Mokrin

Bila pod istragom zbog mrtve bebe: Jezivi detalji iz prošlosti majke iz Mokrina

Večernje novosti 29.12.2020
DANIJELA B. (28) iz Mokrina, koja se u ponedeljak porodila u poljskom toaletu pored svoje kuće, nalazi se na lečenju u Opštoj bolnici u Kikindi, dok je dečak, koji je pronađen u rupi klozeta, na oporavku u Novom Sadu. On je u stabilnom stanju i bez… »

Suprug porodilje iz mokrina otkrio potresne detalje: "Da nisam zaspao možda bi sve bilo u redu"

Alo 29.12.2020
Nenad Baukov (38) iz Mokrina tvrdi da nije tačno da je njegova supruga Danijela (28) bacila njihovog sina u poljski WC u kom se porodila u ponedeljak tokom prepodnevnih sati. Kaže i da nije znao da je Danijela trudna iako sa njom ima četvoro dece. -… »

Suprug porodilje iz Mokrina otkrio jezive detalje: Danijela nije htela da baci našeg sina u poljski WC! Isplivala mračna…

Kurir 29.12.2020
Nenad Baukov (38) iz Mokrina tvrdi da nije tačno da je njegova supruga Danijela (28) bacila njihovog sina u poljski WC u kom se porodila u ponedeljak tokom prepodnevnih sati. Kaže i da nije znao da je Danijela trudna iako sa njom ima četvoro dece. -… »

Danijelin muž tvrdi da ona nije bacila bebu u poljski WC: "Nije ni znala da je trudna"

Telegraf 29.12.2020
- Uspeo sam da izvučem dete i odmah smo pozvali Hitnu pomoć - kaže Danijelin suprug. Dan nakon što se Danijela iz Mokrina porodila u poljskom WC-u i tamo navodno bacila bebu, njen suprug i otac deteta ispričao je za Informer svoju verziju događaja… »

Beba koja je bačena u klozet u stabilnom stanju

Nova 29.12.2020
Dečak kojeg je majka Danijela B. (28) u ponedeljak rodila u poljskom klozetu kod svoje kuće u Mokrinu kod Kikinde nalazi se na lečenju na Klinici za pedijatriju u Novom Sadu i u stabilnom je stanju. Kako je za “ Novosti” izjavila upravnica ove… »

Porodila se u poljskom toaletu, pa ostavila bebu: Evo u kakvom je stanju mališan, oglasili se iz bolnice

Večernje novosti 29.12.2020
DEČAK kojeg je majka Danijela B. (28) u ponedeljak rodila u poljskom klozetu kod svoje kuće u Mokrinu kod Kikinde nalazi se na lečenju na Klinici za pedijatriju u Novom Sadu i u stabilnom je stanju. Kako je za “Novosti” izjavila upravnica ove… »

Porodilju koja je bacila bebu u WC prijavili roditelji

Nova 28.12.2020
Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, a bebu je bacila u poljski WC. Slučaj su prijavili njeni roditelji kada su videli da nema deteta. Odmah su zvali Hitnu pomoć koja je spasila bebu. Majku su hospitalizovali na odeljenju… »

Mokrin: Majka novorođenče bacila u poljski toalet

Vesti online 28.12.2020
Danijela B. (28) porodila se kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet. To su primetili članovi porodice i pozvali Hitnu službu pa su vrlo brzo majka i novorođenče sanitetom stigli u Opštu bolnicu u… »

Danijela se porodila pa bebu ubacila u poljski wc: Lekari se bore za život novorođenčeta na telu bile posekotine

Kurir 28.12.2020
Danijela B. (28) iz Mokrina kod Kikinde porodila se u ponedeljak tokom prepodnevnih sati kod kuće u poljskom toaletu. Novorođenče je bacila u poljski toalet, a posle se pojavila u kikindsku bolnicu sa detetom muškom pola. Kako saznajemo, u zdravstvenu… »

Novi šokantni detalji horora kod Kikinde: Porodila se, pa sina bacila u poljski wc!

Mondo 28.12.2020
Istraga je u toku, a beba smeštena u inkubator. Istraga je u toku, a beba smeštena u inkubator. Mlada žena Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet. To su primetili… »

Vesti dana »