Povezane vesti

Ormuz pod pritiskom dok SAD i Iran razmenjuju napade i vode pregovore; Hamnei sahranjen u Mašhadu

Ormuz pod pritiskom dok SAD i Iran razmenjuju napade i vode pregovore; Hamnei sahranjen u Mašhadu

RTS pre 20 dana
U Mašhadu je sahranjen ajatolah Ali Hamnei, dok su SAD i Iran nastavili sa naizmeničnim udarima širom regiona, a Ormuz se našao pod sve većim pritiskom zbog dramatičnog pada brodskog saobraćaja. Za to vreme, izraelski mediji pišu da se Bela kuća i Izrael… »
Tramp: "Ostavio sam instrukcije – ako me Iran ubije, neka ih bombarduju kao nikada do sada!"

Tramp: "Ostavio sam instrukcije – ako me Iran ubije, neka ih bombarduju kao nikada do sada!"

Telegraf pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u petak za New York Post da je ostavio instrukcije o tome kako bi Vašington trebalo da odgovori ukoliko Iran uspe u, kako tvrdi, planovima da ga ubije, poručivši da bi usledio napad kakav ta zemlja "nikada ranije… »
Potpuni preokret: Iran demantovao Trampa

Potpuni preokret: Iran demantovao Trampa

B92 pre 19 dana
Iran nije tražio pregovore sa Sjedinjenim Američke Državama, izjavio je danas portparol iranskog Ministarstva spoljnih poslova Esmail Bagei. Njegova izjava je usledila nakon što je američki predsednik Donald Tramp rekao da su se Vašington i Teheran… »
Ko je, zapravo, juče gađao Iran?

Ko je, zapravo, juče gađao Iran?

B92 pre 19 dana
Niko nije preuzeo odgovornost za vazdušne napade koji su juče pogodili Iran, nakon što su SAD objavile da su okončale svoju vojnu operaciju, postavljajući pitanje ko još uvek napada Islamsku Republiku. Napadi su izvršeni juče, baš kada se Iran pripremao… »
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"

"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"

Blic pre 20 dana
Tramp je rekao da se već duže vreme navodno nalazi na meti Irana Iran, kako navodi njujorški list, otvoreno preti Trampu od 2020. godine Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je ostavio instrukcije o odgovoru Vašingtona… »
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati

Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati

Newsmax Balkans pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je za New York Post da je ostavio instrukcije ukoliko Iran uspe u svojim planovima da ga ubije i poručio da ih u tom slučaju očekuje pakao. "Dugo sam na njihovoj listi, sa tim se suočavam, ali sam ostavio… »
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno

Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno

Beta pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je da je pristao da nastavi razgovore sa Iranom kako bi se okončao rat, ali je ponovio da je primirje koje je bilo na snazi od aprila sada zvanično "završeno". "Islamska Republika Iran nas je zamolila da… »

Serbian News Media pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je da je pristao da nastavi razgovore sa Iranom kako bi se okončao rat, ali je ponovio da je primirje koje je bilo na snazi od aprila sada zvanično „završeno“. „Islamska Republika Iran nas je zamolila da… »

Nedeljnik pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je pristao da nastavi razgovore sa Iranom kako bi se okončao rat, ali je ponovio da je prmirje koje je bilo na snazi od aprila sada zvanično „završeno“. „Islamska Republika Iran nas je zamolila da… »
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, u tom slučaju ih očekuje pakao

Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, u tom slučaju ih očekuje pakao

N1 Info pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas za Njujork post da je „ostavio instrukcije“ ukoliko Iran uspe u svojim planovima da ga ubije i poručio da ih u tom slučaju očekuje pakao. „Dugo sam na njihovoj listi, sa tim se suočavam, ali sam ostavio… »

Pravo u centar pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je da je pristao da nastavi razgovore sa Iranom kako bi se okončao rat, ali je ponovio da je primirje koje je bilo na snazi od aprila sada zvanično „završeno“. „Islamska Republika Iran nas je zamolila da… »
"Nastavak pregovora s Iranom može, ali je primirje završeno"

"Nastavak pregovora s Iranom može, ali je primirje završeno"

Nova pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da je pristao da nastavi razgovore sa Iranom kako bi se okončao rat, ali je ponovio da je prmirje koje je bilo na snazi od aprila sada zvanično "završeno". "Islamska Republika Iran nas je zamolila… »
Oglasio se Tramp zbog pretnji iz Irana: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da pokušaju da me ubiju"

Oglasio se Tramp zbog pretnji iz Irana: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da pokušaju da me ubiju"

Mondo pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u intervjuu za New York Post da je godinama meta iranskih planova za atentat i da je unapred odredio kako bi Sjedinjene Američke Države trebalo da odgovore ukoliko bi takav napad bio uspešan. "Na njihovoj sam… »
"Ostavio sam instrukcije ako me Iran ubije. U tom slučaju, očekuje ih pakao"

"Ostavio sam instrukcije ako me Iran ubije. U tom slučaju, očekuje ih pakao"

Nova pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas za Njujork post da je „ostavio instrukcije“ ukoliko Iran uspe u svojim planovima da ga ubije i poručio da ih u tom slučaju očekuje pakao. „Dugo sam na njihovoj listi, sa tim se suočavam, ali sam ostavio… »

Radio sto plus pre 20 dana
“Islamska Republika Iran nas je zamolila da nastavimo ‘razgovore’. Složili smo se da to učinimo, ali Sjedinjene Američke Države su im jasno stavile do znanja, nedvosmisleno, da je primirje završeno”, napisao je američki predsednik na svojoj platformi… »
Okončana drama kod Zagreba: Muškarac koji je pretio bombom se predao policiji

Okončana drama kod Zagreba: Muškarac koji je pretio bombom se predao policiji

B92 pre 20 dana
Muškarac koji je pretio da će aktivirati bombu u zagrebačkom naselju Utrina predao se policiji., piše Jutarnji list. Zagrebačko naselje Utrina bilo je pod policijskom opsadom zbog muškarca koji je pretio da će detonirati eksplozivnu napravu, potvrdila je… »
Tramp: "Gotovo je"

Tramp: "Gotovo je"

B92 pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da su se Sjedinjene Države složile da nastave pregovore sa Iranom, ali je ponovio da je prekid vatre između dve zemlje završen. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran… »
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, ali SAD poručile da je prekid vatre završen

Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, ali SAD poručile da je prekid vatre završen

Euronews pre 20 dana
Najmanje 14 osoba je poginulo, a 78 je povređeno u američkim napadima na iranske provincije tokom poslednjih 48 sati, saopštilo je iransko Ministarstvo zdravlja, uprkos primirju koje je na snazi. Iran je saopštio da je, kao odgovor na napade, gađao… »
Drama u Zagrebu: Muškarac pretio da će se razneti bombom! Okružili ga policajci sa štitovima, stanari u šoku: "Hodao je od…

Drama u Zagrebu: Muškarac pretio da će se razneti bombom! Okružili ga policajci sa štitovima, stanari u šoku: "Hodao je od…

Blic pre 20 dana
Drama se odvijala u blizini Osnovne škole Mladost u Zagrebu Zagrebačka policija je dobila dojavu o muškarcu sa eksplozivnom napravom Prava drama odigrala se danas u Zagrebu kada je muškarac pretio da će se razneti bombom. Iz Policijske uprave zagrebačke… »
Iran i SAD razmenjuju udare, Izrael spreman za novu akciju, Ormus pod sve većim pritiskom

Iran i SAD razmenjuju udare, Izrael spreman za novu akciju, Ormus pod sve većim pritiskom

NIN pre 20 dana
Sahranom ajatolaha Alija Hamneija u Mašhadu završeno je višednevno oproštajno okupljanje koje je pratila nova eskalacija sukoba između Irana, Sjedinjenih Američkih Država i Izraela. Dok je Iran ispraćao svog vrhovnog verskog vođu, širom zemlje… »
Tramp: Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije

Tramp: Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije

Euronews pre 20 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je ostavio instrukcije o odgovoru Vašingtona ukoliko Iran uspe u, kako je naveo, planovima za njegovu likvidaciju, poručivši da bi u tom slučaju usledio odgovor kakav Teheran… »
Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, SAD poručile da je prekid vatre završen

Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, SAD poručile da je prekid vatre završen

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je Iran zatražio nastavak razgovora sa Sjedinjenim Američkim Državama, ali da je Vašington Teheranu jasno stavio do znanja da smatra da je prekid vatre završen. "Islamska Republika Iran… »
Pretio bombom u blizini osnovne škole: Muškarac u Zagrebu uhapšen nakon pregovora

Pretio bombom u blizini osnovne škole: Muškarac u Zagrebu uhapšen nakon pregovora

Zagrebačka policija uhapsila je muškarca koji je u naselju Utrine pretio da će aktivirati eksplozivnu napravu. Incident se dogodio u blizini Osnovne škole "Mladost". Zagrebačka policija potvrdila je da je u 16.10 časova dobila dojavu da se u Šišićevoj… »
"Primirje između SAD i Irana je završeno"! Tramp: Teheran nas je zamolio da nastavimo razgovore

"Primirje između SAD i Irana je završeno"! Tramp: Teheran nas je zamolio da nastavimo razgovore

Kurir pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Trampizjavio je da su se Sjedinjene Države složile da nastave pregovore sa Iranom, ali je ponovio da je prekid vatre između dve zemlje završen. "Iran nas je zamolio da nastavimo 'razgovore'. Složili smo se da to učinimo, ali su im… »
"Ako me Iran ubije..." Tramp ostavio instrukcije administraciji: "Biće bombardovani kao nikad!"

"Ako me Iran ubije..." Tramp ostavio instrukcije administraciji: "Biće bombardovani kao nikad!"

Kurir pre 20 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je ostavio instrukcije o odgovoru Vašingtona ukoliko Iran uspe u, kako je naveo, planovima za njegovu likvidaciju, poručivši da bi u tom slučaju usledio odgovor kakav Teheran… »
Tramp zapretio Iranu: "Ako me ubiju, sledi pakao"

Tramp zapretio Iranu: "Ako me ubiju, sledi pakao"

B92 pre 20 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je ostavio instrukcije o odgovoru Vašingtona ukoliko Iran uspe u, kako je naveo, planovima za njegovu likvidaciju. U intervjuu za Njujork post, Tramp je rekao da se već duže vreme… »
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, ali SAD poručile da je prekid vatre završen

BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, ali SAD poručile da je prekid vatre završen

RTV pre 20 dana
VAŠINGTON,TEHERAN - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran zatražio nastavak razgovora sa Sjedinjenim Američkim Državama, ali da je Vašington Teheranu jasno stavio do znanja da smatra da je prekid vatre… »
Trump kaže da SAD pristaju na dalje razgovore sa Iranom, ali upozorava da je prekid vatre 'završen'

Trump kaže da SAD pristaju na dalje razgovore sa Iranom, ali upozorava da je prekid vatre 'završen'

Slobodna Evropa pre 20 dana
Predsjednik SAD Donald Trump rekao je da je Iran zatražio da se "razgovori" između dvije zemlje nastave, iako je upozorio Teheran da trenutni prekid vatre više nije na snazi usred niza napada obje strane. "Islamska Republika Iran nas je zamolila da… »
Izrael najavio moguć treći napad na Iran: Vojska spremna za još žešći odgovor

Izrael najavio moguć treći napad na Iran: Vojska spremna za još žešći odgovor

B92 pre 20 dana
Izrael je spreman da se ponovo pridruži američkim napadima na Iran ako Vašington to zatraži, dok raste napetost posle novih udara na iranske vojne ciljeve. Izrael je spreman da se pridruži budućim američkim napadima na Iran ukoliko Vašington to zatraži… »
Tramp: Iran je molio za nastavak razgovora, ali prekid vatre je završen

Tramp: Iran je molio za nastavak razgovora, ali prekid vatre je završen

Politika pre 20 dana
Vašington poručio Teheranu da primirje više ne važi. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran zatražio nastavak razgovora sa Sjedinjenim Američkim Državama, ali da je Vašington Teheranu jasno stavio do znanja da… »
Tramp šokirao javnost: Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije

Tramp šokirao javnost: Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije

Večernje novosti pre 20 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je ostavio instrukcije o odgovoru Vašingtona ukoliko Iran uspe u, kako je naveo, planovima za njegovu likvidaciju, poručivši da bi u tom slučaju usledio odgovor kakav Teheran… »
Iran poslao oštru poruku Izraelu: Ako se uključite u napade, odgovor neće izostati

Iran poslao oštru poruku Izraelu: Ako se uključite u napade, odgovor neće izostati

VISOKI iranski sekretar za nacionalnu bezbednost Mohamad-Bagerer Zolgadr upozorio je Izrael da se ne pridružuje američkim napadima. Foto: Office of the Iranian Supreme Leader via AP, File Izraelske vlasti su ranije saopštile da su snage IDF-a u punoj… »
Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, ali SAD poručile da je prekid vatre završen

Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, ali SAD poručile da je prekid vatre završen

Sputnik pre 20 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran zatražio nastavak razgovora sa Sjedinjenim Američkim Državama, ali da je Vašington Teheranu jasno stavio do znanja da smatra da je prekid vatre završen. " "Islamska… »
"Iran je tražio da razgovara sa nama" Tramp: Jasno smo im stavili do znanja da je prekid vatre završen

"Iran je tražio da razgovara sa nama" Tramp: Jasno smo im stavili do znanja da je prekid vatre završen

PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je Iran zatražio nastavak razgovora sa Sjedinjenim Američkim Državama, ali da je Vašington Teheranu jasno stavio do znanja da smatra da je prekid vatre završen. Foto: JHG/Alamy/Mohd… »
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu

Telegraf pre 20 dana
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen je u petak rano ujutru po lokalnom vremenu u rodnom gradu Mešhedu na severoistoku zemlje, nakon višednevnih komemoracija i pogrebnih ceremonija u Iranu i Iraku, čime se završava višednevni period žalosti. Poslednja… »
Veliki preokret na pomolu: Nafta gubi zamah

Veliki preokret na pomolu: Nafta gubi zamah

B92 pre 20 dana
Globalna potražnja za naftom pašće u 2026. godini prvi put od pandemije virusa korona, ocenila je Međunarodna agencija za energiju (IEA) u mesečnom izveštaju. IEA očekuje pad svetske potražnje za naftom za oko milion barela dnevno u odnosu na 2025… »
Izrael neće biti pošteđen: Iran upozorio da će odgovoriti na svaki napad na svoju infrastrukturu

Izrael neće biti pošteđen: Iran upozorio da će odgovoriti na svaki napad na svoju infrastrukturu

IRAN je upozorio da će svaki napad na njegovu infrastrukturu izazvati odgovor i da Izrael "neće biti pošteđen", preneli su danas iranski državni mediji. Foto: Maryam Rahmanian/Shutterstock Editorial/Profimedia Upozorenje je izdao sekretar Vrhovnog saveta… »
Zbog rata u Iranu: Očekuje se pad svetske potražnje za naftom, prvi put posle korone

Zbog rata u Iranu: Očekuje se pad svetske potražnje za naftom, prvi put posle korone

NIN pre 20 dana
Globalna potražnja za naftom pašće u 2026. godini prvi put od pandemije virusa korona, ocenila je Međunarodna agencija za energiju (IEA) u danas objavljenom mesečnom izveštaju, navodeći da je rat između Sjedinjenih Američkih Država i Irana poremetio… »
Vinci do Meksika

Vinci do Meksika

B92 pre 20 dana
Vinci Airports očekuje usporavanje rasta avio-saobraćaja do kraja 2026. zbog viših cena avionskog goriva i geopolitičkih tenzija ali za sada ne beleži značajnije smanjenje kapaciteta avio-kompanija i ostaje otvoren za nova širenja, uključujući tržište… »
Fidan: Primirje između Irana i SAD može da opstane

Fidan: Primirje između Irana i SAD može da opstane

Politika pre 20 dana
Rešenje je u deeskalaciji, jer obe strane žele prekid vatre. Turski ministar spoljnih poslova Hakan Fidan izjavio je danas da primirje između Irana i Sjedinjenih Američkih Država i dalje može da bude održano, uprkos izjavi američkog predsednika Donalda… »
Izrael tvrdi da Iran ima razrađen novi plan da ubije Donalda Trampa

Izrael tvrdi da Iran ima razrađen novi plan da ubije Donalda Trampa

Nova pre 20 dana
Izrael je podelio obaveštajne informacije sa Sjedinjenim Američkim Državama prema kojima je Iran nedavno razradio novi plan za ubistvo predsednika Donalda Trampa. To su za CNN rekla dva neimenovana izvora. Jedan od njih naveo je da je upozorenje stiglo… »
Američki mediji tvrde: Planiran atentat na Trampa

Američki mediji tvrde: Planiran atentat na Trampa

Danas pre 20 dana
Iran je navodno planirao ubistvo američkog predsednika Donalda Trampa, pokazuju izraelski obaveštajni podaci koje su preneli danas američki mediji, navodeći da je to možda razlog za to što je Tramp odlučio da zameni avion prilikom povratka sa samita NATO… »
IEA prognozira pad potražnje za naftom prvi put posle korone

IEA prognozira pad potražnje za naftom prvi put posle korone

Politika pre 20 dana
Rat SAD i Irana poremetio snabdevanje, a agencija upozorava da bi 2027. mogao uslediti višak nafte na tržištu. Globalna potražnja za naftom pašće u 2026. godini prvi put od pandemije virusa korona, ocenila je Međunarodna agencija za energiju (IEA) u… »
SAD obustavila napade na Iran; mediji tvrde: Namerno pokreću udare, pa onda stopiraju, da izbegnu eskalaciju

SAD obustavila napade na Iran; mediji tvrde: Namerno pokreću udare, pa onda stopiraju, da izbegnu eskalaciju

AMERIČKA vojska je obustavila napade na Iran zbog pregovora, ali bi mogla po potrebi ubrzo da ih nastavi, javlja Si-En-En, pozivajući se na izvore. Sasan/MEI / Sipa Press / Profimedia Nekoliko zvaničnika SAD je reklo američkoj televiziji da su u toku… »
Sukob SAD i Irana poremetio tržište nafte: IEA predviđa pad potražnje u 2026., šta nas čeka sledeće godine

Sukob SAD i Irana poremetio tržište nafte: IEA predviđa pad potražnje u 2026., šta nas čeka sledeće godine

Telegraf pre 20 dana
Globalna potražnja za naftom pašće u 2026. godini prvi put od pandemije virusa korona, ocenila je Međunarodna agencija za energiju (IEA) u danas objavljenom mesečnom izveštaju, navodeći da je rat između Sjedinjenih Američkih Država i Irana poremetio… »
Alarm za svetsko tržište nafte! Rat između Irana i SAD menja prognoze, potražnja prvi put pada od 2020. godine

Alarm za svetsko tržište nafte! Rat između Irana i SAD menja prognoze, potražnja prvi put pada od 2020. godine

Blic pre 20 dana
Međunarodna agencija za energetiku (IEA) upozorava na mogući pad globalne potražnje za naftom prvi put od 2020. godine Glavni uzrok pada je eskalacija sukoba na Bliskom istoku, što je značajno poremetilo proizvodnju i izvoz nafte iz tog regiona Globalna… »
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Iz povorke slogani - "Smrt Americi", "Smrt Izraelu"

Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Iz povorke slogani - "Smrt Americi", "Smrt Izraelu"

NIN pre 20 dana
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen je u petak rano ujutru po lokalnom vremenu u rodnom gradu Mešhedu na severoistoku zemlje, nakon višednevnih komemoracija i pogrebnih ceremonija u Iranu i Iraku, čime se završava višednevni period žalosti. Poslednja… »
SAD obustavile napade, za sad; "Možemo brzo da ih nastavimo"

SAD obustavile napade, za sad; "Možemo brzo da ih nastavimo"

B92 pre 20 dana
Američka vojska je obustavila napade na Iran zbog pregovora, ali bi mogla po potrebi ubrzo da ih nastavi, javlja CNN, pozivajući se na izvore. Nekoliko zvaničnika SAD je reklo američkoj televiziji da su u toku pripreme za moguće napade ako bude potrebe… »
Ali Hamnei sahranjen u rodnom Mašhadu nakon višednevne pogrebne ceremonije

Ali Hamnei sahranjen u rodnom Mašhadu nakon višednevne pogrebne ceremonije

Nedeljnik pre 20 dana
Telo ajatolaha Alija Hameneija položeno je u grob pored svetog svetilišta Imama Reze u Mašhadu, na severoistoku Irana, nakon višednevnih masovnih oproštajnih i pogrebnih ceremonija u Teheranu, Komu i Iraku, objavila je iranska državna agencija Tasnim… »
Izraelski obaveštajni podaci: Iran planirao atentat na Trampa

Izraelski obaveštajni podaci: Iran planirao atentat na Trampa

N1 Info pre 20 dana
Iran je navodno planirao ubistvo američkog predsednika Donalda Trampa, pokazuju izraelski obaveštajni podaci koje su preneli danas američki mediji, navodeći da je to možda razlog za to što je Tramp odlučio da zameni avion prilikom povratka sa samita NATO… »
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Novi vrhovni vođa nije prisustvovao, tokom povorke vikali "Smrt Americi i…

Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Novi vrhovni vođa nije prisustvovao, tokom povorke vikali "Smrt Americi i…

Blic pre 20 dana
Porodična oproštajna ceremonija i pogrebna molitva održane su privatno, dok su okupljeni Iranci i muslimani iz celog sveta izrekli molitve za pokojnika Tokom povorke čuli su se slogani "smrt Americi" i "smrt Izraelu", što govori o političkim tenzijama i… »
Nastavljaju se tehnički razgovori Irana i SAD

Nastavljaju se tehnički razgovori Irana i SAD

Politika pre 20 dana
Sjedinjene Države su i dalje posvećene pronalaženju rešenja. Sjedinjene Američke Države i Iran nastavljaju tehničke pregovore o nuklearnim pitanjima, prenosi ABC njuz, pozivajući se na neimenovanog američkog zvaničnika. „Sjedinjene Države su i dalje… »
FOTO: Transparenti na sahrani Hamneija: „Hej, Trampe, ubićemo te“

FOTO: Transparenti na sahrani Hamneija: „Hej, Trampe, ubićemo te“

Nova pre 20 dana
Na sahrani bivšeg iranskog vrhovnog vođe Alija Hamneija u Mašhadu okupile su se desetine hiljada ljudi, a među okupljenima su se mogli videti transparenti sa pretnjama upućenim predsedniku SAD Donaldu Trampu. Završna ceremonija održana je u svetilištu… »
Mediji: Izrael dao SAD obaveštajne podatke o novom iranskom planu za ubistvo Trampa

Mediji: Izrael dao SAD obaveštajne podatke o novom iranskom planu za ubistvo Trampa

RTV pre 20 dana
TEL AVIV - Izrael je podelio obaveštajne podatke sa SAD o navodnoj novoj iranskoj zaveri za atentat na američkog predsednika Donalda Trampa, izveštava Volstrit žurnal. List se poziva na izvore upoznate sa obaveštajnom komunikacijom između Izraela i SAD… »

RTV pre 20 dana
TEHERAN - Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen je u petak rano ujutru po lokalnom vremenu u rodnom gradu Mešhedu na severoistoku zemlje, nakon višednevnih komemoracija i pogrebnih ceremonija u Iranu i Iraku, čime se završava višednevni period žalosti… »
Sprema se novi atentat na Trampa?! Izrael poslao Americi tajne podatke, oglasio se i Donald: "Sreća mi možda neće dugo…

Sprema se novi atentat na Trampa?! Izrael poslao Americi tajne podatke, oglasio se i Donald: "Sreća mi možda neće dugo…

Blic pre 20 dana
Izrael je podelio obaveštajne podatke sa SAD o mogućoj novoj iranskoj zaveri za atentat na Donalda Trampa Volstrit žurnal prenosi da nije poznato kada i preko kog kanala su podaci podeljeni Izrael je podelio obaveštajne podatke sa SAD o navodnoj novoj… »
Vinci Airports otvoren za širenja na meksičkom tržištu

Vinci Airports otvoren za širenja na meksičkom tržištu

Biznis.rs pre 20 dana
Generalni direktor očekuje usporavanje rasta avio-saobraćaja do kraja godine. Vinci Airports očekuje usporavanje rasta avio-saobraćaja do kraja godine zbog viših cena avionskog goriva i geopolitičkih tenzija, ali za sada ne beleži značajnije smanjenje… »
Izraelci tvrde: Iranci planiraju atentat na Donalda Trampa! Amerikancima dostavljeni obaveštajni podaci!

Izraelci tvrde: Iranci planiraju atentat na Donalda Trampa! Amerikancima dostavljeni obaveštajni podaci!

Kurir pre 20 dana
Izraelje Americi dostavio nove obaveštajne podatke za koje tvrdi da ukazuju na novi iranski plan za atentat na predsednika Donalda Trampa. Izvori upoznati sa slučajem navode da bi ovo otkriće moglo da dovede do dodatne eskalacije tenzija između… »
Izrael upozorio SAD da Iran priprema novi plan za atentat na Trampa

Izrael upozorio SAD da Iran priprema novi plan za atentat na Trampa

Izrael je podelio obaveštajne podatke sa Sjedinjenim Američkim Državama u kojima upozorava da je Iran navodno razvio novi plan za atentat na predsednika Donalda Trampa. Kako piše Newsmax, prema navodima lista WSJ, izraelski zvaničnici dostavili su te… »
Izrael upozorio Vašington: Iran ima plan da ubije Trampa

Izrael upozorio Vašington: Iran ima plan da ubije Trampa

Danas pre 20 dana
Izrael je podelio obaveštajne podatke sa Sjedinjenim Američkim Državama prema kojima je Iran nedavno razradio novi plan za atentat na predsednika Donalda Trampa, rekla su za CNN dva izvora upoznata sa slučajem. To dodatno povećava tenzije u trenutku kada… »
Sahranjen ajatolah Ali Hamnei

Sahranjen ajatolah Ali Hamnei

B92 pre 20 dana
Izrael upozorio SAD na navodni iranski plan za atentat na Trampa

Izrael upozorio SAD na navodni iranski plan za atentat na Trampa

Politika pre 20 dana
Izraelske obaveštajne službe upozorile Vašington. Izrael je podelio obaveštajne podatke sa SAD o navodnoj novoj iranskoj zaveri za atentat na američkog predsednika Donalda Trampa, izveštava Volstrit žurnal. List se poziva na izvore upoznate sa… »
Tramp ponovo meta atentata? Mediji pišu o novoj iranskoj zaveri

Tramp ponovo meta atentata? Mediji pišu o novoj iranskoj zaveri

IZRAEL je podelio obaveštajne podatke sa SAD o navodnoj novoj iranskoj zaveri za atentat na američkog predsednika Donalda Trampa, izveštava Volstrit žurnal. Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon List se poziva na izvore upoznate sa obaveštajnom… »
Otkrivena zavera za atentat na Trampa: Izrael podelio obaveštajne podatke sa SAD

Otkrivena zavera za atentat na Trampa: Izrael podelio obaveštajne podatke sa SAD

Telegraf pre 20 dana
Izrael je podelio sa Sjedinjenim Američkim Državama obaveštajne podatke prema kojima je Iran nedavno osmislio novi plan za atentat na predsednika Donalda Trampa, rekla su za CNN dva izvora upoznata sa tim pitanjem, dodajući da to predstavlja još jedan… »

Insajder pre 20 dana
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen je u petak rano ujutru po lokalnom vremenu u rodnom gradu Mešhedu na severoistoku zemlje, nakon višednevnih komemoracija i pogrebnih ceremonija u Iranu i Iraku, čime se završava višednevni period žalosti. Foto… »
Amerika obustavila napade na Iran: Prednost diplomatiji, ali nastavak udara po potrebi

Amerika obustavila napade na Iran: Prednost diplomatiji, ali nastavak udara po potrebi

Sputnik pre 20 dana
Američka vojska je obustavila napade na Iran zbog pregovora, ali bi mogla po potrebi ubrzo da ih nastavi, prenose mediji, pozivajući se na izvore. Nekoliko zvaničnika SAD je reklo američkoj televiziji da su u toku pripreme za moguće napade ako bude… »

Euronews pre 20 dana
SAD upozorene: Sprema se atentat na Trampa

SAD upozorene: Sprema se atentat na Trampa

B92 pre 20 dana
Izrael je podelio obaveštajne podatke sa SAD o navodnoj novoj iranskoj zaveri za atentat na američkog predsednika Donalda Trampa, izveštava Volstrit žurnal. List se poziva na izvore upoznate sa obaveštajnom komunikacijom između Izraela i SAD, ali nije… »
Sahranjen Ali Hamnei: Poslednji ispraćaj u Mešhedu, odjekivali povici „Smrt Americi“ i „Smrt Izraelu“

Sahranjen Ali Hamnei: Poslednji ispraćaj u Mešhedu, odjekivali povici „Smrt Americi“ i „Smrt Izraelu“

IRANSKI ajatolah Ali Hamnei sahranjen je u petak rano ujutru po lokalnom vremenu u rodnom gradu Mešhedu na severoistoku zemlje, nakon višednevnih komemoracija i pogrebnih ceremonija u Iranu i Iraku, čime se završava višednevni period žalosti. foto… »
Ovoga puta rat do kraja? Amerika se priprema za dugotrajnu eskalaciju sa Iranom

Ovoga puta rat do kraja? Amerika se priprema za dugotrajnu eskalaciju sa Iranom

Telegraf pre 20 dana
Bela kuća se priprema za mogućnost dugotrajne eskalacije u sukobu sa Iranom, dok američki predsednik Donald Tramp saziva visoke savetnike i zvaničnike za nacionalnu bezbednost kako bi razgovarali o narednim koracima Vašingtona, javlja izraelski Kanal 12… »
SAD i Iran nastavljaju razgovore o tehničkim pitanjima za rešenje sukoba

SAD i Iran nastavljaju razgovore o tehničkim pitanjima za rešenje sukoba

Politika pre 20 dana
Vašington tvrdi da Teheran i dalje ne ispunjava ključne tačke postignutog memoranduma. Predstavnici Sjedinjenih Američkih Država i Irana nastavljaju razgovore o tehničkim pitanjima u vezi sa rešavanjem sukoba, navodi Si-En-En. „Sjedinjene Američke Države… »

Vesti dana »