Mokrin

Mokrinčani spremaju svoje pulene za borbe gusana

Dnevnik 25.01.2021
Mokrin je planetarno poznat po Svetskom prvenstvu u nadmetanju guskova, ozvaničenom pre tri i po decenije, a Gusanijada je i u registru UNESKO-a. Već je počelo da leti perje u varošici i zimus, u kvalifikacijama, gde guskovi kljunove ukrštaju u… »

Škola u Mokrinu dobila nove sportske rekvizite

Dnevnik 25.01.2021
MOKRIN: Osnovnoj školi „Vasa Stajić“ u Mokrinu na početku drugog polugodišta uručeni su novi sportski rekviziti. Na području grada Kikinde ovo je peta škola koja je dobila nove sportske rekvizite, u okviru projekta Ministarstva omladine i… »

Osnovnoj školi u Mokrinu nova oprema i rekviziti za fizičko vaspitanje

RTV 18.01.2021
KIKINDA - Ministarstvo sporta i omladine obezbedilo je za Osnovnu školu ''Vasa Stajić'' u Mokrinu rekvizite i opremu za fizičko vaspitanje. Mokrinska škola jedna je od pet obrazovnih ustanova sa područja Kikinde koja je dobila donaciju resornog… »

Dobili dozvolu Kriznog štaba: Gusanijada u Mokrinu će biti održana - poznato i pod kojim uslovima

Srbija danas 15.01.2021
Takmičenje je inače zvanično registrovana u UNESKO, a održava se od 1986. godine. Održavanje 35. Svetskog prvenstva u nadmetanju gusana nije zbog korone pod znakom pitanja, ali jeste prisustvo publike. Okršajima u pletenom žicom omeđenom "ringu"… »

Određen pritvor Danijeli koja je bacila bebu u poljski WC

Nova 14.01.2021
Danijeli B. (29), koja se 28. decembra porodila u poljskom WC u Mokrinu određen je pritvor. Ona se tereti za pokušaj ubistva svoje tek rođene bebe. Sud joj je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana, a dečak kojeg je rodila u dobrom je… »

Ostavila bebu u poljskom toaletu: Određen pritvor Danijeli (29) iz Mokrina, dečak uskoro izlazi iz bolnice

Blic 13.01.2021
Protiv Danijele B. (29), koja se 28. decembra prošle godine porodila u poljskom toaletu u Mokrinu kod Kikinde, podneta je krivična prijava zbog sumnja da je pokušala da ubije dete pri porođaju. Sud joj je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30… »

Ostavila bebu u poljskom klozetu: Danijeli B. (29) iz Mokrina određen pritvor, dečak uskoro izlazi iz bolnice

Večernje novosti 13.01.2021
PROTIV Danijele B. (29), koja se 28. decembra protekle godine porodila u poljskom toaletu u Mokrinu kod Kikinde, podneta je krivična prijava zbog sumnja da je pokušala da ubije dete pri porođaju. Sud joj je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30… »

Danijela iz mokrina ostaje u pritvoru: Bacila novorođenče u poljski wc, beba je dobro

Kurir 13.01.2021
Protiv Danijele B. (29), koja se 28. decembra protekle godine porodila u poljskom toaletu u Mokrinu kod Kikinde, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je pokušala da ubije dete pri porođaju. Sud joj je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30… »

Danijela iz mokrina ostaje u pritvoru: Sumnja se da je bacila novorođenče u poljski toalet, poznato stanje bebe

Srbija danas 13.01.2021
Protiv Danijele B. (29), koja se 28. decembra protekle godine porodila u poljskom toaletu u Mokrinu kod Kikinde, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je pokušala da ubije dete pri porođaju. Sud joj je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30… »

Snimali po celoj Srbiji: Nova serija "Kljun" pokrenuće mnogo komentara! "Ovde nema kriminalaca, tajkuna, glavni junak je…

Blic 08.01.2021
Nakon sedamdeset snimajućih dana završeno je snimanje kriminalističke serije “Kljun”, rađenoj po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, a u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića. Serija od 10 epizoda koja je snimana Beogradu… »

Vesti dana »