Daško Milinović

Daško Milinović: Žrtva terora

Cenzolovka 20.04.2021
Radijskog voditelja, novinara, antifašističkog aktivistu Daška Milinovića pretukla su u petak dvojica mladih, po svoj prilici, aktivista desničarskih ili profašističkih organizacija. Pratili su ga nekoliko dana, vrebali priliku da ga omame biber… »

Održan protest „Novi Sad protiv fašizma“

NoviSad.com 19.04.2021
Novi Sad – Protest „Novi Sad protiv fašizma“,održan je okupljanjem vojvođanskih nevladinih organizacija i građana na Trgu slobode, a povod za okupljanje je napad na radijskog voditelja Daška Milinovića, koga su u petak napala dva muškarca i… »

Milinović: Obratiti više pažnje na one koji nemaju nikakvu zaštitu

RTV 19.04.2021
NOVI SAD - Miting "Novi Sad protiv fašizma" održan je u Novom Sadu, okupljanjem vojvođanskih nevladinih organizacija i građana na Trgu slobode, a povodom napada na radijskog voditelja Daška Milinovića. Okupljenim se, ispred Antifašističke… »

Predrag Azdejković: Ko drugome jamu kopa sam u Daška upada

B92 19.04.2021
Ranog jutra 16. aprila ove godine u Novom Sadu je metalnim šipkama napadnut radijski voditelj Daško Milinović od strane dvojice maskiranih mladića. Već popodne istog dana policija je uhapsila jednog i utvrdila identitet drugog napadača za kojim se… »

FOTO i VIDEO: U Novom Sadu održan protest protiv fašizma

Moj Novi Sad 19.04.2021
Na poziv više vojvođanskih nevladinih organizacija, više stotina Novosađana okupilo se u 18 sati na Trgu slobode. Neposredan povod za miting pod nazivom "Novi Sad protiv fašizma" bio je fizički napad na radijskog voditelja Daška Milinovića koji se… »

Attackers of Serbian radio host Daško Milinović must be prosecuted

Cenzolovka 19.04.2021
Government officials in Serbia must condemn the brutal attack against journalist and radio host Daško Milinović that occurred in Novi Sad on April 16 and ensure that law enforcement authorities bring those responsible to justice, the International Press… »

Daško Milinović: Žrtva terora

Danas 19.04.2021
Ličnost Danas Radijskog voditelja, novinara, antifašističkog aktivistu Daška Milinovića pretukla su u petak dvojica mladih, po svoj prilici, aktivista desničarskih ili profašističkih organizacija. Pratili su ga nekoliko dana, vrebali priliku da ga… »

Miting protiv fašizma danas u 18 sati na Trgu slobode

Moj Novi Sad 19.04.2021
Više vojvođanskih nevladinih organizacija pozvalo je građane da se danas, 19. aprila, u 18 časova okupe na novosadskom Trgu slobode, na mitingu pod nazivom "Novi Sad protiv fašizma", a koji se organizuje povodom fizičkog napada na radijskog… »

Vojvođanske NVO pozvale na miting „Novi Sad protiv fašizma“

Danas 18.04.2021
Vojvođanske nevladine organizacije pozivale su građane da se sutra, ponedeljak, 19. april, u 18 časova okupe na novosadskom Trgu slobode, na mitingu „Novi Sad protiv fašizma“ koji se organizuje povodom fašističkog napada na radijskog voditelja… »

Potraga za trećim nasilnikom: Dvojici osumnjičenih za napad na novosadskog novinara Daška Milinovića određen pritvor

Večernje novosti 18.04.2021
Osumnjičeni N.K. je u bekstvu i za njim se intenzivno traga. Osumnjičenima U.S. i N.K. na teret se stavlja da su 16. aprila u Novom Sadu u jutarnjim časovima ispred Osnovne škole „Vasa Stajić“ prišli oštećenom Dašku Milinoviću iz Novog Sada… »

Vesti dana »