Mokrin

Zrenjaninska liga Sedma pobeda Napretka

Dnevnik pre 1 dan
Delija - Napredak 0:5 (0:3). MOKRIN: Igralište Delije, gledalaca150, sudija: S. Pjevač (Zrenjanin), strelci: I. Tatić u 15. 31. M. Matić u 24. i Ž. Grujić u 54. i 86. minutu. DELIJA: L. Vračev 5, Ž. Fišakov 5, G. Jovanov 5 (I. Barbul 5), M… »

Gasna veza Mokrin – Arad

Politika pre 18 dana
Još nema roka za izgradnju interkonektora Srbija – Rumunija, koji bi imao i veliki značaj za regionalnu energetsku bezbednost. Specijalno za „Politiku“ Nikola Lakić Temišvar – Gasni interkonektor Srbija–Rumunija, od Mokrina do Arada, imao bi… »

Sutra besplatni pregledi kože: Pogodnost za pacijente u ambulantama u selima kod Kikinde

Večernje novosti pre 20 dana
LEKARI iz Udruženja dermatovenerologa Srbije, u saradnji sa Domom zdravlja i Gradskom upravom u Kikindi, u subotu će obavljati besplatne preventivne dermatološke preglede u ambulantama u tri sela. Foto: Free Images Pixabay Građani na pregled mogu da… »

Sutra preventivni dermatološki pregledi u seoskim ambulantama Kikindske opštine

RTV pre 20 dana
KIKINDA - U saradnji sa Domom zdravlja Kikinda i Gradskom upravom Kikinda, Udruženje dermatovenerologa Srbije će u subotu, 9. septembra, obaviti besplatne preventivne dermatološke preglede u tri seoske ambulante Grada Kikinde. Besplatne preglede… »

Besplatni dermoskopski pregledi za poljoprivredno stanovništvo

Nedeljnik pre 20 dana
Udruženje dermatovenerologa Srbije po prvi put organizuje besplatne dermoskopske preglede za stanovništvo koje je izloženo većoj UV radijaciji kao i u regijama gde nema dermatologa, najavila je prof. dr Danica Tiodorović, predsednik Udruženja… »

Srbija nakon prigovora dobija još dve solarne elektrane preko aukcija

Bloomberg Adria pre 23 dana
Ministarstvo rudarstva i energetike objavilo je konačnu rang-listu o aukcijama i izveštaj za solarne elektrane. Izveštaj pokazuje da su usvojene žalbe jednog učesnika aukcija za dve solarne elektrane u Mokrinu koje će takođe dobiti tržišnu… »

Besplatni pregledi dermatologa za poljoprivrednike

Politika pre 22 dana
Svi pacijenti kod kojih budu dijagnostikovane sumnjive promene na koži biće upućeni hirurgu radi daljeg lečenja. Udruženje dermatovenerologa Srbije prvi put organizuje besplatne dermoskopske preglede za stanovništvo koje je izloženo većoj UV… »

Tužna vest za srpski sport: Preminuo dr Radivoj Brdarić, osnivač antidoping kontrole u nekadašnjoj SFRJ

Kurir 25.08.2023
Posle kraće bolesti, u Beogradu je u 91. godini preminuo prof. dr Radivoj Brdarić, osnivač antidiping kontrole u nekadašnjoj SFRJ, a u svetu pionir naučnog - biohemijskog pristupa u trenažnom procesu kod vrhunskih sportista. Dr Radivoj Brdarić… »

Održan 14. "Seljački parti" u Mokrinu

RTV 21.08.2023
KIKINDA - Na Vašarištu u Mokrinu održan je 14. ''Seljački parti'', nesvakidašnja manifestacija sa preko dve hiljade posetilaca, koji su imali priliku da, pored takmičenja u pravljenju riblje čorbe, učestvuju u starim seoskim igrama. Program je bio… »

Seljački parti u mokrinu čuva paorske običaje i igre od zaborava

Dnevnik 18.08.2023
Na vašarištu kraj Mokrina, u subotu 19. avgusta održaće se 14. Seljački parti, manifestacija posvećena negovanju tradicije, običaja i sesokih igara. Kako najavljuju organizatori, program će biti za sve generacije, a počinje se od najmlađih koji… »

Vesti dana »