PKB

Radnici PKB-a protestovali ispred Privrednog suda

N1 Info 21.05.2019
Udruženje bivših radnika Poljoprivrednog kombinata Beograd, prošle godine prodatog arapskoj firmi Al Dahra, podnelo je tužbu protiv PKB i Republike Srbije. Oni su uoči ročišta održali protest ispred Privrednog suda. Izvor: N1 Pozivajući se na… »

Protest bivših radnika, sud dao rok državnom PKB-u da se izjasni o privremenoj zabrani otuđenja imovine (VIDEO)

Insajder 21.05.2019
Sudija je dala rok od osam dana PKB-u u državnom vlasništvu da se izjasni povodom zahteva bivših radnika ovog kombinata da se privremeno zabrani otuđenje imovine dok traje sudski postupak po njihovoj tužbi, rekao je advokat Udruženja penzionera i… »

Sindikat PKB: Al Dahra nije prekršila ugovor o broju zaposlenih radnika

Danas 21.05.2019
Predsednik Samostalnog sindikata u Poljoprivrednoj korporaciji Beograd (PKB) Milisav Đorđević rekao je danas da novi poslodavac, arapska firma Al Dahra nije povredila krovni sporazum o broju zaposlenih zato što nije obnovila ugovore o radu za oko 300… »

Danas moguća zabrana dalje prodaje imovine PKB

Danas 21.05.2019
Sporazum kojim je društveni kapital PKB konvertovan u državni je ništav, tvrde bivši radnici Privredni sud u Beogradu na današnjem ročištu trebalo bi da odluči hoće li po tužbi Udruženja penzionera i bivših radnika PKB-a odrediti privremenu… »

Al Dahra prodaje mehanizaciju PKB-a na aukciji

Mondo 20.05.2019
Kompanija Al Dahra, koja od oktobra 2018. godine u posedu ima nekadašnju imovinu PKB-a, nudi na aukciji polovnu mehanizaciju korišćenu u ovom kombinatu. Foto: MONDO/Predrag Vujić Ilustracija Na onlajn licitaciji PKB mehanizacije prodaje se više od… »

Vesić i Đilas ponovo u "klinču": Ovog puta tema PKB

Telegraf 20.05.2019
Ovoga puta je spor nastao oko prodaje mehanizacije ovog preduzeća. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da nije tačna tvrdnja Dragana Ðilasa da PKB prodaje mehanizaciju jer novi vlasnici ne žele da se bave poljoprivredom. Vesić je istakao da se… »

Bivši radnici zatražili privremenu zabranu otuđenja imovine PKB-a

Insajder 20.05.2019
Udruženje penzionera i bivših radnika PKB-a „RIT“ podnelo je zahtev sudu da privremeno zabrani otuđenje i opterećenje imovine ovog kombinata u državnom vlasništvu dok se sudski postupak po njihovoj tužbi ne okonča. Penzioneri PKB-a od ovog… »

Al Dahra prodaje polovnu mehanizaciju PKB-a

Politika 20.05.2019
Kompanija Al Dahra, koja od oktobra 2018. godine u posedu ima nekadašnju imovinu PKB-a, nudi na aukciji polovnu mehanizaciju korišćenu u ovom kombinatu. Na onlajn licitaciji PKB mehanizacije prodaje se više od 500 poljoprivrednih mašina, prenosi… »

Arapi rasprodaju mehanizaciju nekadašnjeg PKB-a: Na aukciji 500 mašina

Sputnik 20.05.2019
Kompanija „Dahra“, koja od oktobra 2018. godine u posedu ima nekadašnju imovinu PKB-a, nudi na aukciji polovnu mehanizaciju korišćenu u ovom kombinatu. Na onlajn-licitaciji PKB mehanizacije prodaje se više od 500 poljoprivrednih mašina, prenosi… »

Vesić: Đilasove neistine, prodaje se stara mehanizacija

Večernje novosti 20.05.2019
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da nije tačna tvrdnja Dragana Đilasa da PKB prodaje mehanizaciju jer novi vlasnici ne žele da se bave poljoprivredom. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da nije tačna tvrdnja Dragana Đilasa da PKB… »

Vesti dana »