Daško Milinović

Radio voditelj Daško Malinović napadnut u Novom Sadu

IndeksOnline 16.04.2021
NOVI SAD – Radio voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu, oko 6.45m u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao, preneo je portal 021.rs. Milinović je tokom emisije “Alarm sa Daškom i Mlađom” rekao da se napad dogodio… »

Napadnut poznati radijski voditelj: Presreli ga u blizini škole, isprskali mu suzavac u oči, pa ga tukli šipkom

Blic 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu. Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Tokom „Alarma sa Daškom i Mlađom“ je izjavio da… »

Radio voditelj Daško Milinović napadnut u Novom Sadu

Dnevnik 16.04.2021
NOVI SAD: Radio voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu, oko 6.45m u Ulici vojvode Knićanina, prilikom odlaska na posao, preneo je portal 021.rs. Milinović je tokom emisije "Alarm sa Daškom i Mlađom" rekao da se napad dogodio u… »

Šipkama i suzavcem napadnut novosadski voditelj iz dvojca Daško i Mlađa

Noizz 16.04.2021
Novinar Daško Milinović, deo popularnog dvojca Daško i Mlađa, pretučen je jutros, oko 6:45 časova. Napad se desio na ulici u Novom Sadu, kada je Daško bio na putu na posao. On je tokom svoje emisije "Alarm sa Daškom i Mlađom" ispričao kako se… »

Kod OŠ "Vasa Stajić" napadnut radijski voditelj Daško Milinović

Moj Novi Sad 16.04.2021
Novinar Daško Milinović povređen je metalnom šipkom jutros oko 6.45 časova u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, javlja 021.rs Deo popularnog radijskog dvojca "Daško i Mlađa" i nekadašnji kolumnista našeg portala izjavio je u današnjoj… »

Suzavcem i metalnom šipkom napadnut radijski voditelj Daško Milinović

Radio sto plus 16.04.2021
Radijskog voditelja iz Novog Sada Daška Milinovića napala su jutros dvojica maskiranih napadača, tukli ga metalnom šipkom i našpricali mu dva suzavca u oči. Milinović je posle toga otišao u Urgentni centar u Novom Sadu sa kolegom Mladenom… »

Stravičan napad na poznatog radijskog voditelja: Presreli ga u blizini škole, isprskali mu suzavac u oči, pa ga tukli…

Srbija danas 16.04.2021
Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao. Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu. Milinović napadnut je jutros oko 6:45 časova, u Ulici vojvode… »

Napadnut voditelj Daško Milinović

Nova 16.04.2021
Radijski voditelj Daško Milinović, napadnut je jutros u Novom Sadu, neposredno pred početak emisije "Daško i Mlađa". Kako saznaje Nova.rs, napad se dogodio jutros oko 6.50 časova. Portal Nova.rs kontaktirao je voditelja koji je za naš portal… »

Šipkama napadnut novosadski novinar Daško Milinović

Cenzolovka 16.04.2021
Novinar Daško Milinović pretučen je jutros, oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao, saznaje 021.rs. Foto: YouTube (screenshot, preuzeto sa 021.rs) Milinović je deo popularnog dvojca Daško i Mlađa. Tokom… »

Radijski voditelj Daško Milinović napadnut šipkama, siledžije ga pratile i ranije

Luftika 16.04.2021
Daško Milinović, član popularnog radijskog dvojca Daško i Mlađa, pretučen je rano jutros u Novom Sadu, u blizini Osnovne škole “Vasa Stajić”. “Napali su me jadnici, dvojica mladih neutreniranih fašista koji su me čekali. Jedan od njih me… »

Vesti dana »