Povezane vesti
Demonstracija sile ili bezbednosna procena: Da li je reakcija policije posle protesta na Slaviji bila srazmerna?
Insajder pre 1 sat
Još jedan studentski protest protekao je po već viđenoj dinamici. Preko dana je veliki broj ljudi bio u centru Beograda, a sve je proticalo potpuno mirno. Uveče, dok se grad praznio od ljudi koji su prisustvovali skupu, došlo je do nasilnih incidenata… »
Policiju izgleda zanima samo Pionirski park: Nikad više službenika na ulici, ali zašto nije obezbeđen i skup na Slaviji
N1 Info pre 49 minuta
Na studentskom protestu na Slaviji juče se okupilo između 180 i 190 hiljada ljudi, objavio je Arhiv javnih skupova. Kao po pravilu, vlast tvrdi da je bilo bar pet puta manje učesnika. I ne pokušava samo time da umanji značaj skupa, već pre svega tvrdnjom… »
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 1 sat
Arhiv javnih skupova objavio je na Iksu da se na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo između 180.000 i 190.000 ljudi. Kako su naveli, procena Arhiva zasnovana je na izmerеnoj površini skupa od 107.000 metara kvadratnih i koeficijentu prosečne gustine od… »
Dan nakon „Slavije“ i 190.000 ljudi normalizuju se vozovi
Južne vesti pre 3 sata
Veliki protest „Ti, ja i Slavija“, održan juče u Beogradu, pratila je i tradicionalna obustava železničkog saobraćaja u Srbiji, a Srbija voz saopštio je u nedelju da se putovanja na šinama normalizuju. Predsednik Aleksandar Vučić, koji je u poseti Kini… »
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, drugi najveći protest od pada Miloševića
Nedeljnik pre 4 sati
Arhiv javnih skupova objavio je da je na jučerašnjem studentskom protestu, na trgu Slavija u Beogradu, pod nazivom „Ti i ja, Slavija“ bilo između 180.000 i 190.000 ljudi. „Procena Arhiva zasnovana je na izmerеnoj površini skupa od 107.000 m² i… »
Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji: „190.000 puta hvala!“
Ritam grada Kg pre 4 sati
Nakon što je Arhiv javnih skupova objavio da je na jučerašnjem protestu na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, Studenti u blokadi su se građanima zahvalili na velikom broju ljudi koji ih je podržao. – Hvala! Hvala! Hvala! I tako još 189.997 puta… »
Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi bilo na protestu na Slaviji
Insajder pre 5 sati
Arhiv javnih skupova objavio da je, prema njihovoj proceni, na protestu "Ti i ja, Slavija" održanom juče u Beogradu okupilo između 180.000 i 190.000 građana. Foto: Insajder Procena Arhiva javnih skupova zasnovana je na izmerenoj površini skupa od 107.000… »
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi
Danas pre 4 sati
Arhiv javnih skupovao objavio je procenu da je na skupu „Ti i ja, Slavija“ bilo prisutno između 180 i 190 hiljada okupljenih. „Na protestu ‘Ti i ja, Slavija’ okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi. Procena Arhiva javnih skupova zasnovana je na… »
Arhiv javnih skupova: Jučerašnji studentski skup drugi najveći protest u Srbiji od pada Miloševića
Jugmedia pre 5 sati
Arhiv javnih skupova objavio je da je na jučerašnjem studentskom protestu, na Trgu Slavija u Beogradu, pod nazivom „Ti i ja, Slavija“ bilo između 180.000 i 190.000 ljudi. Ocenio je da je to drugi najveći protest u Srbiji od pada s vlasti bivšeg… »
Arhiv javnih skupova: Jučerašnji studentski skup drugi najveći protest u Srbiji od pada s vlasti Slobodana Miloševića
Jugmedia pre 5 sati
Arhiv javnih skupova objavio je da je na jučerašnjem studentskom protestu, na Trgu Slavija u Beogradu, pod nazivom „Ti i ja, Slavija“ bilo između 180.000 i 190.000 ljudi. Ocenio je da je to drugi najveći protest u Srbiji od pada s vlasti bivšeg… »
Procene MUP-a i Arhiva javnih skupova o broju ljudi na Slaviji razlikuju se za najmanje 146.000. Pogledajte fotografije i…
Nova pre 4 sati
Koliko ljudi je bilo na jučerašnjem skupu na Slaviji koji su organizovali studenti? Na ovo pitanje stiglo je nekoliko odgovora tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, a procene se razlikuju i po nekoliko desetina hiljada. Čak i više od stotinu hiljada. Da… »
Arhiv javnih skupova: Drugi najveći protest od pada Miloševića
Vranje news pre 5 sati
Vranje - Arhiv javnih skupova objavio je na "Iksu" da se na protestu "Ti i ja, Slavija" u subotu u Beogradu okupilo između 180.000 i 190.000 ljudi. Kako su naveli, procena Arhiva zasnovana je na izmerenoj površini skupa od 107.000 metara kvadratnih i… »
Arhiv javnih skupova objavio procenu broja učesnika sa protesta, usledile brojne reakcije na mrežama
Blic pre 4 sati
Ova procena zasnovana je na površini skupa od 107.000 kvadrata i gustini od 1,7 osobe po kvadratnom metru Na društvenim mrežama pojavile su se sumnje u verodostojnost podataka i istaknute su druge procene, uključujući AI procenu od oko 100.000 ljudi… »
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo do 190.000 ljudi, policija navodi 34.300
In medija pre 5 sati
Arhiv javnih skupova objavio je podatak da je na Slaviji juče bilo od 180.000 do 190.000 ljudi, MUP je ranije saopštio da je bilo 34.300 ljudi. Između 180.000 i 190.000 ljudi okupilo se u subotu 23. maja na protestu na Slaviji, objavio je Arhiv javnih… »
"190.000 puta hvala!": Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji
Nova pre 4 sati
Nakon što je Arhiv javnih skupova objavio da je na jučerašnjem protestu na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, Studenti u blokadi su se građanima zahvalili na velikom broju ljudi koji ih je podržao. "Hvala! Hvala! Hvala! I tako još 189.997 puta… »
Arhiv javnih skupova: Na studentskom protestu bilo između 180.000 i 190.000 ljudi
Beta pre 6 sati
Arhiv javnih skupova objavio je da je na jučerašnjem studentskom protestu, na Trgu Slavija u Beogradu, pod nazivom "Ti i ja, Slavija" bilo između 180.000 i 190.000 ljudi. "Procena Arhiva zasnovana je na izmerеnoj površini skupa od 107.000 m² i… »
Arhiv javnih skupova: Na studentskom protestu bilo između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Šumadije pre 5 sati
Arhiv javnih skupova objavio da je, prema njihovoj proceni, na protestu „Ti i ja, Slavija“ održanom juče u Beogradu okupilo između 180.000 i 190.000 građana. Procena Arhiva javnih skupova zasnovana je na izmerenoj površini skupa od 107.000 metara… »
Arhiv javnih skupova objavio koliko ljudi je bilo na Slaviji: "Drugi najveći protest u Srbiji od pada Miloševića"
Nova pre 6 sati
Arhiv javnih skupova saopštio je da je na jučerašnjem protestu na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi. "Na protestu „Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi. Procena Arhiva javnih skupova zasnovana je na izmerеnoj površini… »
Arhiv javnih skupova: Ovo je tačan broj ljudi na jučerašnjem skupu u Beogradu (foto)
Pravda pre 5 sati
Arhiv javnih skupova objavio je na Iksu da se na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo između 180.000 i 190.000 ljudi. Kako su naveli, procena Arhiva zasnovana je na izmerenoj površini skupa od 107.000 metara kvadratnih i koeficijentu prosečne gustine od… »
Arhiv javnih skupova: Drugi najveći protest u Srbiji od pada Miloševića
Vreme pre 6 sati
Prema proceni Arhiva javnih skupova, na Slaviji je u subotu 23. maja bilo oko pet puta više ljudi nego što je objavio MUP. Između 180.000 i 190.000 ljudi okupilo se u subotu 23. maja na protestu na Slaviji, objavio je Arhiv javnih skupova na društvenoj… »
Serbian News Media pre 6 sati
Arhiv javnih skupova objavio je da je na jučerašnjem studentskom protestu, na trgu Slavija u Beogradu, pod nazivom „Ti i ja, Slavija“ bilo između 180.000 i 190.000 ljudi. „Procena Arhiva zasnovana je na izmerеnoj površini skupa od 107.000 m² i… »
Pravo u centar pre 6 sati
Radio sto plus pre 6 sati
“Procena Arhiva zasnovana je na izmerеnoj površini skupa od 107.000 m² i koeficijentu prosečne gustine od približno 1,7 osoba po metru kvadratnom”, naveo je Arhiv na društvenoj mreži Iks. Ocenio je da je to drugi najveći protest u Srbiji od pada s vlasti… »
Objavljena konačna procena broja ljudi na Slaviji: "Drugi najveći skup od pada Miloševića"
Radio 021 pre 6 sati
Arhiv javnih skupova objavio je procenu koliko je ljudi bilo na jučerašnjem skupu "Ti i ja, Slavija" u Beogradu. Kako je naveo Arhiv, okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi. "Procena Arhiva javnih skupova zasnovana je na izmerеnoj površini skupa od… »
Arhiv javnih skupova objavio procenu o broju okupljenih ljudi na Slaviji
N1 Info pre 6 sati
Arhiv javnih skupova objavio je na Iksu da se na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo između 180.000 i 190.000 ljudi. Kako su naveli, procena Arhiva zasnovana je na izmerеnoj površini skupa od 107.000 metara kvadratnih i koeficijentu prosečne gustine od… »
Puna Slavija, pesma na bini, bakljada i deka Veroljub: Pogledajte najimpresivnije fotografije skupa koji je juče održan u…
Nova pre 9 sati
Skup "Ti i ja, Slavija, studenti pobeđuju", održan juče u Beogradu, prema procenama Arhiva javnih skupova, u rangu je najvećih skupova do sada koje su akademci organizovali. Pogledajte fotografije koje pokazuju neke od ključnih momentata okupljanja na… »
Vesti dana »
Advokatica: Privedeni posle skupa na Slaviji upućeni na prekršajne postupke
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 18 povezanih
Policiju izgleda zanima samo Pionirski park: Nikad više službenika na ulici, ali zašto nije obezbeđen i skup na Slaviji
N1 Info pre 49 minutajoš 25 povezanih
Mirovni sporazum SAD i Irana na pomolu, poznati detalji dogovora, Tramp poručio: "Ne sme biti grešaka"
NIN pre 2 satajoš 41 povezana