Daško Milinović

Daško Milinović: I prije i poslije Jugoslavije smo – ništa

Al Jazeera pre 19 dana
To što me toliko mrze znak je da dobro radim svoj posao; oni preziru ljude koji javno, jasno, glasno, bez uvijanja… govore stvari o kojima bi oni voljeli da se ćuti, preziru jasan, nedvosmislen antifašistički stav, kaže popularni radio-voditelj iz… »

Podignuta optužnica za napad na voditelja Daška Milinovića

Nova 14.05.2021
Novosadsko tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv napadača na radijskog voditelja Daška Milanovića, saopšteno je danas iz Tužilaštva. Tužilaštvo za napadače na voditelja traži pet godina zatvora „Povodom događaja od 16.04.2021… »

Optužni predlog protiv tri osobe zbog napada na novinara Daška Milinovića

RTS 14.05.2021
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je podnelo optužni predlog protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su 16. aprila napali novinara Daška Milinovića. Radio-voditelj Daško Milinović napadnut je 16. aprila u Novom Sadu prilikom odlaska… »

Uvredljiv naziv „Firer“ za Gorana Davidovića

Danas 13.05.2021
Zahtev za objavljivanje odgovora i ispravke U dnevnom listu DANAS broj 8603 19. aprila 2021. na strani broj 11 objavljen je tekst pod naslovom Daško Milinović: Žrtva terora u rubrici Ličnost Danas. Potpisan autor teksta je Radovan Balać. Tekst je… »

Ključni dokaz

Cenzolovka 13.05.2021
Pre manje od mesec dana u Novom Sadu fizički je napadnut novinar Daško Milinović. Foto: YouTube (screenshot, preuzeto sa 021.rs) Vrlo brzo je jedan od napadača uhapšen, a potom i nalogodavac. U bekstvu je još uvek drugi napadač, onaj koji je udarao… »

Svetski dan slobode medija: Kako sačuvati čuvare demokratije

Jug press 03.05.2021
BEOGRAD-LESKOVAC-NOVI SAD Ostrva profesionalizma i nezavisnosti treba da se umreže, da bi se zajednički zaštitila. Ovo vreme podiže solidarnost među novinarima; oni koji su bili profesionalni još više su okrenuti svojoj profesionalnosti, jer danas… »

Neće moći: Ma nema šanse!

Večernje novosti 25.04.2021
To je problem. Nema šanse da predsednik Francuske poznaje huligana uličnog. Nema šanse da DŽo Bajden ima neke veze sa Kju-kluks-klanom, nikakve. Nema šanse da Angela Merkel poznaje naci-skinse iz Drezdena, a kod nas državni vrh ih lično poznaje -… »

Milinović: Tužna je zemlja u kojoj policiji treba mig vlasti da radi svoj posao

Cenzolovka 24.04.2021
Novinar Daško Milinović, koji je nedavno fizički napadnut u Novom Sadu, ocenio je da se "nedostatak institucija i nepoverenje građana u institucije" ogleda u činjenici da je javnost bila više iznenađena reakcijom policije koja je vrlo brzo… »

Milinović: Tužna je zemlja u kojoj policiji treba mig vlasti da radi svoj posao

N1 Info 23.04.2021
Novinar Daško Milinović, koji je nedavno fizički napadnut u Novom Sadu, ocenio je da se "nedostatak institucija i nepoverenje građana u institucije" ogleda u činjenici da je javnost bila više iznenađena reakcijom policije koja je vrlo brzo… »

Milinović: Javnost iznenadjena brzom reakcijom policije što govori o nepoverenju u institucije

Novi magazin 23.04.2021
Novinar Daško Milinović, koji je nedavno fizički napadnut u Novom Sadu, ocenio je večeras da se "nedostatak institucija i nepoverenje gradjana u institucije" ogleda u činjenici da je javnost bila više iznenadjena reakcijom policije koja je vrlo brzo… »

Vesti dana »

Sinančević: Zadovoljan sam, ali mogao sam bolje

Nova pre 3 satajoš 21 povezana

Danas promena vremena

Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 19 povezanih

Stefanoviću treće mesto u utešnom finalu

B92 pre 5 satijoš 19 povezanih