Mokrin

Najbučnije oko bolnice: Rezultati merenja komunalne buke u Kikindi

Večernje novosti pre 1 dan
- Nivo buke u zoni bolnice, prema Zakonu o zaštiti životne sredine trebalo bi da bude najniži, ali već godinama su izmerene vrednosti daleko iznad propisane granice kako danju, tako i noću. Razlog je velika frekvencija saobraćaja. Kontinuirani… »

Divlja smetlišta nadomak kuća u Mokrinu

Dnevnik pre 3 dana
MOKRIN: Divlje deponije smeća sve više zadaju problema meštanima Mokrina. Ima ih na više lokacija oko sela, a najveća je deponija na izlazu kraj puta prema Iđošu, koja se proteže u dužini oko dva kilometra. Nezadovoljni meštani negoduju jer se… »

Meštani Mokrina traže hitno uklanjanje deponije: Ovo je ekološka bomba, strepimo od zaraze

RTS pre 6 dana
Meštani Mokrina kod Kikinde negoduju jer se godinama ne rešava problem divljih deponija, kojih ima na više lokacija oko sela i koje mogu izazvati ekološki problem većih razmera. Meštani koji žive u blizini puta Mokrin–Iđoš svakog jutra prvo… »

Tragedija porodice iz Mokrina: Korona pokazala svu svoju strahotu, u roku od 15 dana preminuli otac majka i sin

Srbija danas pre 7 dana
Koliko korona može da bude fatalna potvrđuje i nedavni slučaj jedne porodice iz Mokrina. To što se na bolničkom lečenju u Opštoj bolnici nalazi rekordnih 56 pacijenata, a u febrilnim ambulantama dnevno registruje 30 novoobolelih, potvrđuje da je… »

Meštani Mokrina traže hitno uklanjanje deponije koja je "došla" do kuća

RTV pre 10 dana
KIKINDA - MOKRIN - Divlja deponija na periferiji Mokrina predstavlja veliki problem meštanima koji stanuju na svega nekoliko stotina metara od tog mesta. Oni od nadležnih zahtevaju da se smetlište što pre ukloni, a da se stanovnici koji i dalje bacaju… »

Korona za 15 dana odnela celu porodicu! U istoj bolnici umrli majka, otac i sin iz Mokrina, rodibina još u neverici

Blic pre 11 dana
Virus korona na najstrašniji način pokucao je na vrata porodice Veldi iz Mokrina kod Kikinde. Za kratko vreme oboleli su sin, majka i otac, a onda su za samo petnaestak dana sve troje preminuli. Od oboljenja izazvanih kovidom 19 najpre je umrla Ruža… »

Velika porodična tragedija potresla Srbiju! Otac, majka i sin preminuli od korone, lekari poručili samo jedno

Srbija danas pre 11 dana
Virus korona na najstrašniji način pokucao je na vrata porodice Veldi iz Mokrina kod Kikinde. Za kratko vreme oboleli su sin, majka i otac, a onda su za samo petnaestak dana sve troje preminuli. Od oboljenja izazvanih kovidom-19 najpre je umrla Ruža… »

Tri člana jedne mokrinske porodice preminula za 15 dana od korone: Preminula majka, potom sin i otac

Telegraf pre 11 dana
Najpre je oboleo Miloš, a virus je najverovatnije doneo s posla, iz fabrike gde je radio, navodi Miliošev stric. Virus korona na najstrašniji način pokucao je na vrata porodice Veldi iz Mokrina kod Kikinde. Za kratko vreme oboleli su sin, majka i… »

Dete se vraća u zagrljaj majke? Obrt u slučaju bebe rođene 2020. u poljskom toaletu u Mokrinu

Večernje novosti pre 18 dana
DEČAK iz Mokrina, kojeg je Danijela B. (29), 28. decembra prošle godine, rodila u poljskom toaletu pored porodične kuće, nalazi se u hraniteljskoj porodici i dobrog je zdravstvenog stanja. Postoji, međutim, mogućnost da se mališan posle dodatnih… »

Obeležen dan Osnovne škole “Vasa Stajić” u Mokrinu

RTV pre 23 dana
MOKRIN - Iako u izmenjenim uslovima, nastavljena je lepa tradicija obeležavanja Dana Osnovne škole “Vasa Stajić” u Mokrinu. S ponosom su Mokrinčani obeležili 63 godine od kako škola nosi ime po čuvenom Banaćaninu, kulturnom radniku, filozofu i… »

Vesti dana »

U Beogradu manji broj obolelih – 540, a u Novom Sadu 147 slučajeva

Vesti online pre 26 minutajoš 25 povezanih

U Srbiji još 2.384 novoobolela, 34 preminula

Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane

N1 Studio Live (23.4.2021)

N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

"Mi i Albanci bićemo najbrojniji"

B92 pre 3 satajoš 28 povezanih