PKB

Eko katastrofa kod Beograda – otrov na “groblju kostiju”

Nova 27.08.2020
Na mestu nekadašnje Veterinarske uprave “Glutin” i ugrađene firme "PKB Protein" u Padinskoj skeli, odakle je pre godinu dana otklonjeno 40 tona životinjskih kostiju, između zidova bez krova, u blizini kanala Vizelj, i dalje stoje zaboravljene… »

Uskoro tender za rekonstrukciju nekadašnje zgrade PKB-a u Obrenovcu

Ekapija 26.08.2020
Nekadašnja zgrada PKB-a ponovo se našla u vlasništvu države i posle neophodne adaptacije u njoj će biti smeštene poslovne kancelarije Javnog komunalnog preduzeća Toplovod Obrenovac. U toku su pripreme za građevinske radove, koji će uslediti po… »

Toplovod se skućio u zgradi PKB: Uskoro raspisivanje tendera za adaptaciju poslovne građevine u Obrenovcu

Večernje novosti 26.08.2020
NEKADAŠNjA zgrada PKB u Obrenovcu ponovo je u vlasništvu države, a posle rekonstrukcije ovde će biti smeštene poslovne kancelarije JKP "Toplovod". U toku su pripreme za građevinske radove, koji će uslediti posle raspisane javne nabavke. Direktor… »

Boško Obradović objavio dokumenta: Ovako SNS poklanja srpsku imovinu strancima (foto)

Pravda 20.08.2020
Lider Dveri Boško Obradović kaže da nakon vlasti Srpske napredne stranke u Srbiji ništa neće ostati vlasništvo države Srbije. On je objavio dokument koji pokazuje kako je vlast dala Kinezima da besplatno koriste luku Smederevo na 50 godina. Odluka… »

Francuski ribari tuže Nestle zbog tona mrtve ribe

Luftika 16.08.2020
Direktor francuske ribarske federacije podneo je žalbu protiv globalnog prehrambenog konglomerata Nestle, nakon što su hiljade riba pronađene mrtve u jednoj reci na severoistoku Francuske. Nekoliko tona mrtve ribe pronađeno je tokom vikenda u reci En… »

Kukuruz plivao u fekalijama: Sanirana kanalizaciona cev u Padinskoj skeli (foto)

Večernje novosti 12.08.2020
KANALIZACIONA cev koja je pre nekoliko dana pukla u Padinskoj skeli, u okviru kompleksa Poljoprivredne korporacije Beograd, usled čega su fekalije poplavile oko 10 hektara njive pod kukuruzom, u utorak je konačno popravljena. Kako je saopšteno iz PKB… »

Sprečena ekološka katastrofa u kanalu Vizelj

Politika 11.08.2020
Vodoprivredno preduzeće „Sibnica” uključilo pumpe u Borči i Beljarici da bi se ubacila sveža i izbacila fekalna voda i tako osujetilo zagađenje. – Voda u Vizelj utekla iz puknute fekalne cevi i kolektora PKB-a. Posle izlivanja velike količine… »

Fekalije u kanalu Vizelj

Politika 10.08.2020
Prema tvrdnjama udruženja „Eko-Pančevački rit” otpadne vode iz oštećene cevi PKB-a danima zagađuju prirodu. Nesnosan smrad koji se još od prošle nedelje širio njivama i dopirao do Padinske skele, uznemirio je meštane ovog naselja, jer zbog… »

PKB Korporacija: Saniraju se posledice pucanja kanalizacije

Večernje novosti 10.08.2020
PKB Korporacija a.d. saopštila je danas da je preduzela sve neophodne mere za otklanjanje posledica nastalih iznenadnim pucanjem kanalizacione cevi u Padinskoj Skeli. "Radovi na sanaciji su u toku i biće okončani u najskorije vreme. Angažovan je… »

Al Dahra ulaže 173 mil EUR u najmoderniji poljoprivredni kompleks u ovom delu Evrope - Do kraja 2022. godine u Pančevačkom…

Ekapija 08.08.2020
Kompanija Al Dahra Srbija namerava da do kraja 2022. godine uloži 173 mil EUR u izgradnu poljoprivredno-industrijskih kompleksa na teritorijama beogradskih opština Palilula i Surčin u Pančevačkom ritu. Ovo je navedeno u dokumentaciji Urbanističkog… »

Vesti dana »