Makedonija

U Severnoj Makedoniji preminule tri osobe, 74 novozaražena

Blic pre 15 sati
U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 časa preminule tri osobe koje su bile pozitivne na virus korona, a registrovana su 74 novozaražena lica, od testiranih 689 uzoraka, saopštio je ministar zdravlja Venko Filipče. Filipče je na svom "Fejsbuk"… »

Nisu mi dali da vidim moju brankicu poslednji put: Agonija supruga preminule trudnice iz Vranja - Mogli su bar da me sprovedu…

Večernje novosti pre 16 sati
MAKEDONCI me nisu pustili da odem na sahranu moje Brankice, da se poslednji put oprostim od nje, da joj kažem zbogom! Bruka i sramota! Ovako priča neutešni Branislav Ivanović, suprug preminule porodilje Brankice Gigovski Ivanović (35) iz Vranja, koja… »

Broj preminulih u Severnoj Makedoniji dostigao 500

B92 pre 13 sati
U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 casa zabeležena još tri smrtna slučaja, čime je ukupan broj preminulih dostigao 500. Informaciju se saopštio danas ministar zdravlja te zemlje Venko Filipče. Felipče je na Fejsbuku objavio da je u protekla 24… »

U S.Makedoniji troje preminulo, ukupno 500 žrtava korone

Nova pre 13 sati
U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 časa zabeležena još tri smrtna slučaja, čime je ukupan broj preminulih dostigao 500, saopštio je danas ministar zdravlja te zemlje Venko Filipče. Felipče je na Fejsbuku objavio da je u protekla 24 sata… »

Pandemija ne posustaje u Severnoj Makedoniji: 500 ljudi umrlo od korona virusa

Telegraf pre 13 sati
Od početka pandemije u Severnoj Makedoniji korona virus potvrđen kod 11.128 ljudi. U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 časa zabeležena još tri smrtna slučaja korona virusa, čime je ukupan broj preminulih dostigao 500, saopštio je danas… »

Broj preminulih u Severnoj Makedoniji dostigao 500

Dnevnik pre 14 sati
SKOPLjE: U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 časa zabeležena još tri smrtna slučaja, čime je ukupan broj preminulih dostigao 500, saopštio je danas ministar zdravlja te zemlje Venko Filipče. Felipče je na Fejsbuku objavio da je u protekla 24… »

Broj preminulih u Severnoj Makedoniji dostigao 500

Politika pre 14 sati
SKOPLjE - U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 časa zabeležena još tri smrtna slučaja, čime je ukupan broj preminulih dostigao 500, saopštio je ministar zdravlja te zemlje Venko Felipče. Felipče je na „Fejsbuku” objavio da je u protekla 24… »

Broj mrtvih u Makedoniji se popeo na 500: Od korona virusa do sada zaraženo više od 11.000 ljudi

Kurir pre 14 sati
U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 casa zabeležena još tri smrtna slučaja, čime je ukupan broj preminulih dostigao 500, saopštio je danas ministar zdravlja te zemlje Venko Filipče. Felipče je na Fejsbuku objavio da je u protekla 24 sata… »

Bugarski ekspert: Sofija priznala makedonski jezik napisan na srpskoj pisaćoj mašini

Vesti online pre 17 sati
Potpisivanje Sporazuma o prijateljstvu, dobrosusedstvu i saradnji između Bugarske i Severne Makedonije 2017. godine predstavljalo je grešku za Sofiju, jer se time odrekla svoje prošlosti i prihvatila da joj susedi menjaju istoriju, smatra bugarski… »

Još tri smrtna slučaja: U Severnoj Makedoniji 74 novozaraženih virusom korona

Večernje novosti pre 22 sata
U SEVERNOJ Makedoniji umrle su još tri osobe sa korona virusom i registrovana su 74 nova slučaja te zaraze, objavio je danas ministar zdravlja Venko Filipče. On je na Fejsbuku napisao da je ukupan broj umrlih od Kovida 19 porastao na 500, a broj… »

Vesti dana »