Povezane vesti

ANEM ALARM: U prvoj polovini ove godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih…

ANEM ALARM: U prvoj polovini ove godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih…

Cenzolovka pre 8 minuta
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) ocenjuje da je odlazak vojnog analitičara i saradnika Nedeljnika Aleksandra Radića iz Srbije dokaz da postoji dramatičan stepen ugroženosti bezbednosti medijskih profesionalaca i svih koji imaju kritičko… »
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji

Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji

Insajder pre 37 minuta
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. Foto: Beta/Vojkan Kostić "Na meti se našla moja kćerka koja za… »
Aleksandar Radić napustio Srbiju zbog pretnji i ugroženosti porodice

Aleksandar Radić napustio Srbiju zbog pretnji i ugroženosti porodice

IndeksOnline pre 53 minuta
Aleksandar Radić, građanin Srbije, odlučio je da napusti zemlju nakon što je njegovu ćerku, koja uskoro puni 16 godina, stavio na meti neprijatelja. Ovu odluku obrazložio je u pisanoj izjavi agenciji Beta, navodeći da je razlog za bekstvo pretnje i… »
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka

Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka

Slobodna Evropa pre 1 sat
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio je Srbiju nakon što su mediji objavili video-snimke njegovog praćenja na kojima je i njegova maloletna kćerka, rekao je on 26. juna u pisanoj izjavi za agenciju Beta. "Na meti se našla moja kćerka koja za… »
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“

Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“

Serbian News Media pre 2 sata
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. „Na meti se našla moja kćerka koja za nekoliko dana puni 16… »
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju

Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju

Moj Novi Sad pre 1 sat
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. – Na meti se našla moja kćerka koja za nekoliko dana puni… »
Vojni analitičar Aleksandar Radić: Bio sam prinuđen da napustim Srbiju, evo zbog čega

Vojni analitičar Aleksandar Radić: Bio sam prinuđen da napustim Srbiju, evo zbog čega

Morava info pre 1 sat
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. On je dodao da je očekivao “udar Srpske napredne stranke i… »
Radić napustio Srbiju, režim udario na njegovu maloletnu ćerku

Radić napustio Srbiju, režim udario na njegovu maloletnu ćerku

Ozon press pre 1 sat
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. „Na meti se našla moja kćerka koja za nekoliko dana puni 16… »
Aleksandar Radić napustio Srbiju, obrazložio zašto je to učinio

Cenzolovka pre 2 sata
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. Aleksandar Radić (Foto: Snimak ekrana / 24 minuta sa… »

N1 Info pre 3 sata
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. "Na meti se našla moja kćerka koja za nekoliko dana puni 16… »
Aleksandar Radić napustio Srbiju: "Objavili su snimke moje maloletne ćerke na televiziji"

Aleksandar Radić napustio Srbiju: "Objavili su snimke moje maloletne ćerke na televiziji"

Radio 021 pre 2 sata
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Na meti se našla moja… »

Nedeljnik pre 3 sata
Radić: Napustio sam zemlju, na meti se našla moja maloletna ćerka

Radić: Napustio sam zemlju, na meti se našla moja maloletna ćerka

Vreme pre 2 sata
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je da je otišao u inostranstvo nakon što su mediji objavili snimke njegovog praćenja, ocenjujući da je ugrožena bezbednost njegove porodice. Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je da je napustio zemlju… »
Aleksandar Radić napustio Srbiju, obrazložio zašto je to učinio: "Na meti se našla moja kćerka od 16 godina"

Aleksandar Radić napustio Srbiju, obrazložio zašto je to učinio: "Na meti se našla moja kćerka od 16 godina"

Nova pre 2 sata
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je napustio zemlju nakon što su provladini mediji objavili video snimke njegovog praćenja na kojima je snimljena i njegova maloletna kćerka. "Na meti se našla moja kćerka koja za nekoliko dana puni 16… »
Aleksandar Radić napustio Srbiju

Aleksandar Radić napustio Srbiju

Danas pre 2 sata

Vesti dana »