PKB

Brnabić o investicijama, planu za Resavicu,budžetu za 2020…

Studio B 14.08.2019
Država ima plan da za preduzeća koja su godinama bila na teretu budžeta, a neka su još uvek, pronađe strateške pratnere, kao što je to uradila u slučajevima RTB Bor, Železare Smederevo, PKB. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr Rudari ne moraju da… »

Tragični kraj velike ljubavi

Vesti online 08.08.2019
Srbija je u šoku posle stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila kod bavarskog Rotenburga, u predgrađu Hernvindenu, u kojoj je poginulo troje srpskih državljana. Osim Anđele Mančić (19) iz sela Brza kod Leskovca i njenog ujaka Zorana Disića… »

Teška saobraćajna nesreća u Nemačkoj, poginulo troje Srba (FOTO)

Vesti online 06.08.2019
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u mestu Hernvinden kod Rotenburga u Nemačkoj poginuli su Anđela Mančić (19) iz sela Brza kod Leskovca, njen momak Miloš Stanojković (20), talentovani fudbaler PKB-a iz Padinske Skele i njen… »

Fudbaler Miloš je bio omiljen, PKB-ovo dete: Svi imaju samo reči hvale o momku poginulom u Nemačkoj

Telegraf 06.08.2019
Završio je medicinsku školu, a radio u "Frikomu" U stravičnoj nesreći u Nemačkoj ugašeni su životi troje Srba. Osim Anđele Mančić (19) iz sela Brza nadomak Leskovca i njenog ujaka Zorana Disića, poginuo je i Anđelin dečko Miloš Stanojković… »

Fudbaler Miloš je bio omiljen, svi imaju samo jedno da kažu za njega!

Alo 06.08.2019
U stravičnoj nesreći u Nemačkoj ugašeni su životi troje Srba. Osim Anđele Mančić (19) iz sela Brza nadomak Leskovca i njenog ujaka Zorana Disića, poginuo je i Anđelin dečko Miloš Stanojković (20) iz beogradskog naselja Tovilište. * Miloš… »

Bio je omiljen u društvu i ozbiljan fudbaler koji je godinama igrao za PKB: Ovo su detalji iz života mladića koji je poginuo…

Kurir 06.08.2019
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj poginuli su Anđela Mančić (19), njen dečko Miloš Stanojković (20) i ujak (41). Nemački lekare se bore za život teško povređenog dečaka (14), brata nastradale Anđele, koji zasad… »

Vučić sa ambasadorom UAE

B92 31.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador UAE u Beogradu Mubarak Al Daheri razgovarali su o razvoju saradnje dve zemlje. Izrazili su zadovoljstvo napretkom projekta Beograd na vodi, saopštio je kabinet srpskog predsednika. Vučić i Al Daheri su… »

Vučić na sastanku sa ambasadorom UAE: Daheri doneo važno pismo predsedniku Srbije (foto)

Telegraf 31.07.2019
Dvojica sagovornika su izrazili zadovoljstvo napretkom projekta Beograd na vodi, koji je postao pravi simbol glavnog grada, izrazivši istovremeno i očekivanje da će PKB, uz pomoć Al Dahre, postizati sve bolje rezultate. Predsednik Republike Srbije… »

Fabrika propala, radnici izigrani

Sandžak press 30.07.2019
Pravi primjer nemara prema imovini, ali i primjer kako mnogi vole da kažu „nakaradne privatizacije i tranzicije“ zasigurno je bjelopoljska Industrijska zona u Nedakusima. Među desetak fabrika, čije su kapije poodavno zaključane, nekada uspješna… »

Vesić: Nacionalna veletržnica i poljoprivreda su šansa za razvoj Beograda

Danas 23.07.2019
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i direktor PKB-a Vojin Lazarević obišli su danas „Veletržnicu Beograd” i razgovorali sa njenim rukovodstvom o daljem razvoju najveće… »

Vesti dana »