Makedonija - vesti

"Nećemo prihvatiti besmislenu poruku prištinskih zvaničnika" Crna Gora neće protiv Srbije!

Srbija danas pre 29 minuta
Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je danas da Crna Gora neće prihvatiti besmislenu poruku tzv. prištinskog zvaničnika Kadrija Veseljija da se ujedini sa lažnom državom Kosovo protiv Srbije.
Tzv. predsednik prištinskog parlamentra Kadri Veselji juče je pozvao Severnu Makedoniju i Crnu Goru da se zajedno sa lažnom državom Kosovom ujedine protiv Srbije. Foto: Profimedia SAMO U TRAVELLAND-U URAČUNATO OSIGURANJE OD... »

Šamar za veseljija: Crna Gora i Makedonija oduvale sumanute ideje Prištine

Blic pre 30 minuta
Samo dan nakon što je izneo svoje ratno huškačke ideje, da se čitav region ujedini protiv Srbije, prvom čoveku kosovske skupštine Kadriju Veseljiju stigao je brutalan odgovor, pre svega od Crne Gore, ali i Makedonije. Iznenađenje predlogom nije krio ni evropski komesar za proširenje Johanes Han.... »

Marković: Veseljijev poziv na savez protiv Srbije besmislen i neprihvatljiv

Novi magazin pre 1 sat
Premijer Crne Gore Duško Marković nazvao je danas poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija na stvaranje saveza protiv Srbije besmislenim i dodao da takva ideja ne može biti prihvaćena u Crnoj Gori.
Komentarišući Veseljijev poziv da se ;Severna Makedonija i Crna Gora kao zemlje, koje teže, odnosno jesu članice NATO, "okupe protiv Srbije", Marković je novinarima u Podogrici kazao da tako nešto u Crnoj Gori ne može da bude... »

Makedonska vojska na bugarskim poligonima: Potpisan novi sporazum ministarstava odbrane!

Kurir pre 59 minuta
Vojska i civilne službe Ministarstva odbrane Republike Severne Makedonije moći će da koriste vojne poligone u Bugarskoj
Sporazum o saradnji su potpisali zamenik ministra odbrane Bugarske Anatolij Veličkov i državni sekretar makedonskog Ministarstva odbrane Severne Makedonije Dragan Nikolić, prenosi Plusinfo.mk. Tokom susreta, Veličkov i Nikolić su... »

"Crna Gora neće protiv Srbije!"

Mondo pre 1 sat
Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je danas da Crna Gora neće prihvatiti besmislenu poruku prištinskog zvaničnika Kadrija Veseljija da se ujedini sa samoproglašenim Kosovom protiv Srbije.
Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević Predsednik prištinskog parlmentra Kadri Veselji juče je pozvao Severnu Makedoniju i Crnu Goru da se zajedno sa samoproglašenim Kosovom ujedine protiv Srbije. "Crna Gora nije nikada bila u savezu... »

Veselji zvecka oružjem! Zove Severnu Makedoniju i Crnu Goru u pakt: Hajde da se svi okupimo protiv Srbije!

Kurir pre 1 sat
Prištinske vlasti ne odustaju od namere da na Balkanu izazovu haos, pa sada ponovo predlažu pravljenje pakta protiv Srbije
Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji pozvao je Severnu Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO, da se okupe protiv Srbije. Iz Srbije stižu oštre osude ove provokacije. Veselji je uz sve ovo zapretio i da je lično... »

Direktor Carine Kosova: Uvoz iz Srbije i BiH opao za 120 miliona evra

N1 Info pre 5 sati
Generalni direktor Carine Kosova Bahri Beriša izjavio je da je za tri meseca od uvođenja takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine na Kosovu za 120 miliona evra je opao uvoz robe iz ovih zemalja.
Govoreći za agenciju telegrafi.com, Beriša je rekao da je uvođenje takse u velikoj meri smanjilo uvoz robe iz Srbije i BiH. "Ako pogledamo evidenciju za 100 dana možemo zapaziti da je bilo manje uvoza za 120 miliona evra. Iz... »

Veselji poziva na okupljanje protiv Srbije

RTS pre 21 sat
RTS: Veselji poziva na okupljanje protiv Srbije
Predsednik opozicione DPK i predsednik parlamenta Kadri Veselji kaže da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, dodaje, "lično spreman da se suoči sa Srbijom". Pozvao je Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO-a, da se svi "okupe protiv Srbije".
Kadri Veselji je, gostujući u emisiji Rubikon na KTV, rekao da će se on "suočiti sa Srbijom" kao što je to uradio pre 20 godina. "Inšala (ako bog da) više neće biti borbe. Jedanaesta godišnjica nezavisnosti je upravo završena.... »

"Radi za više obaveštajnih službi": Ko je Kadri Veselji, lider Kosova koji poziva na rat protiv Srbije

Blic pre 16 sati
Pozivom Makedoniji i Crnoj Gori da se zajedno sa Prištinom udruže potiv Srbije, Kadri Veselji, šef parlamenta i lider najuticajnije vladajuće samo je potvrdio nešto na šta Beograd već dugo upozorava međunarodnu zajednicu, a to su opasne namere Albanaca da desabilizuju Balkan, pa i Evropu. Te opasne... »

Otac silovao ćerku, a dečaka ometenog u razvoju silovao drugar - ostali snimali!

Alo pre 1 dan
Alo: Otac silovao ćerku, a dečaka ometenog u razvoju silovao drugar - ostali snimali!
Devojčici je pružena neophodna medicinska i psihološka pomoć i ona je zbrinuta u odgovarajućoj ustanovi
Policijskoj stanici u Skoplju juče oko 15 časova je prijavljeno da je bila silovana i tučena maloletna devojčica, a monstrum koji joj je to uradio bio je njen biološki otac, saopštio je MUP Severne Makedonije. Iz policije ne... »

©2019 Netmark d.o.o.