Makedonija

U S. Makedoniji novih šest smrtnih slučajeva, 136 zaraženih

Slobodna Evropa pre 1 dan
U Severnoj Makedoniji umrlo je još šest osoba s korona virusom i registrovano je 136 novih slučajeva te zaraze, objavilo je 12. jula Ministarstvo zdravlja. U saopštenju se navodi da je ukupan broj umrlih od COVID 19 porastao na 382, a broj… »

Žena stara 24 godine najmlađa žrtva kovida u Severnoj Makedoniji

Danas pre 2 dana
Pacijentkinja iz okoline Tetova stara 24 godine najmlađa je žrtva korona virusa u Severnoj Makedoniji, objavila je večeras Televizija Telma. Kako je navedeno, ta mlada žena nije imala registrovane hronične bolesti, a na Infektivnu kliniku u Skoplju… »

U S. Makedoniji još osam umrlo, a 199 zaraženo koronom

Danas pre 2 dana
U Severnoj Makedoniji umrlo je još osam osoba s korona virusom i registrovano je 199 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja. U saopštenju se navodi da je ukupan broj umrlih od KOVIDA-19 porastao na 376, a broj… »

Preminulo još šest ljudi u Severnoj Makedoniji, registrovano 136 novozaraženih

N1 Info pre 1 dan
U Severnoj Makedoniji umrlo je još šest osoba s koronavirusom i registrovano je 136 novih slučajeva te zaraze, objavilo je Ministarstvo zdravlja. U saopštenju se navodi da je ukupan broj umrlih od kovida-19 porastao na 382, a broj dijagnostikovanih… »

U Makedoniji od korone preminulo još šest osoba, u Crnoj Gori tri

Radio 021 pre 1 dan
U Severnoj Makedoniji je u poslednja 24 sata registrovano 136 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je šest osoba, saopštio je ministar zdravlja Venko Filipče. Testirana je 991 osoba. Od početka epidemije ukupno je zaražena 8.111 osoba, umrlo… »

Region: U Hrvatskoj 50 novih slučajeva korona virusa, u Severnoj Makedoniji 136 novoobolelih, preminulo šestoro

RTV pre 1 dan
SARAJEVO, BANJALUKA - U Bosni i Hercegovini je danas potvrđena zaraza koronavirusom kod 158 osoba, što je značajno smanjenje u poređenju s prethodna dva dana. Prema podacima koje su objavili entitetski zavodi za javno zdravstvo u protekla 24 sata… »

U Severnoj Makedoniji novih šest smrtnih slučajeva, 136 zaraženih

Novi magazin pre 1 dan
U Severnoj Makedoniji umrlo je još šest osoba s koronavirusom i registrovano je 136 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja. U saopštenju se navodi da je ukupan broj umrlih od kovida-19 porastao na 382, a broj… »

Severna Makedonija: 136 novozaraženih, preminulo šest osoba

B92 pre 1 dan
U Severnoj Makedoniji je u poslednja 24 sata registrovano 136 novih slučajeva koronavirusa, a preminulo je šest osoba. Testirana je 991 osoba. Institut za javno zdravlje naveo je da su izlečene 123 osobe. Od početka epidemije ukupno je zaražena 8.111… »

Region se ne smiruje: Korona bukti u Bugarskoj i Severnoj Makedoniji, stotine obolelih za 24 sata

Telegraf pre 1 dan
Korona virus bukti u celom regionu, a zemlje koje su mislile da su ga pobedile, ponovo uvode rigorozne mere. Broj obolelih od korona virusa nastavlja da raste u celom regionu, a veliki broj zaraženih danas su prijavile i Bugarska i Severna Makedonija… »

Korona virus kosi komšije: Raste broj zaraženih, situacija je zabrinjavajuća

Srbija danas pre 1 dan
Korona virus sve više hara u Severnoj Makedoniji i Bugarskoj. U Severnoj Makedoniji je u poslednja 24 sata registrovano 136 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je šest osoba, saopštio je ministar zdravlja Venko Filipče. Testirana je 991 osoba… »

Vesti dana »