PKB

Danas ne propustite poklon kuvar u kuriru! Naša najlepša jela naših sela sa više od 40 recepata

Kurir 07.09.2019
Uz dnevne novine Kurir danas ćete na poklon dobiti kuvar NAŠA NAJLEPŠA jela naših sela, gde ćete naći više od 40 recepata za ukusna predjela, salate, jela, čorbe i supe. Pokazaćemo vam kako da pripremate: rolat od spanaća, prženiju, jaja… »

Od ove ruske grdosije će drhtati NATO: Evo kako će izgledati novi ruski nosač aviona (video)

Kurir 07.09.2019
Nevski projektno-konstruktorski biro (PKB) koji se nalazi u okviru Objedinjene brodograđevinske korporacije (OSK), predstavio je na Međunarodnom vojno-pomorskom sajmu u Sankt Peterburgu, maketu perspektivnog nosača aviona klase 11430 „Lamantin“… »

Bivši gradonačelnik uništio kombinat: Ojadili PKB za 10 milijardi pa đuskali sa Đilasom

Kurir 07.09.2019
Dubioza: Đilasovi kadrovi su za godinu i po dug uvećali pet puta. Izveštaj revizora iz aprila 2012. pokazao da postoji dug od 2,4 milijarde, a već u septembru 2013. on je narastao na 9,9 milijardi. U trenutku kad je PKB 2013. godine dostigao enormni… »

Godinama ratuju za akcije PKB

Večernje novosti 06.09.2019
Penzioneri poljoprivredne korporacije Beograd u petak protestovali pred Privrednim sudom. Odloženo ročište, a deo imovine prodat. PENZIONERI Poljoprivredne korporacije Beograd, koji su ostali bez akcija svog preduzeća, okupili su se u petak pred… »

Odloženo ročište po tužbi za isplatu nadoknade bivšim radnicima PKB-a

N1 Info 06.09.2019
Privredni sud u Beogradu odložio je ročište po tužbi Udruženja penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd" (PKB) kojom traže isplatu nadoknade na ime besplatnih akcija koje im nisu dodeljene pre prodaje te kompanije, rekao je… »

"Naj" kompanije u Srbiji: Zi Đin, NIS, EPS i PKB

N1 Info 04.09.2019
Među sto "naj" kompanija u Srbiji nalaze se kineski Zi Đin sa najvećim neto dobitkom, najuspešnija kompanija je NIS Novi Sad, najveće preduzeće je Elektroprivreda Srbije, a kompanija sa najvećim gubitkom je PKB korporacija, rečeno je na… »

100 najboljih u Srbiji: EPS ima najveće prihode, PKB najveći gubitaš

BizLife 04.09.2019
Foto: EPS Elektroprivreda Srbije (EPS) imala je u 2018. godini najveće poslovne prihode u iznosu od oko 264 milijarde dinara, ali je neto dobit iznosila približno 1,6 milijardi dinara i smanjena za 53,2 odsto u odnosu na prethodnu godinu, saopšteno je… »

Miličković: FK „Rakovica“važan sportski kolektiv za opštinu

Studio B 31.08.2019
Predsednik Nadzornog odbora JP „Poslovni centar Rakovica“ Milosav Miličković i predsednik Opštine Rakovica Vladan Kocić sa saradnicima pratili su na stadinu Fudbalskog kluba „Rakovica“ utakmicu 2. kola Prve beogradske lige između FK… »

Premijerka o investicijama, planu za Resavicu, budžetu za 2020…

Studio B 16.08.2019
Država ima plan da za preduzeća koja su godinama bila na teretu budžeta, a neka su još uvek, pronađe strateške pratnere, kao što je to uradila u slučajevima RTB Bor, Železare Smederevo, PKB…, kaže premijerka Ana Brnabić i naglašava da… »

Brnabić: Država će naći strateške partnere za preduzeća koja su na teretu budžeta

RTS 14.08.2019
Premijerka Ana Brnabić kaže da država ima plan da za preduzeća koja su godinama bila na teretu budžeta, a neka su još uvek, pronađe strateške pratnere, kao što je to uradila u slučajevima RTB Bor, Železare Smederevo, PKB. Ana Brnabić je u… »

Vesti dana »