Makedonija

Građani Srbije oslobođeni putarina kroz Severnu Makedoniju od 15. juna do 15. avgusta

Sputnik pre 24 sata
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče sastao se danas u Beogradu sa srpskim kolegom Zlatiborom Lončarom i najavio da će Vlada Severne Makedonije doneti odluku u znak zahvalnosti zbog donacije vakcina da svi građani Srbije koji putuju kroz… »

Korona u komšiluku: U Hrvatskoj još 42 žrtve, u Severnoj Makedoniji preminula 31 osoba

Radio 021 pre 1 dan
U državama u regionu rastu brojevi preminulih od kovida. Hrvatska U Hrvatskoj su između ponedeljka i utorka prijavljena 42 smrtna ishoda kovida 19, a testiran je 9.831 uzorak i registrovano još 2.106 novozaraženih korona virusom, saopšteno je danas u… »

COVID-19: Deseci preminulih u regiji

Al Jazeera pre 1 dan
U BiH je registrirano još 722, u Hrvatskoj 2.106, Srbiji 2.965, Crnoj Gori 199, Sloveniji 718, S. Makedoniji 766, a na Kosovu 442 slučaja zaraze korona virusom. Epidemiološka situacija u zemljama regiona nepromijenjena je danas u odnosu na prethodni… »

Srbija i Izrael bili učesnici sastanka za projekat istočnomediteranskog gasovoda

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović je naglasila da su Srbija i Izrael bili učesnici nedavnog sastanka ad hok radne grupe za projekat istočnomediteranskog gasovoda, zajedno sa predstavnicima Grčke, Kipra, Bugarske, Severne… »

Lončar: Srbija radi na tome da se marihuana skine sa liste narkotika

Morava info pre 1 dan
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da će Srbija kao članica UN, a u skladu s odlukom UNODK-a, skinuti marihuanu s liste narkotika i naveo da se u Srbiji već radi na tome. Lončar je, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa ministrom… »

Filipče: S. Makedonija dogovorila strateško partnerstvo sa Torlakom za vakcine

N1 Info pre 1 dan
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče izjavio je u Bogradu da će Institut "Torlak" "biti strateški partner njegove zemlje u budućim nabavkama vakcina protiv kovida-19. „Dogovorili smo saradnju u više oblasti, ali ono što je jako bitno… »

U Severnoj Makedoniji još 766 novih slučlajeva, preminula 31 osoba

N1 Info pre 1 dan
U Severnoj Makedoniji od koronavirusa umrla je još 31 osoba i registrovano je 766 novih slučajeva te zaraze, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Novi broj zaraženih kovidom potvrđen je sa 3.171 testom u prethodna 24 sata i pozitivno je 24,16 odsto… »

Promovisan: Dragan Bajić preuzeo reprezentaciju Severne Makedonije (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Ugovor na četiri godine. Trener Igokee Dragan Bajić predstavljen je danas u Skoplju kao novi selektor košarkaške reprezenatcije Severne Makedonije. Kako je saopšteno, Bajić je potpisao ugovor na četiri godine i cilj obe strane je da se postavi… »

Građani Srbije oslobođeni plaćanja putarine u Severnoj Makedoniji od 15. juna do 15. avgusta

Kamatica pre 1 dan
To je danas najavio ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče. On je to rekao u Beogradu na zajedničkoj konferenciji za novinare sa srpskim ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem, sa kojim je dogovorio strateško partnerstvo sa "Torlakom" oko… »

Bez plaćanja putarine kroz Severnu Makedoniju za građane Srbije od 15. juna do 15. avgusta

Daljine pre 1 dan
Putarina kroz Severnu Makedoniju biće besplatna za građane Srbije u znak zahvalnosti zbog isporuke vakcina. Ovo oslobođenje od plaćanja putarine kroz auto-put južnog suseda najavio je ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče i važi od 15… »

Vesti dana »