PKB

Prodaje se pokretna imovina Industrije mesa PKB Imes Padinska skela

N1 Info pre 4 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju pokretne imovine Industrije mesa PKB Imes doo Padinska skela. Kako se navodi u oglasu, prodaju se teretna vozila, priključne mašine i putnička vozila po početnoj ceni od 4,8 miliona… »

Na prodaju imovina Industrije mesa PKB Imes iz Padinske skele

Ekapija pre 5 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju pokretne imovine Industrije mesa PKB Imes doo Padinska skela. Kako se navodi u oglasu, prodaju se teretna vozila, priključne mašine i putnička vozila po početnoj ceni od 4,8 miliona… »

KO danas vlada u Kragujevcu- „ŠEST MESECI POSLE“!?- serijal UCENTAR od 24. februara..

U centar pre 12 dana
-Ko je glavni čovek bivše načelnice UKP Dijane Hrkalović, koji završava posao za političko-građevinsku mafiju u Kragujevcu! -Novi detalji afera „Maksa“, „Svastika“, „Pašenog“ , „prodaja 22 decembra“, „PKB“, „Zastava… »

Paunov Reding u krizi, Milvol za devet minuta overio Madejski! Ludi gol Semeda, Noričov trio PKB opet radi, Votford razneo…

Mozzart sport pre 15 dana
Sreća za tim srpskog stručnjaka je što je Kardif i pored trijumfa od 3:1 nad Koventrijem i dalje jako daleko da bi ugrozio poziciju u plej-of grupi. Redingu je sreća ozbiljno počela da okreće leđa. Tim Veljka Paunovića izgubio je dobijen meč za… »

Voćnjacima traže novog gazdu: Poljoprivredno preduzeće iz Boleča oglasilo prodaju zemljišta i objekata u Sopotu

Večernje novosti pre 16 dana
TRAŽE se zainteresovani kupci dela imovine PKB "Voćarskih plantaža" iz Boleča. Ovo preduzeće u stečaju nudi na prodaju dva poljoprivredna objekta i zemljište na četiri katastarske parcele u Sopotu. Reč je o nekadašnjem servisu vozila, a početna… »

PKB Voćarske plantaže prodaju imovinu u Sopotu

Ekapija pre 16 dana
Imovina PKB Voćarskih plantaža u Sopotu ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 8,87 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Na prodaju su dva objekta poljoprivrede površine 757 m2, odnosno 350 m2, zemljište na… »

Kanal Vizelj opet postao kolektor fekalnih voda

Politika pre 20 dana
Izgleda da kanal Vizelj, nekadašnji raj za ribolovce i oaza za životinjski i biljni svet, na svakih nekoliko meseci postane kolektor za fekalne i industrijske vode. Početkom avgusta prošle godine u ovaj kanal izlile su se otpadne vode iz kanalizacije… »

Važno da radi i plaća porez: Kompanija Frikom, najbolji deo nekadašnjeg PKB-a, dobija vlasnika sa Britanskih Devičanskih…

Večernje novosti 13.01.2021
KOMPANIJA "Frikom" do leta će dobiti novog vlasnika. U paketu sa njim, "Fortenova grupa" prodaće britanskoj firmi "Nomad fuds" - "Ledo" i "Ledo Čitluk". O poslovnoj transakciji decenije u Hrvatskoj se govorilo još krajem prošle godine, a u igri su… »

Radnici PKB dobili otkaz posle 2 godine rada na određeno, kažu - nalog "odozgo"

N1 Info 15.12.2020
Radnici PKB korporacije u Padinskoj Skeli, njih dvadesetak koji rade u sektoru vodovoda te firme, rekli su da su 1. decembra ove godine dobili otkaz sa obrazloženjem da je to nalog "odozgo". PKB korporacija tim radnicima nije produžila ugovor o radu… »

Otpušteni radnici PKB korporacije: Direktorka dala otkaz po nalogu odozgo

Danas 15.12.2020
Radnici PKB korporacije u Padinskoj Skeli, njih dvadesetak koji rade u sektoru vodovoda te firme rekli su danas da su 1. decembra ove godine dobili otkaz sa obrazloženjem da je to nalog „odozgo“. PKB korporacija tim radnicima nije produžila ugovor o… »

Vesti dana »