Povezane vesti

"Kažu mi: Sram te bilo, nije prošlo ni 40 dana, već ideš da pevaš", Darko Lazić otkrio sa čime se suočava nakon smrti brata…

"Kažu mi: Sram te bilo, nije prošlo ni 40 dana, već ideš da pevaš", Darko Lazić otkrio sa čime se suočava nakon smrti brata…

Blic pre 1 sat
Iako je duboko pogođen tugom, Darko je morao da nastavi da peva. Suočava se sa osudama na društvenim mrežama što nastavlja da radi, ali ističe da mora prehraniti tri porodice. Folker Darko Lazić izgubio je rođenog brata Dragana Lazića u saobraćajnoj… »
"Da mogu da ga vratim, nikad više ne bih zapevao" Potresna ispovest Darka Lazića nakon smrti brata: Moram da izdržavam tri…

"Da mogu da ga vratim, nikad više ne bih zapevao" Potresna ispovest Darka Lazića nakon smrti brata: Moram da izdržavam tri…

Kurir pre 1 sat
Dragan Lazić, brat pevača Darka Lazića, poginuo u saobraćajnoj nesreći 11. marta. Dragan i on su bili jako bliski, a sada pevač u prvoj velikoj ispovesti otkrio kroz šta prolazi. Darko je progovorio i o porodici pokojnog brata, a kako kaže, Draganove… »
"Moram da izdržavam tri porodice, Draganove ćerke znaju da tate više nema" Velika ispovest Darka Lazića nakon smrti brata: "Da…

"Moram da izdržavam tri porodice, Draganove ćerke znaju da tate više nema" Velika ispovest Darka Lazića nakon smrti brata: "Da…

Blic pre 2 sata
Naglašava da Draganove ćerke znaju da njihov otac više nije živ i da se trudi da im bude podrška i zaštita. Pevanje mu sada predstavlja veće emotivno opterećenje, ali ga doživljava iskrenije i dublje nego ranije. Brat folkera Darka Lazića, Dragan Lazić… »
"Draganove ćerke znaju da nema tate više": Darko Lazić prvi put o pogibiji brata i kako se porodica nosi sa tragedijom

"Draganove ćerke znaju da nema tate više": Darko Lazić prvi put o pogibiji brata i kako se porodica nosi sa tragedijom

Mondo pre 2 sata
Darko Lazić je u ispovesti za domaće medije, pred koncert u Celju u petak na subotu, prvi put govorio o stravičnoj tragediji koja je zadesila njegovu porodicu. On je 11. marta ostao bez brata Dragana, koji je iza sebe ostavio suprugu i dve male ćerke… »
"Kažu sram me bilo što pevam, a izdržavam 3 porodice": Darko Lazić otvorio dušu na prvom nastupu nakon smrti brata

"Kažu sram me bilo što pevam, a izdržavam 3 porodice": Darko Lazić otvorio dušu na prvom nastupu nakon smrti brata

Mondo pre 2 sata
Darko Lazić pojavio se u javnosti prvi put nakon velike porodične tragedije - pogibije njegovog rođenog brata Dragana Lazića, 11. marta ove godine. Popularni pevač stigao je na nastup u Sloveniji ovog petka, a pre izlaska na binu, posle ponoći, dao je… »
Prvi nastup Darka Lazića posle smrti brata! „Da mogu da ga vratim, nikad više ne bih zapevao“

Prvi nastup Darka Lazića posle smrti brata! „Da mogu da ga vratim, nikad više ne bih zapevao“

Svet & Skandal pre 6 sati
Darko Lazić imao je sinoć prvi nastup u Sloveniji, posle smrti brata 11.marta. Emotivan i iskren, Darko je priznao kako se oseća, kako se porodice nose sa svime što ih je zadesilo, a odgovorio je i na neprijatne poruke koje dobija od nekolicine ljudi… »
"Pevam jer mi je teško..." Darko Lazić pogledao ka gore, pa zapevao pesmu za pokojnog brata: "Za tebe, rođeni"

"Pevam jer mi je teško..." Darko Lazić pogledao ka gore, pa zapevao pesmu za pokojnog brata: "Za tebe, rođeni"

Telegraf pre 7 sati
Darko Lazić pevao je u petak na subotu u Celju na koncertu na kojem su pevale i Zorana Mićanović i Jana Todorović, što je njegov prvi nastup i javno pojavljivanje nakon smrti brata Dragana, 11. marta ove godine. Naša ekipa bila je na licu mesta, a Darkov… »
"Da mogu da ga vratim, nikad više ne bih zapevao": Prva ispovest Darka Lazića nakon tragične smrti brata

"Da mogu da ga vratim, nikad više ne bih zapevao": Prva ispovest Darka Lazića nakon tragične smrti brata

Telegraf pre 8 sati
"Moram da brinem o toj deci, da podignem kulu koja je srušena" Darko Lazić pojavio se u javnosti prvi put nakon velike porodične tragedije - pogibije njegovog rođenog brata Dragana Lazića, 11. marta ove godine. Popularni pevač stigao je na nastup u… »
"Kažu - sram me bilo što pevam, a ja moram da izdržavam 3 porodice" Darko za Telegraf otkrio kroz šta prolazi

"Kažu - sram me bilo što pevam, a ja moram da izdržavam 3 porodice" Darko za Telegraf otkrio kroz šta prolazi

Telegraf pre 8 sati
Kompletan intervju pročitajte OVDE. Darko Lazić dao je u noći petak na subotu ekskluzivni intervju za Telegraf.rs, pred nastup u Sloveniji na kojem se pojavio kako bi ispoštovao publiku, što je prvo njegovo javno pojavljivanje posle pogibije njegovog… »
"Draganove ćerke znaju da tate više nema" Bolno priznanje Darka Lazića, progovorio o porodici pokojnog brata

"Draganove ćerke znaju da tate više nema" Bolno priznanje Darka Lazića, progovorio o porodici pokojnog brata

Telegraf pre 8 sati
Kompletan intervju pročitajte OVDE. Darko Lazić je u ispovesti za Telegraf, pred koncert u Celju u petak na subotu, prvi put za medije govorio o stravičnoj tragediji koja je zadesila njegovu porodicu. On je 11. marta ostao bez brata Dragana, koji je iza… »

Vesti dana »