Angela Merkel

Merkelova ne isključuje posledice po Severni tok 2 zbog Navaljnog

Novi magazin pre 19 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel ne isključuje posledice po projekat gasovoda Severni tok 2 ako Moskva ne pruži očekivane odgovore o trovanju ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, rekao je danas njen portparol. Upitan da li će nemačka kancelarka… »

“Merkelova deli masov stav” Nemačka preti sankcijama gasovoda zbog Navaljnog

Blic pre 19 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel ne isključuje mogućnost sankcionisanja završetka gasovoda kojim je planirano da gas iz Rusije stiže u tu zemlju, a kao odgovor na verovatno trovanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog nervnim gasom… »

Nemačka: Rano je govoriti o obustavljanju „Severnog toka 2“ zbog Navaljnog

Sputnik pre 19 dana
Rano je govoriti o zaključcima u vezi sa „trovanjem“ ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, uključujući i mogućnost obustave projekta „Severni tok 2“, rekao je portparol nemačke vlade Štefen Zajbert. Prema njegovim rečima, nemačka… »

Nemci opet seku granu na kojoj stoje: Pod pritiskom Amerike grizu rusku ruku koja ih hrani

Srbija danas pre 19 dana
Prošlog meseca Navaljni je kolabirao na povratku iz Sibira u Moskvu. Nemačka kancelarka Angela Merkel ne isključuje mogućnost sankcionisanja završetka gasovoda kojim je planirano da gas iz Rusije stiže u tu zemlju, a kao odgovor na verovatno… »

Berlin pojačava pritisak na Moskvu zbog Navaljnog

Dojče vele pre 19 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel je najpre odbijala da trovanje ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog dovede u vezu s gasovodom Severni tok 2. Sada se ta pozicija menja. DW.COM Obustavljanje projekta Severni tok 2 zbog Navaljnog? Odmah nakon… »

Pet godina "politike otvorenih vrata": Angela Merkel se "kockala" i to se na kraju isplatilo

Telegraf pre 19 dana
Merkelova je 2015. godine, u jeku migrantske krize, izjavila da će se Nemačka snaći. Pre pet godina veliki talas migranata krenuo je put Evrope. Nemačka kancelarka Angela Merkel tada je govorila da će se njena zemlja izboriti sam ovim, dok su njeni… »

Merkel ne isključuje zaustavljanje Sjevernog toka II zbog trovanja Navalnog

Al Jazeera pre 21 dan
Njemačka kancelarka smatra da bi bilo pogrešno nešto isključivati kao opciju, rekao je glasnogovornik njemačke vlade. Njemačka kancelarka Angela Merkel ne isključuje zaustavljanje gradnje plinovoda Sjeverni tok II kao reakciju na moguću upletenost… »

Novi detalji o trovanju Navaljnog: Zapad aferama gura Moskvu u večni šah

Pravda pre 20 dana
Dok deo medija i političara u zapadnoj Evropi iz dana u dan stvara pravu histeriju oko "slučaja Navaljni", predsednik Putin je spokojan. On veruje zaključcima ruskih eksperata i od toga ne odstupa. Ni na Zapadu, međutim, mnogi nisu uvereni da su… »

Nemački ministar najavljuje sankcije Rusiji zbog Navaljnog

N1 Info pre 20 dana
Nemački šef diplomatije Hajko Mas ocenio je da bi ruskim vlastima mogle biti uvedene sankcije ukoliko u narednih nekoliko dana ne uspeju da razjasne okolnosti o trovanju opozicionog lidera Alekseja Navaljanog. Ukoliko ne bude doprinosa ruske strane u… »

Nemačka: Moguće sankcije Rusiji

Danas pre 20 dana
Nemački šef diplomatije Haiko Mas ocenio je danas da bi ruskim vlastima mogle biti uvedene sankcije ukoliko u narednih nekoliko danas ne uspeju da razjasne okolnosti o trovanju opozicionog lidera Alekseja Navaljanog. Ukoliko ne bude doprinosa ruske… »

Vesti dana »