Sandžak

Predsjednica Skupštine Novog Pazara čestitala Dan Sandžaka

Sandžak haber pre 10 dana
Povodom Dana Sandžaka,upućujem srdačne čestitke svim Bošnjacima u zemlji i dijaspori. Tolerancija nije slabost,već snaga;različitosti postoje-neka budu prednost,a ne prepreka,mudrost i neka budu način da zajedno stvaramo bolju budućnost u… »

Čestitka akademika Zukorlića: Radimo na generacijama koje će slobodu, dostojanstvo i zajedništvo gajiti kao temeljne…

Sandžak press pre 10 dana
Sandžak je konstansa sa svim svojim datostima i historijskim preinakama koje su se vijekovima ukrštale na ovom središnjem balkanskom prostoru. Sve kušnje i izazovi, posebno posljednjih stotinu i pedeset godina, nisu uspjele da razore to jedinstveno… »

PU Novi Pazar – U 2020. godini evidentirano manje saobraćajnih nezgoda

Sandžak press pre 10 dana
Povećan intezitet saobraćaja u Novom Pazaru ali i prepuna parking mjesta, otežavaju ne samo vozačima već i ostalim učesnicima u saobraćaju. Za Sandžak televiziju iz PU Novi Pazar govorio je oficir saobracajne policije Muslić Edis , koliko je… »

Hoće da rasparčava Srbiju Nova provokacija Ugljaninovog poslanika Kamberija: Spominje i referendum Albanaca na jugu zemlje

Kurir pre 15 dana
Šaip Kamberi, šef poslaničke grupe Ujedinjena dolina-SDA Sandžak u Skupštini, naveo je da su Albanci sa juga zemlje "bili oduševljeni" nakon aktiviranja ideje o razmeni teritorija između Srbije i lažne države Kosova. Kamberi je u emisiji… »

SZS: Da li policija želi da nas podseti na devedesete godine?

Sandžak haber pre 18 dana
Share Facebook Twitter Email Print Tumblr Linkedin Telegram Reklama Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje jutrošnje privođenje funkcionera Gradske uprave Novog Pazara i ostalih lica, a posebno način na koji je to policija izvela. Ovde se radi o… »

SZS: Neprijatelji Novog Pazara ne miruju. Ne miruju ni oni koji ga ne vole. Dok neprijatelji hapse, oni koji ga ne vole…

Sandžak haber pre 18 dana
Fevzija Murić Share Facebook Twitter Email Print Tumblr Linkedin Telegram Reklama Novi Pazar -Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje jutrošnje privođenje funkcionera Gradske uprave Novog Pazara i ostalih lica, a posebno način na koji je to policija… »

SZS: Da li policija želi da nas podseti na devedesete godine?

IndeksOnline pre 17 dana
NOVI PAZAR – Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje jutrošnje privođenje funkcionera Gradske uprave Novog Pazara i ostalih lica, a posebno način na koji je to policija izvela. Ovde se radi o časnim i poštenim građanima i funkcionerima Grada… »

SZS: Da li policija želi da nas podseti na devedesete godine?

RTV Novi Pazar pre 17 dana
Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje jutrošnje privođenje funkcionera Gradske uprave Novog Pazara i ostalih lica, a posebno način na koji je to policija izvela. Ovde se radi o časnim i poštenim građanima i funkcionerima Grada, kojima nije smjelo… »

Pet funkcionera Rasima Ljajića uhapšeno u Novom Pazaru

Nova pre 17 dana
Pripadnici Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije priveli su jutros u Novom Pazaru 18 lica, od kojih je pet visokih funkcionera lokalne samouprave i Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića, zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja i… »

Opština Sjenica – Nisu tačni navodi o incidentu, niti su prostorije biblioteke nasilno zauzete

Sandžak press pre 18 dana
Povodom naslova: „Sukob direktorka SDA i SPP u Sjenici! Obijene prostorije biblioteke“ koji je objavljen na internet portalu „Sandžak danas“, informativna služba Opštine Sjenica daje sledeće: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST Netačni su navodi u tekstu… »

Vesti dana »