Angela Merkel

Predsednik Nemačke u preventivnom karantinu

Danas pre 6 dana
Predsednik Nemačke Frank-Valter Štajnmajer (Frank-Walter Steinmeier) danas je sam otišao u karantin pošto je član njegovog obezbeđenja zaražen korona virusom, izjavio je neimenovani portparol predsednika. „Savezni predsednik (Nemačke) danas je… »

Angela Merkel: Teški meseci nas čekaju

B92 pre 6 dana
Berlin -- Nemačka kancelarka Angela Merkel uputila je danas apel građanima da je neophodno učiniti sve kako bi se sprečilo da se koronavirus nekontrolisano širi. "Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije koronavirusa. Iz dana u dan raste broj… »

“Kakva će biti zima, kakva će biti Nova godina, odlučuje se u danima i nedeljama koje dolaze…”: Nemačka ponovo…

Nedeljnik pre 6 dana
Foto. Profimedia / Ilustracija (Beta) – Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas sunarodnike da smanje društvene aktivnosti i da ostanu kod kuće dok se epidemija koronavirusa zahuktava. “Odustanite od svakog putovanja koje nije zaista… »

Merkel pozvala sunarodnike da ostanu kod kuće

Novi magazin pre 6 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas sunarodnike da smanje društvene aktivnosti i da ostanu kod kuće dok se epidemija koronavirusa zahuktava. "Odustanite od svakog putovanja koje nije zaista neophodno, svake proslave koja nije stvarno… »

Merkel: Nalazimo se u ozbiljnoj fazi pandemije

Slobodna Evropa pre 6 dana
Njemačka kancelarka Angela Merkel uputila je uputila je u subotu apel građanima da je neophodno učiniti sve kako bi se spriječilo da se korona virus nekontrolisano širi, javlja Reuters. „Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije korona virusa… »

Merkel Nemcima: Ostanite kod kuće dok se korona razbuktava

N1 Info pre 6 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je sunarodnike da smanje društvene aktivnosti i da ostanu kod kuće dok se epidemija koronavirusa zahuktava. "Odustanite od svakog putovanja koje nije zaista neophodno, svake proslave koja nije stvarno neophodna… »

Merkelova zabrinuta: "Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije"

Blic pre 6 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel uputila je danas apel građanima da je neophodno učiniti sve kako bi se sprečilo da se korona virus nekontrolisano širi. - Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije korona virusa. Iz dana u dan raste broj… »

Merkel: Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije

IndeksOnline pre 6 dana
BERLIN – Nemačka kancelarka Angela Merkel uputila je danas apel građanima da je neophodno učiniti sve kako bi se sprečilo da se korona virus nekontrolisano širi. „Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije korona virusa. Iz dana u dan raste… »

Merkel: Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije

Dnevnik pre 6 dana
BERLIN: Nemačka kancelarka Angela Merkel uputila je danas apel građanima da je neophodno učiniti sve kako bi se sprečilo da se koronavirus nekontrolisano širi. „Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije korona virusa. Iz dana u dan raste broj… »

Angela Merkel poručila: Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije korone, iz dana u dan raste broj novozaraženih

Kurir pre 6 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel uputila je danas apel građanima da je neophodno učiniti sve kako bi se sprečilo da se korona virus nekontrolisano širi. "Nalazimo se u veoma ozbiljnoj fazi pandemije korona virusa. Iz dana u dan raste broj… »

Vesti dana »