Mokrin

Novorođenče bacila u poljski toalet: Novi detalji užasa kod Kikinde, porodica odmah reagovala

Blic 28.12.2020
Mlada žena Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet. To su primetili članovi porodice i pozvali Hitnu službu pa su vrlo brzo majka i novorođenče kolima saniteta stigli u… »

Detalji užasa u Mokrinu: Novorođenče bačeno u poljski wc primetili članovi porodice danijela (28) još imala posteljicu u…

Kurir 28.12.2020
Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet. To su primetili članovi porodice i pozvali Hitnu službu, pa su vrlo brzo majka i novorođenče kolima saniteta stigli u Opštu… »

Lekari se bore za život novorođenčeta, a evo šta je s majkom

Alo 28.12.2020
Danijela se porodila kod kuće, pa bacila bebu u poljski toalet. Danijela B. (28) iz Mokrina kod Kikinde, porodila se kod kuće, a potom se u kikindsku bolnicu pojavila sa novrođenčetom koje je imalo vidne povrede po glavi i telu. Danijela je nakon… »

Novi detalji užasa kod Kikinde: Danijela se porodila kod kuće, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet

Alo 28.12.2020
Mlada žena Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet. To su primetili članovi porodice i pozvali Hitnu službu pa su vrlo brzo majka i novorođenče kolima saniteta stigli u… »

Novi detalji užasa kod Kikinde! Majka je još imala posteljicu u sebi, tek rođena beba bačena u toalet

Srbija danas 28.12.2020
Istraga u toku. Mlada žena Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet. To su primetili članovi porodice i pozvali Hitnu službu pa su vrlo brzo majka i novorođenče kolima… »

Tek rođen dečak bačen u toalet: Novi detalji užasa kod Kikinde!

Večernje novosti 28.12.2020
MLADA žena Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet. To su primetili članovi porodice i pozvali Hitnu službu pa su vrlo brzo majka i novorođenče kolima saniteta stigli u… »

Tinejdžerka iz Mokrina teže povređena: Auto sleteo s puta pa se zakucao u betonski stub i drvo

Kurir 15.12.2020
MOKRIN - Maloletna B.K. (17) iz Mokrina, zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak uveče, oko 22.15 sati, u tom selu kod Kikinde. Kako je Kuriru potvrđeno u kikindskoj policiji, ona je hitno prebačena u… »

Automobil sleteo sa puta i udario u drvo, povređena maloletnica

Alo 15.12.2020
U saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila oko 22 sata u selu Mokrin, 17-godišnja B.K. iz tog mesta kod Kikinde, zadobila je teške telesne povrede. Maloletnica je hitno prebačena u novosadsku bolnicu na lečenje, potvrđeno je za „Alo!“ u… »

Sleteli s puta i udarili u drvo: Tinejdžerka povređena u udesu kod Kikinde, lakše povrede zadobili njeni roditelji

Blic 15.12.2020
U Mokrinu kod Kikinde sinoć, oko 22.00 sata, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je teže telesne povrede zadobila maloletna devojčica B. K. (17). Zbog težine povreda ona je prebačena na dalje lečenje na kliniku u Novi Sad, ali se za sada ne zna… »

Tinejdžerka teško povređena u udesu kod Kikinde

Nova 15.12.2020
U saobraćajnoj nesrećni koja se dogodila sinoć kod Kikinde teško je povređena tinejdžerka B. K. (17). Tragedija se dogodila kod Mokrina, a maloletna B. K. je hospitalizovana u kliniku u Novi Sad. U nesreći su lakše povređeni njena majka V. K… »

Vesti dana »