PKB

Država odbila nagodbu sa radnicima PKB, sutra protestni skup

IndeksOnline 27.05.2019
BEOGRAD – Ministarstvo privrede Srbije odbilo je danas da se nagodi sa radnicima i penzionerima Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB) oko naknade na ime besplatnih akcija koje nisu dobili kada je prodata ta firma, rekao je njihov advokat Saša… »

Vesić posetio PKB, netačne tvrdnje Đilasa

Studio B 24.05.2019
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je jutros Privredni kombinat Beograd (PKB) i razgovarao s direktorom Vojinom Lazarevićem o saradnji Grada i ove kompanije. „Posetio sam jutros PKB kako bih se lično uverio kako se ova kompanija… »

Arkan je ubijen jer je pokušao da reketira državnu banku?! Gazda Jezda posle 19 godina izneo šok tvrdnje!

Kurir 24.05.2019
Bivši vlasnik nekadašnje piramidalne štedionice „Jugoskandik“, Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao Gazda Jezda (71), posle godina medijske ilegale odlučio je da progovori o ubistvu Željka Ražnatovića Arkana! Naime, na pitanje koje i posle 19… »

Goran Vesić posetio PKB i uverio se da ova firma ne propada kao što tvrdi opozicioni lider!

Alo 24.05.2019
Goran Vesić posetio PKB i svoje impresije podeilo je na društvenim mrežama. - Posetio sam jutros PKB, kako bih se lično uverio kako se ova kompanija razvija posle kupovine od kompanije Al Dahra. I kako bih se lično uverio koliko Đilas laže kada… »

Bez opozicionog viđenja krucijalnog pitanja

Radio 021 23.05.2019
Tvrdnja ne malog broja stranačkih čelnika da će za najavljenu izgradnju autoputa Novi Sad - Zrenjanin država od novog vlasnika PKB po mnogo višoj ceni nego što je prodala, otkupiti deo poljoprivrednog zemljišta, ne samo što se pokazala… »

Prekobrojni

Danas 21.05.2019
Nedavno je 300 radnika PKB, preduzeća u vlasništvu Al Dahre iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ostalo bez posla jer poslodavac sa njima nije produžio petomesečne ugovore o radu. Postoji bojazan da će uskoro ista sudbina zadesiti njih još toliko. Ti… »

Radnici PKB-a protestovali ispred Privrednog suda

N1 Info 21.05.2019
Udruženje bivših radnika Poljoprivrednog kombinata Beograd, prošle godine prodatog arapskoj firmi Al Dahra, podnelo je tužbu protiv PKB i Republike Srbije. Oni su uoči ročišta održali protest ispred Privrednog suda. Izvor: N1 Pozivajući se na… »

Protest bivših radnika, sud dao rok državnom PKB-u da se izjasni o privremenoj zabrani otuđenja imovine (VIDEO)

Insajder 21.05.2019
Sudija je dala rok od osam dana PKB-u u državnom vlasništvu da se izjasni povodom zahteva bivših radnika ovog kombinata da se privremeno zabrani otuđenje imovine dok traje sudski postupak po njihovoj tužbi, rekao je advokat Udruženja penzionera i… »

Sindikat PKB: Al Dahra nije prekršila ugovor o broju zaposlenih radnika

Danas 21.05.2019
Predsednik Samostalnog sindikata u Poljoprivrednoj korporaciji Beograd (PKB) Milisav Đorđević rekao je danas da novi poslodavac, arapska firma Al Dahra nije povredila krovni sporazum o broju zaposlenih zato što nije obnovila ugovore o radu za oko 300… »

Danas moguća zabrana dalje prodaje imovine PKB

Danas 21.05.2019
Sporazum kojim je društveni kapital PKB konvertovan u državni je ništav, tvrde bivši radnici Privredni sud u Beogradu na današnjem ročištu trebalo bi da odluči hoće li po tužbi Udruženja penzionera i bivših radnika PKB-a odrediti privremenu… »

Vesti dana »