Daško Milinović

Priveden radijski voditelj Daško Milinović zbog navodnih pretnji poslaniku

NoviSad.com 30.12.2018
Novi Sad - Radijski voditelj Daško Milinović priveden je u četvrtak pod sumnjom da je na internetu pretio narodnom poslaniku, saopštio je publici u svojoj vanrednoj emisiji "Alarm" koja je se emituje na internetu. foto: N1 printscreen Milinović je… »

Umesto odgovora o medijima, verbalni napad Vučića na novinare N1

N1 Info 30.12.2018
Šta je uzrok sve lošije atmosfere u medijima, ali i javnom govoru na društvenim mrežama? To pitanje ekipa N1 uputila je i predsedniku Srbije. Umesto njegovog mišljenja - novi verbalni napadi. Izvor: N1 Novinar i jedan od voditelja radijskog dvojca… »

Novinar Daško Milinović priveden zbog pretnji poslaniku Vladimiru Đukanoviću

Večernje novosti 29.12.2018
On je osumnjičen da je putem društvene mreže "Tviter" uputio pretnje smrću poslaniku Vladimiru Đukanoviću. Povodom tendencioznih navoda o radu policijskih službenika, Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da je novinar i radijski… »

Radijski voditelj Daško Milinović uhapšen zbog navodnih pretnji narodnom poslaniku

Radio 021 29.12.2018
Novosađanin Daško Milinović priveden je u četvrtak pod sumnjom da je na internetu pretio narodnom poslaniku. On je to saopštio publici u svojoj vanrednoj emisiji "Alarm" koja je se emituje na internetu. Priveden je zbog sumnje da je pretio narodnom… »

Zbog navodnih pretnji, priveden novinar Daško Milinović

Infonet Vojvodina 29.12.2018
NOVI SAD – Poznati novosadski radijski voditelj Daško Milinović priveden je u četvrtak pod sumnjom da je na internetu pretio narodnom poslaniku. Daško je to publici saopštio u večerašnjoj vanrednoj emisiji “Alarm sa Daškom i Mlađom”, koja… »

Policija privodila Daška Milinovića zbog navodnih pretnji Vladimiru Đukanoviću

N1 Info 29.12.2018
Daško Milinović, jedan od voditelja radijskog dvojca poznatog kao Daško i Mlađa, rekao je da ga je policija privodila na informativni razgovor zbog, kako je naveo, navodnih pretnji koje je uputio jednom poslaniku vladajuće stranke. Reč je o… »

Daško Milinović priveden zbog navodnih pretnji smrću poslaniku

Moj Novi Sad 29.12.2018
Daško Milinović, radijski voditelj i naš kolumnista, izjavio je da ga je policija u četvrtak privela na informativni razgovor zbog, kako je naveo, navodnih pretnji koje je uputio jednom poslaniku vladajuće stranke. Milinović je, u vanrednoj emisiji… »

Policija privodila novinara Daška Milinovića zbog navodnih pretnji poslaniku SNS

Novi magazin 29.12.2018
Novinar i radijski voditelj Daško Milinović iz Novog Sada bio je priveden u policiju zbog navodnih pretnji koje je preko Tvitera uputio poslaniku Srpske napredne stranke Vladimiru Đukanoviću. Milinović u vanrednom izdanju onlajn radijske emisije… »

Novinar Daško Milinović priveden zbog pretnji poslaniku Vladimiru Đukanoviću

Telegraf 29.12.2018
On je osumnjičen da je putem društvene mreže "Tviter" uputio pretnje smrću članu Predsedništva SNS. Povodom tendencioznih navoda o radu policijskih službenika, Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da je novinar i radijski… »

Daško: Policija me privodila zbog navodnih pretnji jednom poslaniku

Cenzolovka 29.12.2018
Daško Milinović, jedan od voditelja radijskog dvojca poznatog kao Daško i Mlađa, rekao je da ga je policija privodila na informativni razgovor zbog, kako je naveo, navodnih pretnji koje je uputio jednom poslaniku vladajuće stranke. Milinović je, u… »

Vesti dana »