Mokrin

U Mokrinu dečak pronađem mrtav u svojoj kući

B92 06.12.2020
Dečak M. T. (14) pronađen je mrtav u svojoj kući u Mokrinu, prenose mediji. Otac i brat dečaka su sinoć prijavili da su ga zatekli u besvesnom stanju. Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno. Portal navodi, pozivajući se na… »

Ujak preminulog dečaka iz Mokrina: Ne znamo kako je umro moj sestrić, stručnjaci utvrdili da je bojler ispravan

Kurir 06.12.2020
Uzrok smrti dečaka M. T. (14) iz Mokrina kod Kikinde nije gasni bojler, rekao je njegov rođeni ujak Stojan Janić. Naime, ekipa “Srbija gasa” pregledom u kući u nedelju ujutro ustanovila je da je gasni bojler ispravan, tvrdi ujak stradalog M.T. -… »

Neutešni otac umrlog dečaka: Pokušao sam da ga oživim

Nova 06.12.2020
Slavko Tucakov (50) iz Mokrina, otac četrnaestogodinjeg dečaka, koji je prethodne noći nađen mrtav u kadi punoj vode, i dalje ne može da dođe sebi povodom tragedije koja je zadesila njihovu porodicu. On je za medije ispričao da je njegov sin M. T… »

Potresna ispovest oca dečaka (14) iz Mokrina: Zatekao sam strašan prizor, pokušao sam da ga izvučem iz kade i oživim

Mondo 06.12.2020
Telo M. T. (14) bez znakova života pronađeno je u kupatilu u kadi sa vodom, u porodičnoj kući u Mokrinu, kod Kikinde. Telo M. T. (14) bez znakova života pronađeno je u kupatilu u kadi sa vodom, u porodičnoj kući u Mokrinu, kod Kikinde. Slavko… »

Pronašli smo ga u kadi punoj vode: Otac preminulog dečaka iz Mokrina očajan - Uživao je da se dugo kupa...

Večernje novosti 06.12.2020
SLAVKO T. (50) iz Mokrina, otac četrnaestogodinjeg dečaka, koji je prethodne noći nađen mrtav u kadi punoj vode, ćutke je ispred porodične kuće primao izraze saučešća. Nesrećni otac potvrđuje da je njegov mlađi sin M. T. voleo dugo da se… »

Ujak preminulog dečaka za Novosti: Bojler na gas nije uzrok smrti - u oktobru smo slavili rođendan, sada mu spremamo sahranu…

Večernje novosti 06.12.2020
UZROK smrti dečaka M. T. (14) iz Mokrina kod Kikinde, kojeg su u besvesnom stanju u subotu uveče, nešto posle 21 sata, u kupatilu porodične kuće, pronašli stariji brat i otac, nije gasni bojler, rekao je danas za “Novosti” njegov rođeni ujak… »

Misteriozna smrt dečaka u Mokrinu: 14-godišnjak nađen mrtav u kupatilu svoje kuće

Mondo 06.12.2020
Dečak M.T. (14) nađen je mrtav u kupatilu svoje kuće u Mokrinu kod Kikinde. Dečak M.T. (14) nađen je mrtav u kupatilu svoje kuće u Mokrinu kod Kikinde. Kako tvrde komšije, on nije imao nikakve povrede po telu. Njegovo telo je pronađeno u subotu… »

Novi detalji tragedije u Mokrinu kod Kikinde: Dečak (14) nađen mrtav u kadi punoj vode, sumnja se da se ugušio gasom

Kurir 06.12.2020
Dečak star 14 godina nađen je mrtav u svojoj kući u Mokrinu kod Kikinde. Prema najnovijim informacijama, telo dečaka navodno je nađeno u kupatilu u kadi punoj vode, a potencijalni uzrok smrti je ugušenje gasom usled rada gasnog bojlera. Navodno, na… »

Nastradali dečak (14) iz Mokrina bio uspešni sportista i đak

Nova 06.12.2020
Smrt dečaka M. K. (14), čije je beživotno telo pronađeno u petak uveče u porodičnoj kući u selu Mokrin kod Kikinde, potresla je sve žitelje tog sela. Meštani ističu da je reč o dobrom učeniku, koji se bavio sportom i trenirao tenis. Prema… »

Otac preminulog dečaka iz Mokrina očajan: Voleo je dugo da se kupa, zatekli smo strašan prizor u kadi, pokušao sam da ga…

Kurir 06.12.2020
Slavko Tucakov (50) iz Mokrina, otac četrnaestogodinjeg dečaka, koji je prethodne noći nađen mrtav u kadi punoj vode, ćutke je ispred porodične kuće primao izraze saučešća. Nesrećni otac potvrđuje da je njegov mlađi sin M. T. voleo dugo da se… »

Vesti dana »