Makedonija

Ponovo lete avioni sa balkana za Austriju: Ko hoće da uđe u zemlju mora ipak da ispoštuje ova pravila

Večernje novosti pre 3 dana
AUSTRIJA je od danas ukinula zabranu komercijalnih letova iz većine balkanskih zemalja, uključujući i BiH. Redovni letovi za Austriju od danas će biti dozvoljeni i iz Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore. "Austrian erlajns" od sutra uvodi linije… »

Hrvatska vojska ima najviše oklopnih vozila MRAP, Srbija počinje da proizvodi sopstveno vozilo

Danas pre 3 dana
Najviše oklopnih vozila otpornih na mine i dejstva iz zasede – MRAP (Mine Resistant Ambush Protected) u regionu ima Hrvatska, čija vojska raspolaže sa 224 takva točkaša, dok ih u nešto manjem broju Rumunija, Albanija, Mađarska i Bugarska. Kako… »

Severna Makedonija: Aktivno 3.714 slučajeva korone

Vesti online pre 3 dana
U Severnoj Makedoniji do sada je potvrđeno 10.754 slučaja koronavirusa, preminulo je 486 ljudi, a oporavile su se ukupno 6.554 osobe. Trenutno je aktivno 3.714 slučajeva koronavirusa, prenosi agencija MIA. Najviše aktivnih slučajeva je u Skoplju –… »

U Severnoj Makedoniji 3.714 aktivnih slučajeva

B92 pre 3 dana
U Severnoj Makedoniji do sada je potvrđeno 10.754 slučaja koronavirusa, preminulo je 486 ljudi, a oporavile su se ukupno 6.554 osobe. Trenutno je aktivno 3.714 slučajeva korona virusa, prenosi agencija MIA. Najviše aktivnih slučajeva je u Skoplju -… »

Ponovo lete avioni sa balkana za Austriju: Ko hoće da uđe u zemlju mora ipak da ispoštuje ova pravila

Kurir pre 3 dana
Austrija je od danas ukinula zabranu komercijalnih letova iz većine balkanskih zemalja, uključujući i BiH. Redovni letovi za Austriju od danas će biti dozvoljeni i iz Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore. "Austrian erlajns" od sutra uvodi linije… »

U Severnoj Makedoniji preminulo šest osoba, 139 novozaraženih

Blic pre 3 dana
U poslednja 24 časa u Severnoj Makedoniji potvrđeno je 139 novozaraženih virusom korona, a preminulo je šest osoba, saopštio je ministar zdravlja Venko Filipče. Najviše novozaraženih je u Skoplju - 36. Filipče je objavio na "Fejsbuku" da je… »

Put do Grčke nikako nije isplativ, razmislite dva puta i ako se otvore granice!

Alo pre 3 dana
Preko Bugarske ili ne? Bili smo svedoci, slobodno možemo reći agonije srpskih turista u trenutku kada je Grčka trebalo da otvori svoje granice. Međutim, ubrzo se pojavio novi problem, ako bismo tako mogli da ga okarakterišemo. Naime, nije bilo… »

Evo odgovora na ovo često pitanje: Koji put je kraći do Grčke, preko Bugarske ili Severne Makedonije?

Srbija danas pre 3 dana
Trenutno je situacija takva, da nam granice Grčke uopšte nisu otvorene. Bili smo svedoci, slobodno možemo reći agonije srpskih turista u trenutku kada je Grčka trebalo da otvori svoje granice. Međutim, ubrzo se pojavio novi problem, ako bismo tako… »

U Severnoj Makedoniji još 140 novozaraženih, preminulo šest osoba

Radio 021 pre 3 dana
Ministar zdravlja Sverne Makedonije Venko Filipče rekoa je da je u poslednja 24 sata u toj zemlji potvrđeno 139 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je šest osoba. Prema njegovoj objavi na Fejsbuku, testirano je 1.377 uzoraka. Najviše… »

U Crnoj Gori preminula jedna osoba a u Severnoj Makedoniji šest

Politika pre 3 dana
SKOPLjE - PODGORICA - U poslednja 24 sata u Severnoj Makedoniji je potvrđeno 139 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je šest osoba, saopštio je ministar zdravlja Venko Filipče. Prema njegovoj objavi na Fejsbuku, testirano je 1.377 uzoraka… »

Vesti dana »