PKB

Odloženo ročište po tužbi radnika PKB-a

Danas pre 2 dana
Pripremno ročište u predmetu koji su pred Privrednim sudom u Beogradu pokrenuli bivši radnici Poljoprivredne korporacije Beograd jer su tokom prodaje firme Al Dahri ostali bez svojih akcija, danas je odloženo za 5. decembar kako bi u tom roku tuženi… »

Penzioneri i bivši radnici PKB došli u Predsedništvo, tražili sastanak s Vučićem

N1 Info pre 2 dana
Danas je pred Privrednim sudom u Beogradu održano još jedno pripremno rošište u slučaju tužbe koju su protiv države i PKB podneli bivši radnici i penzioneri tog kombinata, jer su, kako navode, privatizacijom izigrani i uskraćeni za besplatne… »

Advokat bivših radnika i penzionera PKB-a: Čeka se izjašnjavanje Ministarstva privrede i PKB-a na zahtev za saslušavanje…

Insajder pre 2 dana
Privredni sud je, na pripremnom ročištu po tužbi bivših radnika i penzionera nekadašnjeg Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB) za isplaćivanje besplatnih akcija, zatražio od Ministarstva privrede i PKB-a da se izjasne o zahtevima za saslušavanje… »

Janko Veselinović: Bojkot je boj za slobodne izbore

Danas pre 3 dana
U kampanji bojkota, predsednik Pokreta za preokret i jedan od lidera Saveza za Srbiju Janko Veselinović danas je bio u Staroj Pazovi gde je u razgovoru sa građanima istakao da nam slobodu niko neće doneti i da će ona biti samo naša. „Nećemo… »

U isto vreme dok taksisti blokiraju centar, drugi nezadovoljni građani zaustavili Zrenjaninac

Telegraf pre 6 dana
Blokada se organizuje kod Zbega u Borči. U mestu Zbeg od 12 do 14 časova, nezadovoljni penzioneri PKB-a blokiraće Zrenjaninski put. U vreme špica i beogradski taksisti najavili su blokadu, i to centralnih gradskih ulica, na isti način na koji su to… »

Penzioneri PKB-a blokirali Zrenjaninski put

RTS pre 5 dana
Zrenjaninski put kod naselja Zbeg danas su blokirali penzioneri PKB-a, koji od države traže da im vrati 6.666.000 akcija. Saobraćaj je bio blokiran u oba smera kod priključnice za Pupinov most, kod groblja Zbeg u Borči. Blokada Zrenjaninskog puta je… »

Bivši radnici PKB-a blokirali Zrenjaninski put, traže isplatu akcija za koje su uskraćeni

Insajder pre 5 dana
Bivši radnici i penzioneri nekadašnjeg Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB) blokirali su danas na sat vremena Zrenjaninski put u Beogradu, javila je N1. Radnici su apelovali na nadležne da reaguju, jer su, kako navode, privatizacijom PKB-a… »

Penzioneri blokirali Zrenjaninski put: Traže od države da im vrati akcije

BizLife pre 5 dana
Foto: Pixabay, ilustracija Penzioneri PKB danas su blokirali Zrenjaninski put kod naselja Zbeg, tražeći od države da im vrati 6.666.000 akcija, koje su oduzete 2009. godine. Saobraćaj je bio blokiran u oba smera kod priključnice za Pupinov most, kod… »

Bivši radnici PKB-a blokirali Zrenjaninski put, traže isplatu besplatnih akcija

N1 Info pre 5 dana
Bivši radnici i penzioneri nekadašnjeg PKB-a blokirali su, od 12 do 13 sati, Zrenjaninski put u Beogradu. Blokadom su, kažu, želeli da apeluju na nadležne da reaguju, jer su, kako tvrde, privatizacijm PKB-a izigrani i uskraćeni za besplatne akcije… »

U Beogradu totalni kolaps! Ne idite nigde ako ne morate! Od 14 h kreće haos

Alo pre 5 dana
Štrajk taksista počinje u 14h! U mestu Zbeg od 12 do 14 časova, nezadovoljni penzioneri PKB-a blokiraće Zrenjaninski put. U vreme špica i beogradski taksisti najavili su blokadu, i to centralnih gradskih ulica, na isti način na koji su to radili i… »

Vesti dana »