PKB

Protest bivših radnika PKB u Beogradu: Blokirali saobraćaj, traže da im se isplate besplatne akcije

Telegraf 05.03.2020
Oni su blokirali saobraćaj u Ulici kralja Milana, sa zahtevom za prijem kod predsednika Srbije. Grupa penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd" (PKB) okupili su se danas ispred Predsedništva Srbije sa zahtevom da im se isplate… »

Radnici PKB-a ponovo na pola sata blokirali centar grada

Blic 04.03.2020
Potez od Beograđanke do Terazija oko podneva bio je zatvoren za saobraćaj zbog novih protesta bivših radnika PKB-a, saznaje "Blic". Određeni broj pripadnika policije nalazio se na uglu ulica Kralja Milana i Resavske, te je tim delom, gradskim prevozom… »

Prenos zemljišta u vlasništvo PKB potvrdio Upravni sud

Danas 02.03.2020
Reagovanje Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture povodom teksta "Država u korist Al Dahre izigrala sopstveni zakon" U tekstu „Država u korist Al Dahre izigrala sopstveni zakon“, objavljenom u dnevnom listu „Danas“ 27… »

PSG podržao protest radnika i penzionera PKB

Danas 28.02.2020
Pokret slobodnih građana podržao je protest bivših radnika i penzionera PKB (Poljoprovrednog kombinata Beograd) u njihovoj borbi za ostvarivanje prava na akcije koje im po Zakonu o privatizaciji pripadaju, a nakon prodaje ove firme. Predsednik PSG… »

Protest penzionera i bivših radnika PKB, blokiran saobraćaj oko Skupštine i RTS

N1 Info 28.02.2020
Udruženje penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd" (PKB) održava protest u centru Beograda, a saobraćaj oko Skupštine Srbije i RTS je blokiran. Izvor: N1 Na protestu se okupilo oko 300 penzionera i bivših radnika PKB. Oni su… »

Protest bivših radnika PKB-a ispred zgrade RTS-a

Slobodna Evropa 28.02.2020
Članovi Udruženja penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB) protestovali su u centru Beograda, tražeći da im budu isplaćene akcije od prodaje PKB-a kompaniji “Al Dahra” iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Penzioneri su se… »

Penzioneri i bivši radnici PKB i danas blokiraju saobraćaj

Danas 28.02.2020
Udruženje penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije „Beograd“ (PKB) počeo je protest u podne pred zgradom Predsedništva Srbije. Okupljeno je oko 300 penzionera i bivših radnika PKB, a trenutno se nalaze ispred grade RTS ispred koje… »

Penzioner i bivši radnici PKB blokirali saobraćaj: Zahtevi - sastanak s predsednikom i da RTS izveštava o njihovom problemu

Insajder 28.02.2020
Članovi Udruženja penzionera i bivših radnika PKB-a „Rit“, koji traže isplatu nadoknada za akcije, ponovo su danas blokirali centralne ulice Beograda tražeći sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Protest je održan kod… »

Bivši radnici PKB-a na pola sata blokirali najprometniju raskrsnicu u prestonici

Blic 28.02.2020
Građani koji su protestovali ispred Glavne pošte, tražeći akcije PKB-a, blokirali su na oko pola sata saobraćaj na jednoj od najprometnijih raskrsnica u prestonici. Velike kolone vozila su se stvorile u Takovskoj ulici, a situacija nije bila ništa… »

Država u korist Al Dahre izigrala sopstveni zakon

Danas 27.02.2020
Kako je novac od prodaje zemljišta PKB-a, umesto na računu firme, završio u budžetu Da bi mogla da proda najveći deo PKB-a uključujući i 17.000 hektara zemljišta Arapima ili ko već stoji iza Al Dahre registrovane u Srbiji, vlast je morala da… »

Vesti dana »