Mokrin

Devojčica (17) teško povređena u nesreći kod Mokrina: Auto sleteo s puta i udario u drvo

Telegraf 15.12.2020
Povređene su još dve osobe. U Mokrinu kod Kikinde sinoć, oko 22 sata i 15 minuta, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je teže telesne povrede zadobila maloletna devojčica B.K. (17). Zbog težine povreda ona je prebačena na dalje lečenje na… »

Vučević:Ostaje nam da nastavimo humana dela Milana Dudića Miće

RTV 10.12.2020
NOVI SAD - U 83. godini nakon borbe sa Covidom-19 preminuo je Milan Dudić Mića, dobitnik ovogodišnje Oktobarske nagrade u ime novosadskih volontera. Milan Dudić, poznatiji među Novosađanima kao Deda Mića bio je čuven po časti, dobroti, skromnosti… »

Zla kob se nadvila nad Srbijom: Desetoro dece umrlo za 3 meseca, a sva su stradala u jezivim nesrećama!

Kurir 08.12.2020
Statistike govore da deca u najvećem broju slučajeva stradaju u saobraćajnim nesrećama, a zatim od različitih zdravstvenih problema. Ipak u poslednja tri meseca svedoci smo teških tragedija u kojima su roditelji maloletnika zavijeni u crno, dok su… »

Ovaj aparat može biti tempirana bomba u vašem domu ako se ne koristi pravilno: Evo šta morate znati!

Telegraf 08.12.2020
Sve više domaćinstava u Srbiji opredeljuje se za protočne bojlere na struju ili gas. U Mokrinu kod Kikinde pre tri dana je pronađen mrtav D. T. (14), u kupatilu u porodičnoj kući. Otac i brat prijavili su da su ga zatekli u besvesnom stanju, a prvi… »

Jauci roditelja i brata parali nebo: Tragedija kakvu Mokrin ne pamti, Miroslav (14) sahranjen u belom kovčegu (foto)

Kurir 07.12.2020
Miroslav Tucakov (14) iz Mokrina, na večni počinak ispraćen je u belom kovčegu, uz bolne jecanje majke Bosiljke, oca Slavka, brata Branislava, mnogobrojne članove rodbine i njegovih školskih drugova. I nebo je plakalo za dečakom koji je u subotu… »

Tragedija kakvu Mokrin ne pamti, Miroslav (14) sahranjen u belom kovčegu: "Sine moj, srećo moja, što me ostavi?"

Alo 07.12.2020
Miroslav Tuckov (14) iz Mokrina, na večni počinak ispraćen je u belom kovčegu, uz bolne jecanje majke Bosiljke, oca Slavka, brata Branislava, mnogobrojne članove rodbine i njegovih školskih drugova. I nebo je plakalo za dečakom koji je u subotu… »

"Srećo moja, što me: Ostavi..." Sahranjen dečak čije su telo otac i brat pronašli u kupatilu, direktor škole održao…

Blic 07.12.2020
M. T. (14) iz Mokrina čije su telo otac i brat u subotu uveče pronašli u kadi u kući u Mokrinu, ispraćen je danas na večni počinak. Uz bolne jecaje od njega su se oprostili majka majka Bosiljka, otac Slavko, brat Branislav, mnogobrojna rodbina i… »

Miroslave, srećo moja, što me ostavi! Jauci roditelja i brata parali nebo - u Mokrinu sahranjen dečak (14) koji je pronađen…

Večernje novosti 07.12.2020
MIROSLAV T. (14) iz Mokrina, na večni počinak ispraćen je u belom kovčegu, uz bolne jecanje majke Bosiljke, oca Slavka, brata Branislava, mnogobrojne članove rodbine i njegovih školskih drugova. I nebo je plakalo za dečakom koji je u subotu uveče… »

Celo mesto je plakalo za Mikijem (14): Dečak sahranjen uz suze i jecaje, život izgubio u bizarnoj nesreći

Srbija danas 07.12.2020
Celo mesto okupilo se na lokalnom pravoslavnom groblju da na večni počinak isprati tragično preminulog Miroslava T. Majka Bosiljka, otac Slavko i brat Branislav jaukali su od tuge za njihovim Mikijem pored belog kovčega primajući izraze saučešća… »

"Brat i otac su razvalili vrata kupatila, bojler nije uzrok smrti": Ujak dečaka (14) čije je telo pronađeno u kadi otkrio…

Blic 07.12.2020
Uzrok smrti dečaka (14) iz Mokrina kod Kikinde, kojeg su u besvesnom stanju u subotu uveče, nešto posle 21 sata, u kupatilu porodične kuće, pronašli stariji brat i otac, nije gasni bojler, rekao je njegov rođeni ujak Stojan Janić. Ekipa Hitne… »

Vesti dana »