Luksemburg

Uhapšen Srbin sa poternice: Krio se u podu kuće u Francuskoj

Nova pre 2 sata
Državljani Srbije (51) uhapšen je u oblasti Mozel kod granice sa Nemačkom. Za njim je raspisana međunarodna poternica pre godinu dana. Švajcarska ga je tražila zbog provala i krađa u njihovoj zemlji. On je, kako navode tamošnji mediji, koristio… »

Luksemburžani koji nisu došli na zakazanu vakcinaciju dobijaju drugu šansu

Novi magazin pre 4 sati
Brojni gradjani Luksemburga koji nisu došli da prime vakcinu protiv korona virusa kada im je bilo zakazano dobiće drugu šansu da se vakcinišu, saopštila je vlada. U Luksemburgu je stopa vakcinacije niska, ispod proseka EU, a samo polovina pozvanih… »

Vučić: Ispitaće se računi od Australije do Devičanskih ostrva

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Zakon o ispitivanju porekla imovine bio je jedno od naših najvažnijih obećanja, i sada kada stupi na snagu, ispitivaće se svi računi, od Australije, Devičanskih ostrva, Mauricijusa, do Luksemburga, kaže predsednik Aleksandar Vučić. On… »

Neka narod vidi ko se obogatio na njegovoj grbači: Vučić najavio ispitivanje računa od Australije do Luksemburga

Kurir pre 2 dana
Zakon o ispitivanju porekla imovine bio je jedno od naših najvažnijih obećanja i sada kad stupi na snagu ispitivaće se svi računi od Australije, Devičanskih ostrva i Mauricijusa do Luksemburga, kaže predsednik Aleksandar Vučić. Naglasio je da je… »

Darko Mitrović: Vlast demonstrira silu

Cenzolovka pre 3 dana
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je na prekjučerašnjoj sednici ocenio da su u emisiji Mentalno razgibavanje, emitovanoj 2. novembra prošle godine na programu TV Nova S, „prekršene odredbe Zakona o elektronskim medijima i… »

Darko Mitrović: Vlast demonstrira silu

Danas pre 4 dana
REM ocenio da su voditelji emisije Mentalno razgibavanje na TV Nova S više puta prekršili odredbe medijskih zakona Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je na prekjučerašnjoj sednici ocenio da su u emisiji Mentalno razgibavanje… »

Pooštravaju se mere u crnoj gori: Nakon Budve zaključavanje i u Herceg Novom, zatvaraju se lokali u Danilovgradu, Tuzima i…

Blic pre 5 dana
U opštinama Podgorica, Danilovgrad, Cetinje, Nikšić, Ulcinj, Kotor, Danilovgrad, Tuzi i Bar naređuje se zabrana rada ugostiteljskih objekata, osim za goste hotela. Zabranjuje se i organizovanje rekreativnih aktivnosti na otvorenim i javnim mestima -… »

Šolakovi mediji nedodirljivi: REM uočio nepravilnosti, ali je nemoćan da kazni Novu S! Vređaju, jer su registrovani u…

Kurir pre 5 dana
REM evidentirao kršenje zakona u emisiji "Mentalno razgivanje“ emitovanoj 2. novembra 2020, ali je samo mogao da o tome obavesti luksemburško nezavisno audiovizuelno telo, gde je Junajted grupa pribavila dozvole za rad svojih medija, pa tako ne… »

Branio Srbina, izbačen na ulicu

Vesti online pre 5 dana
Nemačka izdavačka kuća “Ahriman Ferlag” iz Frajburga i njen urednik Peter Priskil odvažno su štampali knjigu Aleksandra Dorina (Boris Krljić) “Srebrenica – šta se stvarno desilo” smatrajući to istorijskom misijom i obavezom da se čuje i… »

Jurić: Na uvođenju sistema "Amber alert" ništa nije urađeno

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - U Srbiji se na godišnjem nivou prijavi nestanak 1.300 do 1.500 dece, a u najvećem broju slučajeva radi se o bežanju od kuće, ali ima i otmica, izjavio je danas Igor Jurić, direktor Fondacije "Tijana Jurić" On je za TV K1 rekao da sistem… »

Vesti dana »