PKB

VIDEO Ekološka katastrofa u PKB: Fekalije se izlile u njive

Nova 08.08.2020
Feklane i otrovne vode izlile su se u njive industrijskog naselja Padinska skela kada je u sredu pukla kanalizaciona ceva, a stručnjaci upozoravaju da je reč o ekološkoj katastrofi koju već četvrti dan nadležni ne rešavaju. Kako javlja reporterka… »

Ekološka bomba u PKB-u: Fekalije završile u njivama

Nova 08.08.2020
Feklane i otrovne vode izlile su se u njive industrijskog naselja Padinska skela kada je u sredu pukla kanalizaciona ceva, a stručnjaci upozoravaju da je reč o ekološkoj katastrofi koju već četvrti dan nadležni ne rešavaju.… »

Ekološka katastrofa u PKB, pukla kanalizaciona cev, fekalije se izlile u njive

Luftika 08.08.2020
Feklane i otrovne vode izlile su se u njive industrijskog naselja Padinska skela kada je u sredu pukla kanalizaciona ceva, a stručnjaci upozoravaju da je reč o ekološkoj katastrofi koju već četvrti dan nadležni ne rešavaju. Kako piše portal… »

Al Dahra planira izgradnju fabrike stočne hrane u Kovilovu

N1 Info 06.08.2020
Kompanija “Al Dahra” planira izgradnju fabrike stočne hrane u Kovilovu, na teritoriji beogradske opštine Palilula. Na portalu gradske uprave objavljen je urbanistički projekat za izgradnju privredno-industrijskog kompleksa fabrike za preradu… »

SZS: Gradska vlast Beograda učetvorostručila troškove za robu i usluge

Danas 02.08.2020
Zamenik predsednika odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda Peđa Mitrović optužio je danas gradsku vlast da je troškove nabavke roba i usluga povećala sa 130 miliona evra 2012. na 500 miliona evra ove godine. Reagujući na… »

Koferče, Jutka, jelka: Demonstrant policiji deklamuje afere

Nova 09.07.2020
Na društvenim mrežama večeras se pojavio video na kojem jedan mladić pred kordonom policije nabraja poduži spisak afera aktuelne vlasti. “PKB, RTB Bor, Beograd na vodi, izborne krađe, gondola, koferče, stanovi u Bugarskoj, Jutka, izbone krađe… »

Huškanje na diktatorska ovlašćenja

Danas 03.07.2020
Povodom posete delegacije PKB predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Bivšim radnicima i penzionerima PKB-a ne da đavo mira. Taj samozvani „cvet“ beogradske radničke klase koji veruje da je nekad hranio Beograd najzad je u prilici da kaže: „Pinki… »

Vučić radnicima: Zakonsko rešenje za PKB ne postoji

Danas 01.07.2020
Nekadašnji zaposleni u Poljoprivrednoj korporaciji Beograd optimisti posle sastanka sa predsednikom Delegacija Udruženja penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije „Beograd“ zatražila je danas tokom razgovora sa predsednikom Srbije… »

Bivši radnici PKB-a o isplati akcija sutra razgovaraju s predsednikom

Insajder 30.06.2020
Predsednik Udruženja bivših radnika i penzionera PKB-a Milinko Miladinović rekao je da je pozvan sutra na razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o njihovom zahtevu da im se isplate akcije posle prodaje tog kombinata, a koje im država… »

Bivši radnici PKB korporacije sutra sa Vučićem o zahtevu za isplatu akcija

Danas 30.06.2020
Predsednik Udruženja bivših radnika i penzionera PKB korporacije Milinko Miladinović rekao je danas da je pozvan sutra na razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o njihovom zahteva da im se isplate akcije posle prodaje tog kombinata, a… »

Vesti dana »