Daško Milinović

Uhapšen jedan od napadača na novosadskog voditelja Daška Milinovića, za drugim se traga

Luftika 16.04.2021
Ministar policije republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici novosadskog MUP-a rasvetlili jutrošnji napad na novinara i radijskog voditelja Daška Milinovića. Milinović je napadnut jutros oko 6.45, dok je jedan od napadača lišen… »

“Srećom bili su smotani, imao sam vremena da zauzmem odbrambeni položaj”: Šta je Daško Milinović rekao o napadu koji…

Nedeljnik 16.04.2021
Screenshot YouTube N1 Radijskog voditelja Daška Milinovića jutros su napala dvojica muškaraca, a on je izjavio da je ranije primetio da ga oni prate. Jednog bi, kako je rekao, mogao da prepozna. Milinović je za N1 rekao da nije doživeo teške… »

UNS: Povodom napada na novinara Daška Milinovića hitan sastanak Radne grupe za bezbednost novinara

Danas 16.04.2021
Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas da policija hitno pronađe napadače na radijskog voditelja iz Novog Sada Daška Milinovića. Prema saznanjima UNS-a, povodom napada na novinara u Novom Sadu danas će u 15.00 sati biti održan hitan… »

Šipkama napadnut novosadski novinar Daško Milinović

Sputnik 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu prilikom odlaska na posao, piše portal 021. Milinović je deo popularnog dvojca Daško i Mlađa. Tokom „Alarma sa Daškom i Mlađom“ izjavio je da se napad dogodio u blizini Osnovne… »

Napadnut radijski voditelj Daško Milinović u Novom Sadu

OK radio 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu. Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Tokom „Alarma sa Daškom i Mlađom“ je izjavio da… »

Novinar Daško Milinović napadnut u Novom Sadu, traži se hitno rasvetljavanje slučaja

RTS 16.04.2021
Nekoliko muškaraca jutros je fizički napalo radijskog voditelja i novinara Daška Milinovića. Premijerka, Ministarstvo kulture i informisanja, gradonačelnik Novog Sada, novinarska udruženja i političke partije osudili su napad i pozvali na istragu… »

Vučević: Nedopustiv napad na novinara, to ne sme da se dešava

Mondo 16.04.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš vučević najoštrije osudio napad na novosadskog novinara. Gradonačelnik Novog Sada Miloš vučević najoštrije osudio napad na novosadskog novinara "Osuđujem svaki napad na novinare i očekujem da se čim pre pokrene… »

Osude napada na novinara Daška Milinovića

Glas Šumadije 16.04.2021
Novinar Daško Milinović napadnut je i pretučen je jutros, oko 6:45 časova, kada je kretao na posao. Napad se dogodio u blizini mesta gde stanuje u u Novom Sadu. Napadači su ga poprskali suzavcem, a nakon toga i udarala šipkom. Milinović je u… »

VUČEVIĆ: Napad na Daška Milinovića "nedopustiv i sramotan"

Moj Novi Sad 16.04.2021
Gradonačelnik Novog Sada oglasio se na društvenim mrežama povodom jutrošnjeg napada na poznatog novosadskog novinara i radijskog voditelja. – Osuđujem svaki napad na novinare i očekujem da se čim pre pokrene istraga povodom nasilja koje je jutros… »

Pretučen poznati voditelj u Novom Sadu: Udarali ga štanglom i isprskali mu suzavac u oči

Mondo 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović završio u Urgentnom. Radijski voditelj Daško Milinović završio u Urgentnom. Radijski voditelj Daško Milinović, napadnut je jutros u Novom Sadu, neposredno pred početak emisije "Daško i Mlađa". On je odmah posle… »

Vesti dana »