Angela Merkel

Orban nije pozvan na zagrebački kongres Evropskih narodnih partija

RTV pre 19 dana
BUDIMPEŠTA - Predsednik mađarske vlade i Saveza demokratske omladine (Fides) Viktor Orban nije pozvan na kongres Evropskih narodnih partija (EPP), koji će se 20. i 21. novembra održati u Zagrebu. Delegacija Fidesa neće biti prisutna ni kao… »

Merkelova bila meta ubice koji je pobio 11 ljudi: Telefon teroriste sa Božićnog vašara otkrio neverovatne planove!

Pravda pre 20 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel bila je na meti teroriste koji je kamionom pobio 11 ljudi na Božićnom vašaru u Berlinu 2016. godine, zaključuje se po fotografijama koje je imao u telefonu. Naime, u telefonu Anisa Amrija, koji je 19. decembra 2016… »

Vučić: Nema priznanja Kosova u ovim granicama, rekao sam Merkel da nisu utvrđene

N1 Info pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u izjavi za bečki Standard isključio mogućnost da Beograd prizna Kosovo u aktuelnim granicama. Istovremeno je u intervjuu za Sputnjik reako da mu je nemačka kancelarka Angela Merkel, tokom jednog razgovora u… »

Njemački ministar: Uspostaviti međunarodnu bezbjednosnu zonu u Siriji

Slobodna Evropa pre 22 dana
Njemački ministar odbrane Anegret Kramp-Karenbauer predložila je uspostavljanje međunarodno kontrolisane bezbjednosne zone u Siriji. Kramp-Karenbauerova je rekla agenciji DPA da bi cilj međunarodno kontrolisane bezbjednosne zone, uz učešće Turske i… »

Merkelova i Putin razgovarali o Ukrajini, Siriji i Libiji

Danas pre 25 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarala je danas sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o situaciji u Ukrajini, Siriji i Libiji, saopštili su Kremlj i kabinet kancelarke, a prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Telefonski razgovor zvaničnika bio… »

Merkel i Putin razgovarali o Ukrajini, Siriji i Libiji

N1 Info pre 25 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarala je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o situaciji u Ukrajini, Siriji i Libiji, saopštili su Kremlj i kabinet kancelarke, a prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Telefonski razgovor zvaničnika bio je… »

Putin i Merkelova naglasili važnost poštovanja Minskog sporazuma

Sputnik pre 25 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarala je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o pripremi susreta „normandijske četvorke“, kao i o situaciji u Siriji i Libiji, saopšteno je iz kabineta nemačke kancelarke. „U središtu razgovora bilo… »

Merkel: Podržavam ideju o reformi procedura pristupanja; Mekalister: Evropa pala na ispitu

Večernje novosti pre 26 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel kaže da podržava ideju Francuske da se proces pristupanja EU učini transparentnijm, ali i reverzibilnim. Nemačka kancelarka Angela Merkel kaže da podržava ideju Francuske da se proces pristupanja EU učini… »

Merkelova: Otvaranje pregovora za pristupanje EU ne znači i njihov uspeh

RTS pre 26 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel kaže da podržava ideju Francuske da se proces pristupanja EU učini transparentnijim, ali i reverzibilnim. "Izražena je želja, pogotovo od strane Francuske, koju sam podržala, da procedure budu transprentnije, a da… »

Merkel: Velika Britanija i EU što pre da sklope sporazum o slobodnoj trgovini

Večernje novosti pre 27 dana
Britanija i Evropska unija moraju da sklope sporazum o slobodnoj trgovini što je pre moguće nakon izlaska Britanije iz evropskog bloka. Britanija i Evropska unija moraju da sklope sporazum o slobodnoj trgovini što je pre moguće nakon izlaska Britanije… »

Vesti dana »