Daško Milinović

Nadležni efikasni nakon napada na Daška, zašto nije tako i u drugim slučajevima

Cenzolovka 18.04.2021
I policija i tužilaštvo pokazali su juče da mogu dobro da rade svoj posao, ocena je Nezavisnog udruženja novinara Srbije a povodom pronalaska jednog od napadača na novinara Daška Milinovića. To, međutim, očekuju i u svakom drugom slučaju, bez… »

Nadležni efikasni nakon napada na Daška, zašto nije tako i u drugim slučajevima

N1 Info 17.04.2021
I policija i tužilaštvo pokazali su juče da mogu dobro da rade svoj posao, ocena je Nezavisnog udruženja novinara Srbije a povodom pronalaska jednog od napadača na novinara Daška Milinovića. To, međutim, očekuju i u svakom drugom slučaju, bez… »

Daško za Nova.rs posle napada: Ovo je zemlja siledžija

Nova 17.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović, napadnut je juče ujutru u Novom Sadu, neposredno pred početak emisije "Daško i Mlađa". U razgovoru za Nova.rs, a nakon privođenja jednog od napadača, Daško govori da je zabrinut za bezbednost svih… »

Sa reči se prešlo na štangle – stalne pretnje novinaru, traga se za naručiocima

Cenzolovka 17.04.2021
Rano jutros u Novom Sadu, radijskog voditelja Daška Milinovića pretukla su dvojica maskiranih mladića, metalnim štanglama. Već popodne, policija je uhapsila jednog i utvrdila identitet drugog napadača. U međuvremenu, oglasila su se brojna… »

Daško Milinović o napadu: Šipka im je bila baš dobra, biber sprej loš

Danas 17.04.2021
Radijski voditelj i novinar na kojeg su juče fzički nasrnula dva napadača u Novom Sadu Osećam se dobro, hvala na pitanju. Samo me malo boli ruka jer se „hladi“ od udaraca koje sam primio od te šipke koja im je bila dobra, za razliku od suzavca… »

"Napali su me mladi fašisti": Voditelja iz Novog Sada presleli i pretukli palicama, jedan ekspresno uhapšen (video)

Blic 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros, a jedan od napadača je ubrzo uhapšen. On kaže za Tanjug da nema sumnje da su ga presreli i palicama tukli "mladi fašisti" i to zbog njegovog višegodišnjeg antifaštičkog aktivizma… »

U Novom Sadu napadnut radijski voditelj Daško Milinović

Glas Amerike 16.04.2021
Radijski voditelj i novinar Daško Milinović, deo popularnog dvojca Daško i Mlađa, pretučen je u petak ujutro u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao. Premijerka osudila napad, novinarska i profesionalna udruženja smatraju… »

Šipkama napadnut novosadski novinar Daško Milinović

Radio 021 16.04.2021
Novinar Daško Milinović pretučen je jutros, oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Milinović je deo popularnog dvojca Daško i Mlađa. Tokom " Alarma sa Daškom i Mlađom" izjavio je da se… »

Novinar posle napada za RSE: Solidarnost nam je jedino oružje

Slobodna Evropa 16.04.2021
Novinar Daško Milinović izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je očekivao brzu rekaciju policije nakon što su ga 16. aprila ujutru dvojica muškaraca u Novom Sadu u Vojvodini napala metalnom šipkom i suzavcem. Milićević je rekao da ga je o… »

Vulin: Rasvetljen napad na novinara Daška Milinovića

Dnevnik 16.04.2021
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića. „Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09… »

Vesti dana »