Daško Milinović

Pretučen novosadski novinar

Vesti online 16.04.2021
Radijskog voditelja iz Novog Sada Daška Milinovića napala su jutros dvojica maskiranih napadača, tukli ga metalnom šipkom i našpricali mu dva suzavca u oči. Milinović je posle toga otišao u Urgentni centar u Novom Sadu sa kolegom, gde je ispričao… »

Šipkama napadnut radijski voditelj Daško Milinović

Nedeljnik 16.04.2021
Screenshot YouTube N1 Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu. Milinović je napadnut prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Tokom „Alarma sa Daškom i Mlađom“ Milinović je… »

Napadnut novosadski radijski voditelj Daško Milinović

NoviSad.com 16.04.2021
Novi Sad - Radijski voditelj Daška Milinovića napadnut je jutros, oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao. Njega su dvojica maskiranih napadača tukla metalnom šipkom, nakon što su mu našpricali suzavac u oči… »

Vučević osudio napad na novinara Daška Milinovića

Dnevnik 16.04.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević osudio je napad na novinara i radio voditelja Daška Milinovića. „Osuđujem svaki napad na novinare i očekujem da se čim pre pokrene istraga povodom nasilja koje je jutros pretrpeo novosadski novinar Daško… »

Oglasio se Mlađa: Daška su napali šipkama

Nova 16.04.2021
Novinar Daško Milinović pretučen je jutros, oko 6:50 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao. Voditelj je za Nova.rs kratko izjavio da trenutno razgovara sa policijom, a njegov kolega Mladen Mlađa Urdarević, sa… »

Daško za Nova.rs: Znao sam da će me napasti fašisti

Nova 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović, napadnut je jutros u Novom Sadu, neposredno pred početak emisije "Daško i Mlađa". U razgovoru za Nova.rs, Daško govori da je posle napada otišao u Urgentni centar, a da su lekari pozvali policiju. „Dobro sam, ja… »

Radio voditelj Daško Malinović napadnut u Novom Sadu

Sandžak haber 16.04.2021
NOVI SAD – Radio voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu, oko 6.45m u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao, preneo je portal 021.rs. Milinović je tokom emisije “Alarm sa Daškom i Mlađom” rekao da se napad dogodio… »

Šipkama napadnut radijski voditelj Daško Milinović

N1 Info 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu. Milinović je napadnut prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Tokom „Alarma sa Daškom i Mlađom“ Milinović je izjavio da se napad… »

Novinar Daško Milinović napadnut suzavcem i udaran šipkom

Insajder 16.04.2021
Novinar Daško Milinović napadnut je i pretučen je jutros, oko 6:45 časova, kada je kretao na posao. Napad se dogodio u blizini mesta gde stanuje u u Novom Sadu. Napadači su ga poprskali suzavcem, a nakon toga i udarala šipkom. Milinović je u… »

Suzavcem i metalnom šipkom napadnut radijski voditelj Daško Milinović

Novi magazin 16.04.2021
Radijskog voditelja iz Novog Sada Daška Milinovića napala su jutros dvojica maskiranih napadača, tukli ga metalnom šipkom i našpricali mu dva suzavca u oči. Milinović je posle toga otišao u Urgentni centar u Novom Sadu sa kolegom Mladenom… »

Vesti dana »