Angela Merkel

Preko 5.000 novozaraženih u Nemačkoj, Merkel planira nove mere

Novi magazin pre 8 dana
Kancelarka Angela Merkel želi da uvede nove restriktivne mere jer je u utorak, prvi put od sredine aprila, u Nemačkoj ponovo registrovano više od 5.000 novozaraženih koronavirusom. Kako je danas objavio institut Robert Koh u prethodna 24 sata je… »

Preko 5.000 novih slučajeva virusa korona u Nemačkoj, Merkelova planira nove mere

Danas pre 8 dana
Kancelarka Angela Merkel želi da uvede nove restriktivne mere jer je u utorak, prvi put od sredine aprila, u Nemačkoj ponovo registrovano više od 5.000 novozaraženih korona virusom. Kako je danas objavio institut Robert Koh u prethodna 24 sata je… »

Merkel najavljuje nove restrikcije zbog više od 5.000 novozaraženih koronom

N1 Info pre 8 dana
Kancelarka Angela Merkel želi da uvede nove restriktivne mere jer je u sredu, prvi put od sredine aprila, u Nemačkoj ponovo registrovano više od 5.000 novozaraženih koronavirusom. Kako je objavio institut Robert Koh u prethodna 24 sata je utvrđeno da… »

Merkel apelirala na Evropljane da se drže mjera protiv pandemije

Al Jazeera pre 9 dana
Njemačka kancelarka Angela Merkel je izrazila zabrinutost zbog razvoja pandemije korona virusa u Evropi. Njemačka kancelarka Angela Merkel u utorak je izrazila zabrinutost zbog razvoja pandemije korona virusa u Evropi te je upozorila na potrebu… »

"Mnogi su izgubili živote": Merkel zabrinuta zbog sve većeg širenja korone u Evropi

Blic pre 9 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da je zabrinuta zbog porasta slučajeva korona virusa širom Evrope. - Sa velikom zabrinutošću posmatram ponovni porast broja infekcija u gotovo svim delovima Evrope. I moram reći da je situacija i… »

Merkelova zabrinuta

B92 pre 9 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da je zabrinuta zbog porasta broja slučajeva koronavirusa širom Evrope. "Sa velikom zabrinutošću posmatram ponovni porast broja infekcija u gotovo svim delovima Evrope. I moram reći da je situacija… »

Merkelova upozorava: Mnogi su izgubili živote, Nemačka u stanju pripravnosti!

Srbija danas pre 9 dana
Angela Merkel zabrinuta oko porasta inficiranih u Evropi. Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da je zabrinuta zbog porasta slučajeva korona virusa širom Evrope. - Sa velikom zabrinutošću posmatram ponovni porast broja infekcija u… »

Oglasila se Merkelova: Evo šta misli o ratu u Nagorno-Karabahu

Večernje novosti pre 10 dana
NEMAČKI kancelar Angela Merkel razgovarala je sinoć s jermenskim premijerom Nikolom Pašinjanom i, pozdravljajući dogovor o humanitarnom primirju, izričito podvukla da sve strane, jednostavno, moraju da ga se pridržavaju! - Oružani sukobi moraju… »

Merkel: Primirje u vezi sa Nagorno Karabah mora da se poštuje

Blic pre 10 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarala je večeras sa jermenskim premijerom Nikolom Pašinjanom i pozdravljajući dogovor o humanitarnom primirju, podvukla da sve strane treba da ga se pridržavaju. "Oružani sukobi moraju odmah stati i suštinski… »

Primirje u vezi sa N.Karabahom mora da se poštuje

Politika pre 11 dana
Nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarala je večeras sa jermenskim premijerom Nikolom Pašinjanom i pozdravljajući dogovor o humanitarnom primirju, podvukla da sve strane treba da ga se pridržavaju. „Oružani sukobi moraju odmah stati i… »

Vesti dana »