čuveni američki novinar Majkl Vilbon odlučio je da krene u otvoren napad na srpskog i… »
Marej o odnosu sa Jokićem: Nema navlačenja konopca sa loptom

Marej o odnosu sa Jokićem: Nema navlačenja konopca sa loptom

Danas pre 5 sati
Košarkaši Denvera Nikola Jokić i Džamal Marej su i ranije imali istorijske utakmice za Nagetse, ali retko se dešavalo da to bude iste večeri, kao prošle noći u pobedi protiv Dalasa sa 142:135. Marej je postigao 53 poena, samo dva manje od ličnog rekorda… »
Jokić nakon pobede nad Dalasom i novog tripl-dabla: "Idemo iz meča u meč i trudimo se da budemo što bolji"

Jokić nakon pobede nad Dalasom i novog tripl-dabla: "Idemo iz meča u meč i trudimo se da budemo što bolji"

NIN pre 5 sati
Košarkaši Denvera pobedili su danas na svom terenu ekipu Dalasa rezultatom 142:135 u utakmici NBA lige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džamal Marej sa 53 poena, šest skokova i četiri asistencije. Srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je… »
Jokić i Marej odigrali još jednu istorijsku utakmicu za Denver

Serbian News Media pre 5 sati
Košarkaši Denvera Nikola Jokić i Džamal Marej su i ranije imali istorijske utakmice za Nagetse, ali retko se dešavalo da to bude iste večeri, kao prošle noći u pobedi protiv Dalasa sa 142:135. Marej je postigao 53 poena, samo dva manje od ličnog rekorda… »
Jokiću, šta ti je to na nogama? Srbin u urnebesnom stajlingu došao na konferenciju! Svi pričaju o onome što je obuo, jedan…

Jokiću, šta ti je to na nogama? Srbin u urnebesnom stajlingu došao na konferenciju! Svi pričaju o onome što je obuo, jedan…

Kurir pre 5 sati
Košarkaši Denvera pobedili su u noći za nama Dalas Maverikse rezultatom 142:135. Nova spektakularna partija je viđena od Nikole Jokića, koji je došao do, pa gotovo, neverovatno učinka - 23 poena, 21 skok i čak 19 asistencija. Posle meča, srpski košarkaš… »
Sramota: Kontroverzni novinar prvo ponizio Jokića pa opleo po Dončiću

Sramota: Kontroverzni novinar prvo ponizio Jokića pa opleo po Dončiću

Nova pre 5 sati
Majkl Vilbon, američki novinar, propisno je iznervirao navijače Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, ali i Nikole Jokića i Luke Dončića. Vilbon je nakon večeri u kojoj je Luka Dončić protiv Indijana Pejsersa ubacio 43 poena, a Jokić postao prvi… »
Sramota: Slavni novinar prvo ponizio Jokića pa opleo po Dončiću

Sramota: Slavni novinar prvo ponizio Jokića pa opleo po Dončiću

Nova pre 5 sati
Majkl Vilbon, američki novinar, propisno je iznervirao navijače Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, ali i Nikole Jokića i Luke Dončića. Vilbon je nakon večeri u kojoj je Luka Dončić protiv Indijana Pejsersa ubacio 43 poena, a Jokić postao prvi… »
Jokićeve papuče postale hit, naterale čitav košarkaški svet da priča o njima FOTO

Jokićeve papuče postale hit, naterale čitav košarkaški svet da priča o njima FOTO

Nova pre 5 sati
Nikola Jokić je protiv Dalas Maveriksa odigrao spektakularan meč, ispisao istoriju NBA lige, ali je pažnja gotovo momentalno posle meča preusmerena na njegove papuče. Jokić je protiv Mavsa ubacio 23 poena, dodao 21 skok i asistirao saigračima 19 puta… »
"Plakao sam, bio sam baš tužan zbog toga"! Ameri su totalno zatečeni nakon izjave Nikole Jokića

"Plakao sam, bio sam baš tužan zbog toga"! Ameri su totalno zatečeni nakon izjave Nikole Jokića

Večernje novosti pre 5 sati
Idemo iz meča u meč i trudimo se da budemo što bolji, izjavio je danas košarkaš Denvera Nikola Jokić posle pobede protiv Dalasa u NBA ligi. Foto: Printskrin Youtube/Denver nuggets Košarkaši Denvera pobedili su ranije danas na svom terenu ekipu Dalas… »
Jokić: "Bio sam baš tužan, plakao sam..." VIDEO

Jokić: "Bio sam baš tužan, plakao sam..." VIDEO

B92 pre 5 sati
Nikola Jokić i Džamal Marej priredili su spektakl protiv Dalasa, a posle jedne od najimpresivnijih partija sezone srpski centar podelio je i ličnu priču koja ga i dalje dotiče. Denver je u efikasnom meču slavio 142:135, a dvojac Jokić–Marej dominirao je… »
Srbin je zaprepastio ceo svet! Nikola, zar si morao baš te?

Srbin je zaprepastio ceo svet! Nikola, zar si morao baš te?

Večernje novosti pre 5 sati
Košarkaši Denvera pobedili su danas na svom terenu ekipu Dalasa sa 142:135 u NBA ligi, uz još jednu dobru partiju srpskog centra Nikole Jokića. Foto: Printskrin Jokić je stigao do novog tripl-dabla pošto je upisao 23 poena, 21 skok i 19 asistencija… »
LA Klipersi ubedljivo pobedili Toronto, Kavaj Lenard predvodio tim

LA Klipersi ubedljivo pobedili Toronto, Kavaj Lenard predvodio tim

Politika pre 5 sati
LA Klipersi dominirali na svom terenu. Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su danas na svom terenu u Inglvudu ekipu Toronta rezultatom 119:94 u utakmici NBA lige. Najefikasniji u ekipi LA Klipersa bio je Kavaj Lenard sa 27 poena, Darijus Garland je… »

Nedeljnik pre 6 sati
Jokićevih šest hiljada uz novi tripl-dabl i Marejevih 53 – za pobedu!

Jokićevih šest hiljada uz novi tripl-dabl i Marejevih 53 – za pobedu!

Sputnik pre 6 sati
Nikola Jokić nastavlja da piše istoriju NBA lige. U pobedi Denvera nad Dalasom rezultatom 142:135, srpski as i najbolji košarkaš planete zabeležio je novi tripl-dabl, drugi u 24 časa! Somborski genije nadmašio je i brojku od 6.000 asistencija u najjačoj… »
"Plakao sam, bio sam baš tužan zbog toga": Jokić otvorio dušu, niko nije znao koliko mu je teško bilo

"Plakao sam, bio sam baš tužan zbog toga": Jokić otvorio dušu, niko nije znao koliko mu je teško bilo

Mondo pre 5 sati
Nikola Jokić je upisao brutalan tripl-dabl (23, 21sk, 19as), Džamal Marej je ubacio 53 poena, a Denver je uspeo da slomi otpor Dalasa (142:135). Srpski centar se pojavio na konferenciji za medije i pričao o svemu tome i o momentu koji ga je rasplakao… »
Pol Džordž: Osećao sam se prilično snažno, osećao sam se dobro

Pol Džordž: Osećao sam se prilično snažno, osećao sam se dobro

Radio sto plus pre 6 sati
Igrajući prvi put od 29. januara, Džordž je u pobedi Filadelfije protiv Čikaga sa 157:137 postigao 28 poena. On je promašio osam od deset šuteva iz igre u prvom poluvremenu i imao je pet poena, ali je postigao 23 poena u drugom poluvremenu. “Osećao sam… »
"Sećam se, bili smo u avionu, plakao sam..." Jokića posle čudesne utakmice podsetili na jedan od najtužnijih trenutaka koje je…

"Sećam se, bili smo u avionu, plakao sam..." Jokića posle čudesne utakmice podsetili na jedan od najtužnijih trenutaka koje je…

Kurir pre 6 sati
Srpski košarkaš je protiv Dalasa stigao do novog tripl-dabl učinka, a statistički podaci su ovaj put i više nego impresivni. Pored fenomenalnog Somborca, odličan je bio i Džamal Marej koji je postigao 53 poena. "Mislim, posebno za mene, kada Džamal igra… »
Jokić otvorio dušu: Plakao sam, bio sam baš tužan…

Jokić otvorio dušu: Plakao sam, bio sam baš tužan…

Sport klub pre 6 sati
Nikola Jokić imao je izvanredno veče pogađanjem 23 poena, hvatanjem 21 skoka i deljenjem, za ovu sezonu rekordnih, 19 asistencija u pobedi Denvera nad Dalasom 142:135, a Džamal Marej je ubacio neverovatna 53 poena. „Kad god Džamal igra takvu utakmicu… »
Vratio se srpski zet! Pol Džordž ponovo na parketu, izdominirao nakon suspenzije

Vratio se srpski zet! Pol Džordž ponovo na parketu, izdominirao nakon suspenzije

Večernje novosti pre 6 sati
Košarkaši Filadelfije savladali su Čikago sa 157:137, a na ovom meču izdominirali su povratnici - Džoel Embid i Pol Džordž. Foto: Profimedia Punih mesec dana nije bilo Džoela Embida u akciji zbog povrede rebara, dok je Pol Džordž usled suspenczije… »
Jokić odigrao monstruozno, svi pričaju o njegovom stajlingu posle istorijske utakmice i onome što je obuo

Jokić odigrao monstruozno, svi pričaju o njegovom stajlingu posle istorijske utakmice i onome što je obuo

Telegraf pre 5 sati
Svi se sećamo Letnje NBA lige prošle godine i posete utakmici Strahinje Jokića, koji je tada stajlingom sve ostavio bez teksta. Sada se složno dogodilo sa njegovim bratom Nikolom, koji je ispisao istoriju prošle noći. Džoker je postao prvi košarkaš u… »
Jokiću falila asistencija za "dupli" tripl-dabl, 53 poena Marija; Rajakovićev Toronto u krizi (VIDEO)

Jokiću falila asistencija za "dupli" tripl-dabl, 53 poena Marija; Rajakovićev Toronto u krizi (VIDEO)

RTV pre 7 sati
DENVER - Nikola Jokić je u pobedi Denver nagetsa nad Dalas maveriksima 142:135 (34:33, 34:26, 43:41, 31:35) u Koloradu upisao 23 poena, 21 skok i 19 asistencija. Treći uzastoni tripl-dabl Nikole Jokića, 195. u karijeri. I pored toga je prvo ime duela… »
Nikola Jokić emotivan kao nikad dosad: "Plakao sam u avionu..." VIDEO

Nikola Jokić emotivan kao nikad dosad: "Plakao sam u avionu..." VIDEO

Nova pre 7 sati
Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, odigrao je utakmicu za istoriju, a potom je na konfrenciji za medije bio neočekivano emotivan. Jokić je prvo otkrio da je u istorijskoj utakmici velikog udela imala i sjajna partija Džamala Mareja: "Kada Džamal igra… »

Radio sto plus pre 6 sati
Marej je postigao 53 poena, samo dva manje od ličnog rekorda, dok je Jokić stigao do 30. tripl-dabla u sezoni pošto je upisao 23 poena, 21 skok i 19 asistencija. Denver je tako postao prvi tim u istoriji NBA lige koja je imao jednog igrača sa najmanje 50… »
Jedino Džordan i Dončić - bizaran niz zvezde Lejkersa

Jedino Džordan i Dončić - bizaran niz zvezde Lejkersa

RTS pre 7 sati
As Los Aneđeles lejkersa Luka Dončić ubacio je 43 poena u pobedi na gostovanju kod Indijana pejsersa 137:130 i time dostigao brojke koje je prethodno uspeo samo Majkl Džordan. Slovenac "teroriše" NBA ligu tokom marta. Tokom trećeg meseca tekuće godine… »
(VIDEO) Kao da se ne trudi: Ovo je Jokićev 30. tripl-dabl sezone

(VIDEO) Kao da se ne trudi: Ovo je Jokićev 30. tripl-dabl sezone

Sport klub pre 7 sati
Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do pobede nad Dalas Maveriksima 142:135 istorijskim tripl-dabl učinkom - 23 poena, 21 skok i 19 asistencija za 30. ovakav učinak ove sezone. Tako je ušao u istoriju kao jedini igrač kom je pošlo za rukom da upiše… »
U NBA ništa novo - Bogdanović ponovo bez minuta, isti slučaj i sa Jovićem!

U NBA ništa novo - Bogdanović ponovo bez minuta, isti slučaj i sa Jovićem!

Kurir pre 6 sati
Los Anđeles Klipersi su na svom parketu pobedili Toronto sa 119:94. U trećoj uzastopnoj pobedi Klipersa najefikasniji je bio Kavaj Lenard sa 27 poena, a najbolje ga je pratio Darijus Garland sa 24. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije igrao. Na drugoj… »
Jokić nastavio da briljira u NBA

Jokić nastavio da briljira u NBA

Euronews pre 7 sati
Košarkaši Denver Nagetsa su nastavili sa mini-serijom pobeda savladavši ekipu Dalas Maveriksa rezultaom 142:135, u spektakularnoj predstavi možda i najboljeg dua lige - Nikole Jokića i Džamala Mareja. Nova spektakularna partija je viđena od Nikole… »
VIDEO: Četvrta uzastopna pobeda Denvera, Jokiću nedostajala asistencija za plus 20-20-20

VIDEO: Četvrta uzastopna pobeda Denvera, Jokiću nedostajala asistencija za plus 20-20-20

Radio 021 pre 7 sati
Košarkaši Denver nagetsa savladali su Dalas maverikse sa 142:135 (34:33, 34:26, 43:41, 31:35). Srpski centar Nikola Jokić je upisao 23 poena, 21 skok i 19 asistencija. Ujedno je zabeležio treći uzastopni tripl-dabl, 195. u karijeri. Kanađanin Džamal Mari… »
Nikola, prvi si u istoriji! NBA liga se obratila Jokiću: Uputili su mu neverovatne reči uz video od 5 minuta! Uživajte!

Nikola, prvi si u istoriji! NBA liga se obratila Jokiću: Uputili su mu neverovatne reči uz video od 5 minuta! Uživajte!

Kurir pre 7 sati
Nikola Jokić nastavio je da pomera granice u najjačoj ligi sveta, pošto je ostvario još jedan istorijski učinak. NBA liga se oglasila tim povodom: - Nikola Jokić je postao prvi igrač u ISTORIJI NBA LIGE koji je zabeležio dve uzastopne utakmice sa… »
Jokić gleda i ne veruje! Luka Dončić izdominirao Indijanu pa preskočio Srbina u borbi za MVP

Jokić gleda i ne veruje! Luka Dončić izdominirao Indijanu pa preskočio Srbina u borbi za MVP

Večernje novosti pre 7 sati
Dončić nastavlja sa neverovatnim igrama. Los Anđeles Lejkersi su pobedili Indijanu sa 137:130, predvođeni Lukom Dončićem. FOTO: Tanjug/AP Sjajni Slovenac je brojao do 43, uz šest skokova i sedam asistencija. Odličnu podršku imao je u veteranu Lebronu… »
Dončić ne odustaje od MVP priče - Oklahoma se "ugasila" u Bostonu VIDEO

Dončić ne odustaje od MVP priče - Oklahoma se "ugasila" u Bostonu VIDEO

B92 pre 7 sati
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Indijanu sa 137:130 u noći za nama. Posle poraza od Detroita u prošlom kolu, Jezerdžije su se odmah vratile na pobedničku stazu. Naravno, glavnu ulogu ovom trijumfu imao je fantastični Luka Dončić, o kom se sve… »
Jokićevih šest hiljada magičnih dodavanja - Marej sa 53 poena uperio svetla ka sebi VIDEO

Jokićevih šest hiljada magičnih dodavanja - Marej sa 53 poena uperio svetla ka sebi VIDEO

B92 pre 7 sati
Košarkaši Denvera savladali su Dalas sa 142:135 u noći za nama. Nikola Jokić je ponovo došao do tripl-dabla, ali je ovo bilo i veče jubileja. Srpski centar je došao do 6.000 asistencija u NBA ligi. Na sve to, postao je prvi igrač koji je u dve uzastopne… »
Ni Bogdan, ni Tristan, ni Nikola... Crna noć Srba u NBA ligi

Ni Bogdan, ni Tristan, ni Nikola... Crna noć Srba u NBA ligi

Večernje novosti pre 7 sati
Košarkaši Vašingtona prekinuli su niz od 16 uzastopnih poraza pošto su u gostima savladali Jutu sa 133:110. Ovo je prva pobeda Vašingtona od 20. februara. Foto AP Košarkaši Vašingtona prekinuli su niz od 16 uzastopnih poraza pošto su u gostima savladali… »
Srpski zet se vratio na teren posle suspenzije i sasuo 28 poena, svi se pitaju šta je sa košarkašima iz Srbije

Srpski zet se vratio na teren posle suspenzije i sasuo 28 poena, svi se pitaju šta je sa košarkašima iz Srbije

Telegraf pre 7 sati
Veliki broj NBA utakmica odigran je prošle noći u NBA ligi, a osim neverovatne partije tandema Nikola Jokić - Džamal Marej u pobedi Denvera protiv Dalas Maveriksa, jedna od glavnih tema je povratak Pola Džordža na teren. On je odradio suspenziju od 25… »
"Plakao sam": Jokić se posle nove predstave za istorijske almanahe prisetio tužnog momenta iz svoje karijere

"Plakao sam": Jokić se posle nove predstave za istorijske almanahe prisetio tužnog momenta iz svoje karijere

Telegraf pre 7 sati
Prepričavaće se ono što su zajedno uradili Nikola Jokić i Džamal Marej prošle NBA noći u pobedi svog Denvera protiv Dalasa 142:135. Jedan je upisao tripl-dabl sa 23 poena, 21 skokom i 19 asistencija, dok je drugi ubacio 53 poena. Nakon konferencija za… »
(VIDEO) Pobeda Denvera i novi rekordi: Tripl-dabl Jokića i 53 poena Mareja

(VIDEO) Pobeda Denvera i novi rekordi: Tripl-dabl Jokića i 53 poena Mareja

Danas pre 8 sati
Košarkaši Denvera pobedili su danas na svom terenu ekipu Dalasa sa 142:135 u NBA ligi, uz još jednu dobru partiju srpskog centra Nikole Jokića. Jokić je stigao do novog tripl-dabla pošto je upisao 23 poena, 21 skok i 19 asistencija. Srpski centar je na… »
Marej mašina, Jokićev strašni tripl-dabl. veče za najveći preokret u istoriji NBA!

Marej mašina, Jokićev strašni tripl-dabl. veče za najveći preokret u istoriji NBA!

Sportske.net pre 8 sati
Lukin teror se nastavlja. Indijana je pružila otpor Lejkersima, ali se protiv Slovenca ne može. Njegov tim je dobio 10 od poslednjih 11 mečeva, u svakom je Dončić ubacio 30+ poena. Noćas je u Indijani spakovao 43, njegov tim ostao je treći na Zapadu… »
Tripl-dabl Jokića i 53 poena Mareja u pobedi Denvera protiv Dalasa

Tripl-dabl Jokića i 53 poena Mareja u pobedi Denvera protiv Dalasa

Radio sto plus pre 8 sati
Jokić je stigao do novog tripl-dabla pošto je upisao 23 poena, 21 skok i 19 asistencija. Srpski centar je na ovoj utakmici, takođe, prešao i brojku od 6.000 asistencija u karijeri. Ipak, ovaj meč obeležio je Džamal Marej koji je ubacio 53 poena, samo dva… »
Jokić ispisao istoriju NBA lige: Niko nikad ovo nije uspeo, možda konačno shvate koliko su se ogrešili o Srbina

Jokić ispisao istoriju NBA lige: Niko nikad ovo nije uspeo, možda konačno shvate koliko su se ogrešili o Srbina

Mondo pre 8 sati
Nikola Jokić dominira, ispisuje nove stranice istorije, iako je u Americi otpisan iz MVP trke. Mnogi stručnjaci, pa čak je i na sajtu NBA lige tek na trećem mestu, ali dobro. Možda shvate konačno koliko su se ogrešili o Srbina koji je u pobedi Denvera… »
U jeku ljubavnog brodoloma Dončić blistao i ubacio 43 poena, šou srpskog zeta nakon suspenzije - za Srbe ni sekund na parketu…

U jeku ljubavnog brodoloma Dončić blistao i ubacio 43 poena, šou srpskog zeta nakon suspenzije - za Srbe ni sekund na parketu…

Nova pre 8 sati
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Indijana Pejserse sa 137:130 uz fantastičnu partiju Luke Dončića u okviru NBA lige. Dončić je, uprkos brojnim problemima sa kojima se susreće u poslednje vreme, pre svega na ličnom planu, u sjajnoj formi… »
Č-u-d-o! Ne postoji druga reč da se opiše šta je Nikola Jokić uradio protekle noći: Au, kakve brojke

Č-u-d-o! Ne postoji druga reč da se opiše šta je Nikola Jokić uradio protekle noći: Au, kakve brojke

Kurir pre 8 sati
Košarkaši Denver Nagetsa pobedila su Dalas Maverikse sa 142:135. Nova spektakularna partija je viđena od Nikole Jokića, koji je došao do, pa gotovo, neverovatno učinka - 23 poena, 21 skok i čak 19 asistencija! Napadački raspucan bio je. Džamal Marej, sa… »
Jokić: Pre povrede sam bio na visokom nivou, potom tako-tako

Jokić: Pre povrede sam bio na visokom nivou, potom tako-tako

RTS pre 8 sati
Nikola Jokić je na konferenciji za medije posle pobede Denvera nad Dalasom izjavio da ove sezone nije toliko konstantan kao prethodne, pre svega zbog perioda pod povredom. "Džoker" je u pobedi Denvera nad Dalasom 142:135 upisao 23 poena, 21 skok i 19… »
Niko nikada kao Nikola Jokić - ovo nisu uspeli ni Džordan, ni Lebron, ni Vilt Čemberlen VIDEO

Niko nikada kao Nikola Jokić - ovo nisu uspeli ni Džordan, ni Lebron, ni Vilt Čemberlen VIDEO

Nova pre 8 sati
Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, postao je prvi košarkaš u istoriji lige koji je na dve uzastopne utakmice postigao više od 15 poena, uz najmanje 15 skokova i 15 asistencija. Jokić je u sredu protiv Finiks Sansa u pobedi 125:123 ubacio 23 poena, uz… »
(Video) Istorijsko veče Jokića! Džoker zaludeo svet, ovo do sada niko nije uradio, pretekao i legendu

(Video) Istorijsko veče Jokića! Džoker zaludeo svet, ovo do sada niko nije uradio, pretekao i legendu

Dnevnik pre 7 sati
Sjajan duo Denvera Nikola Jokić i Džamal Marej vodio je Nagetse do još jedne pobede, ovog puta nad Dalasom rezulatom 142:135. Marej je blistao sa čak 53 poena što mu je najbolji skor ove sezone (rekord karijere mu je 55), dok je Jokić upisao još jedan… »
Nestvarni Dončić brojao do 43, Šej se obrukao: Dokle će sudije u NBA ligi da štite pleja Oklahome?

Nestvarni Dončić brojao do 43, Šej se obrukao: Dokle će sudije u NBA ligi da štite pleja Oklahome?

Mondo pre 8 sati
Još jedno zanimljivo veče u NBA ligi, dominacija Luke Dončića, sjajna partija Viktora Vembanjame i bruka Šeja Gildžusa-Aleksandera. Tako u najkraćem mogu da se opišu dešavanja na mečevima u kojima je glavnu ulogu imao Nikola Jokić sa brutalnim… »
Jokić umalo do "duplog" tripl-dabla, ali je Mari "ukrao šou"

Jokić umalo do "duplog" tripl-dabla, ali je Mari "ukrao šou"

RTS pre 8 sati
Nikola Jokić je u pobedi Denver nagetsa nad Dalas maveriksima 142:135 (34:33, 34:26, 43:41, 31:35) u Koloradu upisao 23 poena, 21 skok i 19 asistencija. Treći uzastoni tripl-dabl Nikole Jokića, 195. u karijeri. I pored toga je prvo ime duela Džamal Mari… »
Toronto u krizi kad joj vreme nije, Rajakovićev tim pada ka granici plej-ina

Toronto u krizi kad joj vreme nije, Rajakovićev tim pada ka granici plej-ina

RTS pre 8 sati
Trećim porazom u četiri meča Toronto reptorsi Darka Rajakovića pali su na šesto mesto Istoka i nalaze se u vrlo nezgodnoj poziciji za direktnan plasmana u doigravanje. Turneja po Zapadu došla je Reptorsima na raspored baš pred kraj sezone. Poraz od Los… »
Bogdanoviću i Joviću ni sekund u NBA: Šta se dešava sa Srbima u Americi?

Bogdanoviću i Joviću ni sekund u NBA: Šta se dešava sa Srbima u Americi?

Mondo pre 8 sati
Šta se dešava sa srpskim košarkašima u NBA ligi? Bogdan Bogdanović i Nikola Jović nisu dobili ni sekund u svojim timovima. Tajron Lu je ponovo "zaboravio" kapitena "orlova" u pobedi Klipersa protiv Toronta i Darka Rajakovića (119:94). Slično je i sa… »
Osmeh od uva do uva! Luka Dončić nastavlja da baca magiju, nova neverovatna utakmica za njega (video)

Osmeh od uva do uva! Luka Dončić nastavlja da baca magiju, nova neverovatna utakmica za njega (video)

Kurir pre 8 sati
Dončić nastavlja sa neverovatnim igrama. Los Anđeles Lejkersi su pobedili Indijanu sa 137:130, predvođeni Lukom Dončićem koji je postigao 43 poena. Slovenački košarkaš nastavio je sa impresivnim izdanjima i potpuno zasluženo došao je do ozbiljne… »
Srbin je košarkaški bog! Nikada niko pre Nikole Jokića ovo nije uradio!

Srbin je košarkaški bog! Nikada niko pre Nikole Jokića ovo nije uradio!

Večernje novosti pre 8 sati
Dok se svet još uvek oporavlja od košarkaške klinike koju je Nikola Jokić održao protiv Dalas Maveriksa, statističari su morali da otvore nove stranice istorije. Foto AP U noći koja će se dugo pamtiti u Somboru, Beogradu i Denveru, Nikola Jokić je… »
Jokić nastavio da pomera granice, Mari odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri

Jokić nastavio da pomera granice, Mari odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri

Politika pre 8 sati
Denver Nagetsi pobedili su Dalas Maverikse rezultatom 142:135. Denver Nagetsi pobedili su Dalas Maverikse rezultatom 142:135 i upisali četvrti uzastopni trijumf u završnici regularnog dela sezone. Denver su do pobede predvodili Nikola Jokić i Džamal… »
Filip Jović odigrao jednu od najboljih partija sezone, igraće polufinale u Indijanapolisu!

Filip Jović odigrao jednu od najboljih partija sezone, igraće polufinale u Indijanapolisu!

Telegraf pre 7 sati
Sjajni srpski košarkaš Filip Jović odigrao je noćas jednu od najboljih partija sezone, pošto mu je samo jedan skok nedostajao do dabl-dabl učinka u pobedi svog Oburna protiv Nevade u četvrtfinalu NIT-a (National Invitation Tournament), čime je ujedno… »
Postigao 53 poena pored Jokića pa na pitanje o Srbinu dao nikad iskreniji odgovor: "Lepo je, ali ne samo..."

Postigao 53 poena pored Jokića pa na pitanje o Srbinu dao nikad iskreniji odgovor: "Lepo je, ali ne samo..."

Telegraf pre 8 sati
Denver Nagetsi su upisali i četvrtu uzastopnu pobedu u NBA ligi, pošto su prethodne noći bili bolji od Dalas Maveriksa 142:135 i tako ostali na četvrtom mestu na tabeli, iako im drugi rezultati nisu išli u korist. Nikola Jokić je vezao drugo neverovatno… »
Brutalan tripl-dabl Nikole Jokića za tri četvrtine: Denver se izvukao, Marej ubacio 53 poena

Brutalan tripl-dabl Nikole Jokića za tri četvrtine: Denver se izvukao, Marej ubacio 53 poena

Mondo pre 8 sati
Nikola Jokić je najbolji košarkaš na planeti i to dokazuje iz dana u dan, bez obzira za to što su ga već otpisali u trci za MVP priznanje. U pobedi Denvera protiv Dalasa (142:135) je meč završio sa tripl-dabl učinkom, uspeo je da bude dvocifren u tri… »
(VIDEO) Furiozni Jokić umalo 20-20-20: Ipak, tu je rekord sezone!

(VIDEO) Furiozni Jokić umalo 20-20-20: Ipak, tu je rekord sezone!

Sport klub pre 8 sati
Denver Nagetsi upisali su četvrtu pobedu u nizu uoči završnice ligaškog dela NBA. Na domaćem terenu trijumfovali su protiv Dalas Maveriksa 145:135 (34:33, 34:26, 43:41, 31:35). Nikola Jokić podelio je 19 asistencija, što je najbolji učinak 31-godišnjaka… »
Kakva partija Nikole Jokića: Monstruozan tripl-dabl i velika pobeda Denvera

Kakva partija Nikole Jokića: Monstruozan tripl-dabl i velika pobeda Denvera

Nova pre 9 sati
Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, vodio je tim iz Kolorada do pobede nad Dalas Maveriksima rezultatom 142:135 još jednom nestvarnom partijom. Centar tima iz Denvera ubacio je 23 poena, ali je na to dodao i 21 skok te 19 asistencija. Jokić je tako… »
Auuu, majko mila, šta uradi ovaj čovek? Nikola Jokić očitao lekciju Amerikancima za samo 22 minuta

Auuu, majko mila, šta uradi ovaj čovek? Nikola Jokić očitao lekciju Amerikancima za samo 22 minuta

Večernje novosti pre 9 sati
Denver Nagetsi konačno igraju košarku kakvu njihovi navijači priželjkuju. Foto: AP Pobedom nad Dalas Maveriksima 142:135, ekipa iz Kolorada upisala je svoj četvrti uzastopni trijumf, nastavljajući pobednički niz nakon uspeha protiv Toronta, Portlanda i… »
Jokić je ovo do sada uradio samo dva puta u karijeri do sinoć, zverska utakmica Srbina u Americi

Jokić je ovo do sada uradio samo dva puta u karijeri do sinoć, zverska utakmica Srbina u Americi

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su i četvrti put zaredom u NBA ligi, pošto su u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu srušili Dalas Maverikse sa 142:135, čime su se učvrstili na četvrtoj poziciji Zapadne konferencije. Džamal Marej je poenterski… »
Luka Dončić priredio baš loše vesti Nikoli Jokiću, još jedan rezultat ne pogoduje Denveru

Luka Dončić priredio baš loše vesti Nikoli Jokiću, još jedan rezultat ne pogoduje Denveru

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su u gostima najgori tim NBA lige Indijanu Pejsers 137:130 i tako doneli loše vesti za Denver Nagetse i Nikolu Jokića, u poteri ekipe iz Kolorada za trećim mestom na tabeli. Bio je Denver dugo i drugi do pre dva i… »
Dejvid Adelman posvetio ove reči Jokiću i još jednom momku: "Velika je sreća za Denver što ima ta dva čoveka"

Dejvid Adelman posvetio ove reči Jokiću i još jednom momku: "Velika je sreća za Denver što ima ta dva čoveka"

Telegraf pre 8 sati
Impresionirao je Nikola Jokić još jednom partijom u NBA ligi, tripl-dablom za 22 minuta od 23 poena, 21 skoka i 19 asistencija obezbedio i Džamalu Mareju neverovatnu utakmicu, sa čak 53 poena. Denver je pobedio Dalas 142:135. Na konferenciji za medije… »
Nikola Jokić opet ispisao istoriju, odigrao još bolje nego pre 24 sata i neviđenim tripl-dablom doneo pobedu

Nikola Jokić opet ispisao istoriju, odigrao još bolje nego pre 24 sata i neviđenim tripl-dablom doneo pobedu

Telegraf pre 10 sati
Ma, šta smo mi to gledali u noći između srede i četvrtka uživo u prenosu iz Kolorada i Bol Arene! Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Dalas Maverikse sa velikih 143:135 i tako došli i do četvrtog uzastopnog slavlja u najvažnijem delu ligaške faze… »
Pol Džordž se vraća na parket posle suspenzije zbog dopinga

Pol Džordž se vraća na parket posle suspenzije zbog dopinga

Danas pre 18 sati
Američki košarkaš Pol Džordž vraća se u sastav Filadelfije nakon suspenzije od 25 utakmica zbog pada na doping testu i očekuje se da zaigra protiv Čikaga u Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA). Džordž je suspendovan krajem januara zbog kršenja… »

Vesti dana »