Makedonija

Predsednik opštine Preševo bez dozvole prešao u Makedoniju

Jugmedia pre 3 dana
Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi prešao je bez dozvole granicu između Srbije i Makedonije i pored upozorenja policije na mestu gde još uvek nije zvanično uspostavljen granični prelaz, saznaje OK Radio. Arifi je pešice prešao da bi se… »

Kopaonik biznis forum: Srpski Davos od 1. do 4. marta, u fokusu Industrija 4.0

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Kopaonik biznis forum održaće se od 1. do 4. marta, a centralna tema ovogodišnjeg ekonomskog skupa biće 4.0 Industrija. Regionalni karakter ovog najznačajnijeg ekonomskog događaja u zemlji potvrđuje i činjenica da je od 28 panela… »

Horor u tržnom centru: Muškarac se polio benzinom i zapalio!

Mondo pre 3 dana
U tržnom centru u Kočanima u Severnoj Makedoniji danas oko podneva samozapalio se 46-godišni muškarac, objavila je TV "Telma". U tržnom centru u Kočanima u Severnoj Makedoniji danas oko podneva samozapalio se 46-godišni muškarac, objavila je TV… »

Očekujemo spektakl, slavimo muziku i različitost!

Alo pre 4 dana
Dugo očekivani MAC 2020 u Štark Areni se bliži, a da atmosfera na regionalnoj dodeli muzičkih priznanja 27. januara bude na najvišem nivou, pobrinuće se najprepoznatljivija TV lica iz regiona. Live prenos MAC carpeta počinje u 19:30, a crvenim… »

Srbija nazadovala pet pozicija prema Indeksu demokratije

Radio 021 pre 3 dana
Severna Makedonija se po najnovijem Indeksu demokratije britanskog nedeljnika "Ikonomist", za 2019. godinu, popravila za jedno mesto i nalazi se na 77. mestu, preneli su danas mediji u Skoplju. Na skali od "0" autoritarni režimi, do 10 potpuna… »

Kopaonik biznis forum od 1. do 4. marta

Radio 021 pre 3 dana
Tradicionalni Kopaonik biznis forum ove godine biće održan od 1. do 4. marta, najavili su danas organizatori. Regionalni karakter tog najznačajnijeg ekonomskog događaja u zemlji potvrđuje i činjenica da će od 28 panela najmanje deset biti… »

Domaćinstva bez dece u Srbiji u proseku imaju najveći rizik od siromaštva

Radio 021 pre 3 dana
Domaćinstva bez dece u Srbiji u proseku imaju najveći rizik od siromaštva u Evropi, a 37,1 odsto njih ima primanja ispod 60 odsto medijalnog prihoda nakon namirenih računa, saopštio je Eurostat, prenosi Nova ekonomija. Evropska unija (EU) računa da… »

Makedonski mediji: Zašto je MZT kažnjen kao i Zvezda?

B92 pre 3 dana
Mediji u Severnoj Makedoniji su nezadovoljni kaznom izrečenom MZT-u. MZT Skoplje nalazi se na drugom mestu na tabeli ABA 2 lige, sa skorom od 12 pobeda i 5 poraza. Oni su trenutno najbolji klub Severne Makedonije, a kažnjeni su sa 15.000 evra zbog… »

Evo šta kažu domaćini MAC-a: Očekujemo spektakl, slavimo muziku i različitost!

Kurir pre 3 dana
Dugo očekivani MAC 2020 u Štark Areni se bliži, a da atmosfera na regionalnoj dodeli muzičkih priznanja 27. januara bude na najvišem nivou, pobrinuće se najprepoznatljivija TV lica iz regiona. Live prenos MAC carpeta počinje u 19:30, a crvenim… »

Kopaonik biznis forum od 1. do 4. marta - U fokusu digitalizacija i industrija 4.0

Ekapija pre 3 dana
Kopaonik biznis forum ove godine održava se od 1. do 4. marta, a regionalni karakter ovog najznačajnijeg ekonomskog događaja u zemlji potvrđuje i činjenica da je od 28 panela najmanje deset posvećeno čitavom regionu. Pored predstavnika privrednih… »

Vesti dana »