Angela Merkel

Razgovor Putina i Merkelove o situaciji u Ukrajini, Siriji i Libiji

Blic pre 2 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel i ruski predsednik Vladimir Putin razgovarali su danas telefonom o situaciji u Ukrajini, Siriji i Libiji. Portparol nemačke kancelarke Štefan Zajbert je saopštio da je u fokusu razgovora dvoje lidera bila priprema… »

Merkel i Putin razgovarali o Ukrajini, Siriji i Libiji

Slobodna Evropa pre 2 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarala je u subotu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom telefonom o situaciji u Ukrajini, Siriji i Libiji, saopšteno je iz Kremljina i kabineta kancelarke. Razgovor dvoje lidera bio je fokusiran na pripreme za… »

Putin i Merkelova naglasili važnost poštovanja Minskog sporazuma

Sputnik pre 2 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarala je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o pripremi susreta „normandijske četvorke“, kao i o situaciji u Siriji i Libiji, saopšteno je iz kabineta nemačke kancelarke. „U središtu razgovora bilo… »

Merkel: Podržavam ideju o reformi procedura pristupanja; Mekalister: Evropa pala na ispitu

Večernje novosti pre 3 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel kaže da podržava ideju Francuske da se proces pristupanja EU učini transparentnijm, ali i reverzibilnim. Nemačka kancelarka Angela Merkel kaže da podržava ideju Francuske da se proces pristupanja EU učini… »

Merkelova: Podržavam ideju o reformi procedura pristupanja

B92 pre 3 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel kaže da podržava ideju Francuske da se proces pristupanja EU učini transparentnijm, ali i reverzibilnim. "Izražena je želja, pogotovo Francuske, koju sam podržala, da procedure budu transprentnije, a da početak… »

Merkel: Velika Britanija i EU što pre da sklope sporazum o slobodnoj trgovini

Večernje novosti pre 4 dana
Britanija i Evropska unija moraju da sklope sporazum o slobodnoj trgovini što je pre moguće nakon izlaska Britanije iz evropskog bloka. Britanija i Evropska unija moraju da sklope sporazum o slobodnoj trgovini što je pre moguće nakon izlaska Britanije… »

Jutarnji list: U Zagreb na kongres EPP stižu najviši zvaničnici EU, Vučić nije potvrdio

Novi magazin pre 3 dana
Šefovi evropskih država i vlada, kao i najviši funkcioneri EU, među kojima nemačka kancelarka Angela Merkel, izabrana predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i trenutni lideri EU, Donald Tusk i Žan-Klod Junker, očekuju se na izbornom… »

Početak pregovora automatski ne znači i njihov uspešan završetak! Razočarenja će svakako bit!

Alo pre 3 dana
Hoas u Briselu. * Nemačka kancelarka Angela Merkel podržala ideju Francuske da se proces pristupanja EU učini transparentnijm, ali i reverzibilnim * Angela Merkel je na kraju samita u Briselu izrazila žaljenje što nije bilo konsenzusa među liderima… »

Merkelova: Očekujemo da će dogovor Turske i SAD dovesti do mira u Siriji

Sputnik pre 3 dana
Savet Evrope očekuje da će dogovor SAD i Turske o obustavljanju turske vojne operacije u Siriji dovesti do mira, izjavila je nemačka kancelarka Angela Merkel. „Treba sada da vidimo da li će primirje usaglašeno s američkom administracijom uspeti da… »

Jutarnji list: U Zagreb na kongres EPP stižu najviši zvaničnici EU, Vučić nije potvrdio

Danas pre 3 dana
Šefovi evropskih država i vlada, kao i najviši funkcioneri EU očekuju se na izbornom kongresu Evropske narodne partije (EPP) od 20. do 21. novembra u Zagrebu, piše danas Jutarnji list. Između ostalih tu će biti nemačka kancelarka Angela Merkel… »

Vesti dana »