Mokrin

Tragedija kakvu Mokrin ne pamti, Miroslav (14) sahranjen u belom kovčegu: "Sine moj, srećo moja, što me ostavi?"

Alo 07.12.2020
Miroslav Tuckov (14) iz Mokrina, na večni počinak ispraćen je u belom kovčegu, uz bolne jecanje majke Bosiljke, oca Slavka, brata Branislava, mnogobrojne članove rodbine i njegovih školskih drugova. I nebo je plakalo za dečakom koji je u subotu… »

"Srećo moja, što me: Ostavi..." Sahranjen dečak čije su telo otac i brat pronašli u kupatilu, direktor škole održao…

Blic 07.12.2020
M. T. (14) iz Mokrina čije su telo otac i brat u subotu uveče pronašli u kadi u kući u Mokrinu, ispraćen je danas na večni počinak. Uz bolne jecaje od njega su se oprostili majka majka Bosiljka, otac Slavko, brat Branislav, mnogobrojna rodbina i… »

Miroslave, srećo moja, što me ostavi! Jauci roditelja i brata parali nebo - u Mokrinu sahranjen dečak (14) koji je pronađen…

Večernje novosti 07.12.2020
MIROSLAV T. (14) iz Mokrina, na večni počinak ispraćen je u belom kovčegu, uz bolne jecanje majke Bosiljke, oca Slavka, brata Branislava, mnogobrojne članove rodbine i njegovih školskih drugova. I nebo je plakalo za dečakom koji je u subotu uveče… »

Celo mesto je plakalo za Mikijem (14): Dečak sahranjen uz suze i jecaje, život izgubio u bizarnoj nesreći

Srbija danas 07.12.2020
Celo mesto okupilo se na lokalnom pravoslavnom groblju da na večni počinak isprati tragično preminulog Miroslava T. Majka Bosiljka, otac Slavko i brat Branislav jaukali su od tuge za njihovim Mikijem pored belog kovčega primajući izraze saučešća… »

"Brat i otac su razvalili vrata kupatila, bojler nije uzrok smrti": Ujak dečaka (14) čije je telo pronađeno u kadi otkrio…

Blic 07.12.2020
Uzrok smrti dečaka (14) iz Mokrina kod Kikinde, kojeg su u besvesnom stanju u subotu uveče, nešto posle 21 sata, u kupatilu porodične kuće, pronašli stariji brat i otac, nije gasni bojler, rekao je njegov rođeni ujak Stojan Janić. Ekipa Hitne… »

Užasna tragedija! Dečak (14) stradao dok se kupao Otac: Pronašao sam sina bez svesti u kadi, nije mu bilo spasa!

Kurir 07.12.2020
M. T . (14) iz Mokrina preminuo dok se kupao, sumnja se da se dečak, koji nije imao povrede po telu, otrovao gasom. Dečak M. T. (14) iz Mokrina pronađen je u subotu uveče pronađen mrtav u kadi punoj vode u kupatilu porodične kuće. Iako je ekipa… »

"Primetio sam da se duže zadržao na tuširanju": Brat preminulog dečaka (14) iz Mokrina: Tuga. Zdrav, normalan, srećan...

Blic 06.12.2020
Četrnaestogodišnji dečak M.T. pronađen je u subotu uveče mrtav u kupatilu porodične kuće u Mokrinu, kod Kikinde. Telo je odneto na obdukciju. Spremao se sa porodicom da gleda ženski rukomet, ušao je u kupatilo i hteo je da se okupa. Kada su otac… »

Dečak pronađem mrtav u svojoj kući u Mokrinu

Dnevnik 06.12.2020
Velika porodična tragedija desila se u subotu uveče u Mokrinu kod Kikinde, gde su u kupatilu porodične kuće u Ulici Nike Tešina nešto posle 21 sata, beživotno telo Miroslava T. (14) pronašli su otac i stariji brat. U prisustvu tužioca Višeg… »

Tragedija u Mokrinu: Otac i brat našli dečaka (14) bez svesti u kući, Hitna nije mogla da ga povrati

Telegraf 06.12.2020
Telo će biti poslato na obdukciju na Institut u Novom Sadu. Dečak M. T. (14) pronađen je mrtav u svojoj kući u Mokrinu kod Kikinde, potvrđeno je iz MUP-a za Telegraf.rs. Kako nezvanično saznajemo, sinoć je stigla prijava o beživotnom telu mladića… »

Brat preminulog dečaka iz Mokrina: "Zdrav, normalan, srećan. Otišao je da se okupa i zadržao se..."

Telegraf 06.12.2020
Njegov brat Branislav T. za Pink kaže da se uzrok smrti još utvrđuje. Četrnaestogodišnji dečak M. T. pronađen je u subotu uveče mrtav u kupatilu porodične kuće u Mokrinu, kod Kikinde. Telo je odneto na obdukciju. Spremao se sa porodicom da gleda… »

Vesti dana »