Daško Milinović

VIDEO Policija objavila snimak hapšenja napadača na novinara

Nova 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros, a jedan od napadača je ubrzo uhapšen. On kaže za Tanjug da nema sumnje da su ga presreli i palicama tukli "mladi fašisti" i to zbog njegovog višegodišnjeg antifaštičkog aktivizma… »

Sa reči se prešlo na štangle – stalne pretnje novinaru, traga se za naručiocima

N1 Info 16.04.2021
Rano jutros u Novom Sadu, radijskog voditelja Daška Milinovića pretukla su dvojica maskiranih mladića, metalnim štanglama. Već popodne, policija je uhapsila jednog i utvrdila identitet drugog napadača. U međuvremenu, oglasila su se brojna… »

Piše: Milenko Vasović: Njihove štangle za naše glave

Nova 16.04.2021
Daško Milinović je odmah prepoznao napadače. To su fašisti, objavio je jutros ovaj novosadski novinar, još dok je bio u Urgentnom centru. Posle se oglasila i policija, valjda vođena tim opisom, i saopštila da je jedan napadač uhvaćen, a drugom se… »

Daško Milinović: Obojica me pratila ranije, ovo je napad fašista na antifašistu

N1 Info 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović, kog su jutros napala dvojica muškaraca, kaže za N1 da ih je i ranije primetio da ga prate i da bi jednog mogao da prepozna. Uveren je da policija može da reši ovaj slučaj i ističe da se radi o političkom napadu… »

Novinar Daško Milinović povodom napada: To je bio klasičan napad fašista na antifašiste

Novi magazin 16.04.2021
Radijski novinar iz Novog Sada Daško Milinović, koga su jutros suzavcem i metalnom šipkom napala dvojica maskiranih muškaraca, izjavio je danas da je to bio "klasičan napad fašista na antifašiste". Milinović je za dnevnik televizije B92 izjavio da… »

Daško Milinović: Napali su me isti oni koji su me dva dana pratili. Ovo ne može biti samo hir dva ludaka, radi se o…

Cenzolovka 16.04.2021
Posle jutrošnjeg napada šipkom, radijski voditelj Daško Milinović za Cenzolovku kaže da ne zna tačno ko su napadači, jer je ogroman broj fašističkih organizacija, ali da se radi o dvojici koji su ga pratili poslednja dva dana, da ih je srećom… »

Napadnut radijski voditelj Daško Milinović u Novom Sadu

Danas 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška… »

Radio voditelj Daško Milinović napadnut u Novom Sadu

Politika 16.04.2021
NOVI SAD – Radio voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu, oko 6.45 u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao, preneo je portal 021.rs. Milinović je tokom emisije „Alarm sa Daškom i Mlađom” rekao da se napad dogodio… »

Napadnut novosadski radijski novinar: Suzavac u oči i metalna šipka po glavi

B92 16.04.2021
Novi Sad -- Radijskog voditelja iz Novog Sada Daška Milinovića napala su jutros dvojica maskiranih napadača, tukli ga metalnom šipkom i prskali mu suzavac u oči. Milinović je posle toga otišao u Urgentni centar u Novom Sadu sa kolegom, gde je… »

Daško za 021: Vlasti stalo da država ne izgleda kao fašistička septička jama

Radio 021 16.04.2021
Novinar i radijski voditelj iz Novog Sada Daško Milinović, koji je jutros napadnut šipkama i suzavcem, za 021.rs kaže da je očigledno da je napad planiran, te da su pomalo komične reakcije onih koji su stvorili atmosferu u kojoj je ovakav napad… »

Vesti dana »