Angela Merkel

Kosovski premijer sutra sa Makronom u Parizu

RTS pre 14 sati
Kosovski premijer Avdulah Hoti otputovaće danas u Pariz, gde će se u utorak sastati sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, saopšteno je iz Hotijevog kabineta. Makron će Hotija primiti u palati "Elize" u Parizu a predstojećim susretom… »

Jelisejska palata: Video samit o odnosima Srbije i Kosova u petak

N1 Info pre 14 sati
Video samit o odnosima Srbije i Kosova biće u petak, pod pokroviteljstvom Francuske, Nemačke i Evropske unije, da "ponovo pokrene dijalog" dve strane, saopštilo je Predsedništvo Francuske. Samit treba da Evropsloj uniji omogući "da olakša rešenje… »

Video samit o odnosima Srbije i Kosova u petak, sa Makronom i Merkel

Novi magazin pre 16 sati
Video samit o odnosima Srbije i Kosova biće u petak, pod pokroviteljstvom Francuske, Nemačke i Evropske unije, da "ponovo pokrene dijalog" dve strane, saopštilo je danas Predsedništvo Francuske. Samit treba da Evropsloj uniji omogući "da olakša… »

Vučić u četvrtak sa Makronom

Nova pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u četvrtak u Parizu sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, objavili su mediji. Oni će se sastati dan pre Samita Srbija - Kosovo u četvrtak, čiji će domaćini biti Makron i kancelarka Angela… »

Uoči samita Kosovo-Srbija Hoti putuje na sastanak sa Makronom

Slobodna Evropa pre 1 dan
Francuski predsjednik Emanuel Makron i njemačka kancelarka Angela Merkel biće domaćini samita Srbija-Kosovo u petak 10. jula, čiji je cilj ublažavanje napetosti između balkanskih rivala, saopštio je Makronov ured, javlja AFP. Iz ureda premijera… »

Samit Srbija-Kosovo: Vučić i Hoti odvojeno sa Makronom, posle i sa Merkel

Mondo pre 9 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron i nemačka kancelarka Angela Merkel biće domaćini samita Srbija-Kosovo u petak, javio je AFP. Predsednik Srbije ide kod Makrona u četvrtak, dan pre samita. Kosovski premijer Hoti u utorak sa Makronom. Francuski… »

Dva sastanka za dva dana: U petak video samit Srbija - Kosovo, u nedelju Vučić i Hoti uživo u Briselu

Blic pre 16 sati
U petak 10. jula putem video konferencije predstavnici Srbije i Kosova sastaće u okviru samita Srbija-Kosovo, a dva dana kasnije, 12. jula, u Briselu će se uživo sastati Avdulah Hoti i Aleksandar Vučić. "Pariski samit" Domaćini samita Srbija-Kosovo… »

Samit Srbija-Kosovo u petak, domaćini Merkel i Makron

Nova pre 16 sati
Nemačka kancelarka Angela Merkel i predsednik Francuske Emanuel Makron biće domaćini video samita Srbija-Kosovo zakazanog za petak, objavila je agencija AFP #BREAKING Macron, Merkel to host Serbia-Kosovo summit by video on Friday: France… »

Video samit o odnosima Srbije i Kosova u petak, sa Makronom i Merkel

Beta pre 16 sati
Video samit o odnosima Srbije i Kosova biće u petak, pod pokroviteljstvom Francuske, Nemačke i Evropske unije, da "ponovo pokrene  dijalog" dve strane, saopštilo je danas Predsedništvo Francuske. Samit treba da Evropsloj uniji omogući "da olakša… »

Video samit o odnosima Srbije i Kosova u petak, sa Makronom i Merkel

Danas pre 16 sati
Video samit o odnosima Srbije i Kosova biće u petak, pod pokroviteljstvom Francuske, Nemačke i Evropske unije, da „ponovo pokrene dijalog“ dve strane, saopštilo je danas Predsedništvo Francuske. Samit treba da Evropsloj uniji omogući „da… »

Vesti dana »