Makedonija

Albanska policija zaplenila 370 kilograma marihuane na granici sa S. Makedonijom

B92 pre 3 dana
Policija Albanije saopštila je da je na svojoj strani graničnog prelaza "Blato" kod Debra zaplenila 370 kilograma marihuane namenjene Severnoj Makedoniji. To je najveća količina marihuane dosad zaplenjena na obe strane graničnog prelaza "Blato" na… »

Policija zaplenila 370 kilograma marihuane u Albaniji

Nova pre 2 dana
Policija Albanije saopštila je večeras da je na svojoj strani graničnog prelaza "Blato" kod Debra zaplenila 370 kilograma marihuane namenjene Severnoj Makedoniji. To je najveća količina marihuane dosad zaplenjena na obe strane graničnog prelaza… »

Aleksić: Srbija uveze više paradajza iz Albanije nego što ukupno izveze

Novi magazin pre 2 dana
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je danas Vladu Srbije da poljoprivrednike oslobodi plaćanja akcize na dizel gorivo i da odredi obavezan procenat domaćih poljoprivrednih proizvoda na policama prodavnica trgovinskih lanaca, kako… »

Region: U Hrvatskoj 28 novih slučajeva, preminula jedna osoba, u S.Makedoniji 113 novozaraženih i 6 preminulo

RTV pre 3 dana
SARAJEVO - Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirana su 502 uzorka na prisustvo virusa korona, a pozitivno je 85 osoba. Najveći broj ponovo je potvrđen u Kantonu Sarajevo, i to 74 novozaražene osobe, prenose banjalučke Nezavisne novine… »

Novih šest žrtava i 113 zaraženih u Severnoj Makedoniji

Novi magazin pre 3 dana
U Severnoj Makedoniji umrlo je još šest osoba sa koronavirusom i registrovano je 113 novih slučajeva te zaraze, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja. Među preminulima je i 22-godišnjak iz Skoplja koji je imao daunov sindrom, što je do sada… »

U Severnoj Makedoniji umrlo još šestoro, 113 novih slučajeva korone

Radio 021 pre 3 dana
U Severnoj Makedoniji umrlo je još šest osoba sa virusom korona i registrovano je 113 novih slučajeva te zaraze, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Među preminulima je i osoba iz Skoplja (22), koja je imala Daunov sindrom, što je do sada najmlađa… »

Zaev: U toku konsultacije za obezbeđivanje nove parlamentarne većine, uključujući i DUI

B92 pre 3 dana
Skoplje -- Lider vladajućeg Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoran Zaev izjavio je danas da su u toku konsultacije za obezbeđivanje nove parlamentarne većine. Ove konsultacije uključuju i Demoktarsku uniju za integraciju (DUI) Alija… »

Šest osoba preminulo u Severnoj Makedoniji, registrovano 113 novih slučajeva

N1 Info pre 3 dana
U Severnoj Makedoniji umrlo je još šest osoba sa koronavirusom i registrovano je 113 novih slučajeva te zaraze, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Među preminulima je i osoba iz Skoplja (22), koja je imala Daunov sindrom, što je do sada najmlađa… »

U Severnoj Makedoniji 113 novozaraženih, 6 preminulo

Dnevnik pre 3 dana
SKOPLjE: U Severnoj Makedoniji u poslednjih 24 sata registrovano je 113 novozaraženih virusom kovid, dok je šestoro pacijenata od posledice virusa preminulo. Ukupan broj zaraženih od početka epidemije u toj zemlji iznosi 11.399. Broj pacijenata koji… »

U Severnoj Makedoniji od koronavirusa do sada preminulo 517 osoba

Politika pre 3 dana
SKOPLjE - U Severnoj Makedoniji u poslednjih 24 sata registrovano je 113 novozaraženih virusom kovid, dok je šestoro pacijenata od posledice virusa preminulo. Ukupan broj zaraženih od početka epidemije u toj zemlji iznosi 11.399. Broj pacijenata koji… »

Vesti dana »