Sandžak

Obeležavaju teritoriju: Albanci u Srbiji ne žele nacionalnu već državnu zastavu

Sputnik 28.11.2020
Albanska nacionalna manjina u Srbiji nema svoju nacionalnu zastavu, a 2107. godine kada je ova tema pokrenuta, Albanci sa juga Srbije zahtevali da se na njihovoj „narodnoj zastavi“, osim simbola Republike Albanije nađu i simboli nepriznate države… »

Odlazak velikana šumadijskog panka

RTS 28.11.2020
”Mnogi od vas nikad nisu cepali drva i jeli pitu od kopriva i suve oblande. Dolazi vreme kad će se rokenrol slušati u zemunicama, pored šporeta i uz gibanicu. Bendovi će uskoro promocije svojih izdanja praviti idući u kućne posete... J*** svekar u… »

“Ekonomski aktivizam Roma u Novom Pazaru”

Sandžak haber 28.11.2020
U okviru projekta projekta „Ekonomski aktivizam Roma u Novom Pazaru“ 20 osoba romske populacije obavilo je praksu u lokalnim tekstilnim firmama I njima su danas uručeni sertitikati uspešno završenoj obuci. Program realizuje Grad Novi Pazar u… »

“Ekonomski aktivizam Roma u Novom Pazaru”

RTV Novi Pazar 27.11.2020
U okviru projekta projekta „Ekonomski aktivizam Roma u Novom Pazaru“ 20 osoba romske populacije obavilo je praksu u lokalnim tekstilnim firmama I njima su danas uručeni sertitikati uspešno završenoj obuci. Program realizuje Grad Novi Pazar u… »

Direktor SDP-a platio 30.000 dinara kako bi izbjegao krivično gonjenje zbog falsifikovanja diplome

Sandžak press 27.11.2020
Osnovno javno tužilaštvo potvrdilo je za Sandžak televiziju da je protiv Dragolovčanina vođen krivični postupak, ali da je okončan 2014. godine, donošenjem rješenja o odbačaju krivične prijave, nakon primjene instituta odlaganja krivičnog… »

Dačić o incidentu u skupštini s albanskom zastavom: Namerna provokacija za koju nemam toleranciju, preterao je!

Mondo 27.11.2020
Predsednik Skupštine Ivica Dačić komentarisao je u Jutarnjem program momenat kada je poslanik Šaip Kamberi stavio albansku i srpsku zastavu na sednici. Predsednik Skupštine Ivica Dačić komentarisao je u Jutarnjem program momenat kada je poslanik… »

Burno u srpskoj skupštini! Istaknuta albanska zastava: Poslanik je postavio tokom sednice, odmah reagovao Dačić!

Mondo 26.11.2020
Atmosfera na sednici Narodne skupštine u jednom trenutku je postala burna kada je istaknuta albanska zastava. Atmosfera na sednici Narodne skupštine u jednom trenutku je postala burna kada je istaknuta albanska zastava Poslanik "Ujedinjene Doline - SDA… »

FSS krije koliko je Novi Pazar platio za ulazak u Super ligu – Povjerenik naložio da dostave informacije

Sandžak press 24.11.2020
Fudbalski savez Srbije nije u zakonskom roku odgovorio ni jedno od pitanja koje je putem Zahtjeva za pristup informacijama od javnog značaja još 28. jula uputila redakcija Sandžak televizije, tražeći između ostalog zvanične podatke i uvid u kopiju… »

Akademik Zukorlić: Sandžački duh je jači od svih agresora

Sandžak press 21.11.2020
Povodom Dana Sandžaka akademik Muamer Zukorlić upriličio je osamnaestu Besjedu na temu: “O Sandžaku”. Posebno je podvukao bitnost i nezaobilaznost geografskog položaja koji ima Sandžak. “Tada sam rekao da, ako hoćete šestarom okružiti oko… »

Gradonačelnik Novog Pazara čestitao Dan Sandžaka

RTV Novi Pazar 20.11.2020
Bošnjacima u zemlji i dijaspori čestitam 20. novembar, Dan Sandžaka. Sandžak je oduvek bio simbol jedinstva i poštovanja različitosti. Ovaj datum važan je za sve nas jer nas obavezuje na poštovanje ideja i tekovina antifašizma i poštovanja… »

Vesti dana »