Daško Milinović

Daško: Policija me privodila zbog navodnih pretnji jednom poslaniku

Danas 29.12.2018
Daško Milinović, jedan od voditelja radijskog dvojca poznatog kao Daško i Mlađa, rekao je da ga je policija privodila na informativni razgovor zbog, kako je naveo, navodnih pretnji koje je uputio jednom poslaniku vladajuće stranke. Milinović je, u… »

Premijera filma "Grande punto" u petak u KCNS

Radio 021 28.02.2018
Novosadska premijera filma "Grande Punto" biće održana u petak 2. marta u Kulturnom centru Novog Sada. Film je master rad Vanje Hovana, studenta režije u klasi prof. Aleksandra Davića na Departmanu dramskih umetnosti Akademije umettnosti. Glumačku… »

Prostor za slobodu medija se stalno sužava

Radio 021 25.09.2017
Sve gora situacija u kojoj se nalaze novinari i redakcije koje žele da svoj posao obavljaju profesionalno, koju uzrokuju politički i ekonomski pritisci od strane vlasti, razlog su da novinari zbiju redove, rečeno je na tribini o slobodi medija… »

Tribina o ubijanju slobode medija danas u Medija centru Vojvodine

Radio 021 23.09.2017
Tribina "Dozvola za mrak" održaće se u danas, 25. septembra u Medija centru Vojvodine, Zmaj Jovina 3/I. Na tribini će učestvovati novinarka Vesna Mališić, novinski pisac Teofil Pančić, predsednik NUNS-a Slaviša Lekić i radijski aktivista Daško… »

"DOBRO VEČE, PREDSEDNIČE": Na izborima treba pokazati šta Srbija stvarno misli

Moj Novi Sad 27.01.2017
U organizaciji Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine, sinoć je u prepunoj sali Medija centra Vojvodine u Zmaj Jovinoj ulici, održana tribina pod nazivom "Dobro veče, predsedniče", na kojoj su učestvovali glavni urednici "NIN-a" i "Danasa", Milan… »

Predsednički izbori i 66 nijansi desnice

Radio 021 27.01.2017
Kandidati koji su do sada najavili svoju borbu za mesto predsednika Srbije uglavnom su desno orijentisani, dok će glasovi građanske opcije biti podeljeni između Saše Jankovića i Vuka Jeremić, ocenjeno je na tribini "Dobro veče, predsedniče" u… »

NA DAN REPUBLIKE: Daško i Mlađa od utorka nastavljaju s emitovanjem

Moj Novi Sad 28.11.2016
Popularni radijski dvojac ponovo pred mikrofonom. Kako na svojoj Fejsbuk stranici najavlju naš kolumnista Daško Milinović i njegov i kolega Mladen Urdarević, od utorka, 29. novembra, u 7 sati, njih dvojica će i zvanično početi s ponovnim… »

#TeenTalk2016 – Daško Milinović: Uzor je lična stvar. Ja sam svoje tražio gde sam mislio da vredi. Tako je valjda i…

Svet & Skandal 03.11.2016
Nakon Novog Sada i Niša, ekipa Teen Talka 2016 konačno stiže i u Beograd. Beogradski Dom omladine 8. novembra od 9.30 ugostiće veliki broj tinejdžera iz Beograda i cele Srbije, a magazin Bravo, u saradnji sa tradicionalnim Teen talk partnerom… »

Daško i Mlađa nastavljaju samostalno sa emisijom

N1 Info 13.10.2016
Voditeljski dvojac Daško Milinović i Mladen Urdarević, poznatiji kao Daško i Mlađa, nastaviće proizvodnju svoje emisije samostalno, nakon što je menadžment Radio – televizije Vojvodine (RTV) odlučio da prekine saradnju sa njima. "Nakon pet i po… »

Daško i Mlađa u sopstvenoj produkciji

Moj Novi Sad 13.10.2016
Voditeljski dvojac Daško Milinović i Mladen Udarević, poznatiji kao Daško i Mlađa, nastaviće proizvodnju svoje emisije samostalno, nakon što je menadžment Radio – televizije Vojvodine (RTV) odlučio da prekine saradnju sa njima, prenosi N1… »

Vesti dana »