Makedonija

Matić: Građani Srbije u Grčku sredinom aprila iz Bugarske

Dnevnik pre 3 sata
BEOGRAD: Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći, pod određenim uslovima, da putuju u Grčku od 14. maja, preko Severne Makedonije, ali da će i ranije - sredinom aprila, u tu zemlju… »

U Srbiji vakcinisano još 200 novinara iz s.Makedonije

BizLife pre 3 sata
Direktorka Zdravstvenog centra u Vranju Ljiljana Antić rekla je da je velika čast vakcinisati 200 novinara iz susedne zemlje. @Ovo je još jedan dokaz našeg prijateljstva i saradnje sa našim komšijama. Ova vakcinacija će omogućiti da najzad krenemo… »

Matić: U Grčku sredinom aprila moguće ući iz ​Bugarske

Sandžak haber pre 3 sata
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći, pod određenim uslovima, da putuju u Grčku od 14. maja, preko Severne Makedonije, ali da će i ranije – sredinom aprila, u tu zemlju moći da… »

U Grčku sredinom aprila: Matić objasnila uslove odlaska na more: "Prijava za vakcinaciju i preko turističkih agencija"

Blic pre 3 sata
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći, pod određenim uslovima, da putuju u Grčku od 14. maja, preko Severne Makedonije, ali da će i ranije - sredinom aprila, u tu zemlju moći da… »

Ministarka Matić objavila sjajne vesti: Evo kako već za neki dan možemo u Grčku, a još dve zemlje će otvoriti svoje…

Večernje novosti pre 3 sata
MINISTARKA trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći, pod određenim uslovima, da putuju u Grčku od 14. maja, preko Severne Makedonije, ali da će i ranije - sredinom aprila, u tu zemlju moći da… »

Matić: U Grčku sredinom aprila moguće ući iz ​Bugarske

Nova pre 4 sati
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći, pod određenim uslovima, da putuju u Grčku od 14. maja, preko Severne Makedonije, ali da će i ranije - sredinom aprila, u tu zemlju moći da… »

Nehamer krajem aprila u poseti Srbiji, BiH i S.Makedoniji

RTV pre 4 sati
BEČ, BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Austrije Karl Nehamer najavio je danas da će krajem aprila posetiti više zemalja zapadnog Balkana. Nehamer je saopštio da će od 27. do 29. aprila boraviti u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Severnoj… »

Matić: Oni koji putuju na more za vakcinaciju mogu da se prijave preko agencija

Nedeljnik pre 4 sati
HASAN MERAL / Alamy / Alamy / Profimedia Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći, pod određenim uslovima, da putuju u Grčku od 14. maja, preko Severne Makedonije, ali da će i ranije… »

Matić: Iz Srbije u Grčku sredinom aprila iz Bugarske

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je da će građani Srbije moći, pod određenim uslovima, da putuju u Grčku od 14. maja, preko Severne Makedonije, ali da će i ranije - sredinom aprila, u tu zemlju moći… »

Građani Srbije mogu u Grčku već polovinom aprila: Ministarka Matić najavljuje uslove putovanja

Telegraf pre 4 sati
- Radi se na tome da oni koji putuju na more, mogu preko turističkih agencija da se prijave za vakcinaciju - kaže ministarka Tatjana Matić. Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći… »

Vesti dana »