PKB

Ekološka bomba u PKB-u: Fekalije završile u njivama

Nova pre 3 sata
Feklane i otrovne vode izlile su se u njive industrijskog naselja Padinska skela kada je u sredu pukla kanalizaciona ceva, a stručnjaci upozoravaju da je reč o ekološkoj katastrofi koju već četvrti dan nadležni ne rešavaju.… »

Al Dahra ulaže 173 mil EUR u najmoderniji poljoprivredni kompleks u ovom delu Evrope - Do kraja 2022. godine na Paliluli niču…

Ekapija pre 3 sata
Kompanija Al Dahra Srbija namerava da do kraja 2022. godine uloži 173 mil EUR u izgradnu poljoprivredno-industrijskih kompleksa na teritorijama beogradskih opština Palilula i Surčin. Ovo je navedeno u dokumentaciji Urbanističkog projekta izgradnje… »

Ekološka katastrofa u PKB, pukla kanalizaciona cev, fekalije se izlile u njive

Luftika pre 3 sata
Feklane i otrovne vode izlile su se u njive industrijskog naselja Padinska skela kada je u sredu pukla kanalizaciona ceva, a stručnjaci upozoravaju da je reč o ekološkoj katastrofi koju već četvrti dan nadležni ne rešavaju. Kako piše portal… »

Ekološka katastrofa u PKB: Fekalije se izlile u njive

Nova pre 7 sati
Feklane i otrovne vode izlile su se u njive industrijskog naselja Padinska skela kada je u sredu pukla kanalizaciona ceva, a stručnjaci upozoravaju da je reč o ekološkoj katastrofi koju već četvrti dan nadležni ne rešavaju. Kako javlja reporterka… »

Al Dahra planira izgradnju fabrike stočne hrane u Kovilovu

N1 Info pre 1 dan
Kompanija “Al Dahra” planira izgradnju fabrike stočne hrane u Kovilovu, na teritoriji beogradske opštine Palilula. Na portalu gradske uprave objavljen je urbanistički projekat za izgradnju privredno-industrijskog kompleksa fabrike za preradu… »

SZS: Gradska vlast Beograda učetvorostručila troškove za robu i usluge

Danas pre 6 dana
Zamenik predsednika odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda Peđa Mitrović optužio je danas gradsku vlast da je troškove nabavke roba i usluga povećala sa 130 miliona evra 2012. na 500 miliona evra ove godine. Reagujući na… »

Koferče, Jutka, jelka: Demonstrant policiji deklamuje afere

Nova pre 30 dana
Na društvenim mrežama večeras se pojavio video na kojem jedan mladić pred kordonom policije nabraja poduži spisak afera aktuelne vlasti. “PKB, RTB Bor, Beograd na vodi, izborne krađe, gondola, koferče, stanovi u Bugarskoj, Jutka, izbone krađe… »

Huškanje na diktatorska ovlašćenja

Danas 03.07.2020
Povodom posete delegacije PKB predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Bivšim radnicima i penzionerima PKB-a ne da đavo mira. Taj samozvani „cvet“ beogradske radničke klase koji veruje da je nekad hranio Beograd najzad je u prilici da kaže: „Pinki… »

Vučić radnicima: Zakonsko rešenje za PKB ne postoji

Danas 01.07.2020
Nekadašnji zaposleni u Poljoprivrednoj korporaciji Beograd optimisti posle sastanka sa predsednikom Delegacija Udruženja penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije „Beograd“ zatražila je danas tokom razgovora sa predsednikom Srbije… »

Bivši radnici PKB-a o isplati akcija sutra razgovaraju s predsednikom

Insajder 30.06.2020
Predsednik Udruženja bivših radnika i penzionera PKB-a Milinko Miladinović rekao je da je pozvan sutra na razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o njihovom zahtevu da im se isplate akcije posle prodaje tog kombinata, a koje im država… »

Vesti dana »