Makedonija

Severna Makedonija razmatra ograničenja na granicama sa Srbijom i Kosovom

N1 Info pre 12 sati
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče najavio je mogućnost da "ovih dana" Vladi bude preporučeno ponovno uvođenje ograničenja na granicama sa Srbijom i Kosovom. Na onlajn-konfenreciji za novinare on je rekao da je Komisija za zarazne… »

Severna Makedonija razmatra uvođenje ograničenja na granicama sa Srbijom

Mondo pre 11 sati
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče najavio je danas mogućnost da "ovih dana" Vladi bude preporučeno ponovno uvođenje ograničenja na granicama sa Srbijom i Kosovom. Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče najavio je danas… »

Italijanku zaključali u Ohridu da bi se udala iz računa

B92 pre 9 sati
U Ohridu su uhapšena dvojica rođaka jer su u jednom stanu držali zaključanu jednu 26-godišnju državljanku Italije, da bi je prinudili da se uda za jednog od njih, saopštilo je danas mesno tužilaštvo. Protiv te dvojica koji imaju 19 i 20 godina… »

Drama u Ohridu! Oteli italijanku (26): Hteli na silu da je udaju za papire, držali je zaključanu u stanu!

Kurir pre 14 sati
U Ohridu su uhapšena dvojica rođaka jer su u jednom stanu držali zaključanu jednu 26-godišnju državljanku Italije, da bi je prinudli da se uda za jednog od njih, saopštilo je danas mesno tužilaštvo. Protiv te dvojice koji imaju 19 i 20 godina… »

Drama u Ohridu: Oteli italijanku, hteli na silu da je udaju za papire

Mondo pre 14 sati
U Ohridu su uhapšena dvojica rođaka jer su u jednom stanu držali zaključanu jednu 26-godišnju državljanku Italije, da bi je prinudli da se uda za jednog od njih. U Ohridu su uhapšena dvojica rođaka jer su u jednom stanu držali zaključanu jednu… »

AMSS: Na granicama bez zadržavanja

B92 pre 21 sat
Beograd -- Na putničkim terminalima graničnih prelaza sa Severnom Makedonijom, Bugarskom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom nema dužih zadržavanja, saopštio je AMSS. Na teretnim terminalima zadržavanja su promenljiva i kreću se u intervalima od 60… »

Srbima odsečen put do mora: Komšije zatvaraju granice za naše državljane

Srbija danas pre 1 dan
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče najavio je danas nove mere na granici sa Srbijom, ako se pogorša epidemiološka situacija. - O granicama smo diskutovali tokom vikenda, ali razgovaramo i sa epidemiolozima iz južne Srbije i očekujemo… »

Severna Makedonija razmišlja o uvođenju mera na granici sa Srbijom

Radio 021 pre 9 sati
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče najavio je danas nove mere na granici sa Srbijom, ako se pogorša epidemiološka situacija, prenosi portal Plusinfo. "O granicama smo diskutovali tokom vikenda, ali razgovaramo i sa epidemiolozima iz… »

Severna Makedonija razmatra ograničenja na granici sa Srbijom: “Apsolutno je moguće…”

Nedeljnik pre 12 sati
Foto: Profimedia / Ilustracija Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče najavio je danas mogućnost da “ovih dana” Vladi bude preporučeno ponovno uvođenje ograničenja na granicama sa Srbijom i Kosovom. Na onlajn-konfenreciji za novinare… »

Ekonomisti – eTwinning ambasadori

Niške vesti pre 14 sati
Dva eTwinning projekta Ekonomska škola je radila u saradnji sa OŠ “Drežnica” iz Mostara, iz Bosne i Hercegovine, čija je profesorka Edita Kevro i pokretač projekata, u partnerstvu sa Ivankom Tomić iz OŠ “Pavao Belas”, iz Republika Hrvatske… »

Vesti dana »