Sandžak

PU Novi Pazar – U 2020. godini evidentirano manje saobraćajnih nezgoda

Sandžak press 19.11.2020
Povećan intezitet saobraćaja u Novom Pazaru ali i prepuna parking mjesta, otežavaju ne samo vozačima već i ostalim učesnicima u saobraćaju. Za Sandžak televiziju iz PU Novi Pazar govorio je oficir saobracajne policije Muslić Edis , koliko je… »

Hoće da rasparčava Srbiju Nova provokacija Ugljaninovog poslanika Kamberija: Spominje i referendum Albanaca na jugu zemlje

Kurir 14.11.2020
Šaip Kamberi, šef poslaničke grupe Ujedinjena dolina-SDA Sandžak u Skupštini, naveo je da su Albanci sa juga zemlje "bili oduševljeni" nakon aktiviranja ideje o razmeni teritorija između Srbije i lažne države Kosova. Kamberi je u emisiji… »

SZS: Da li policija želi da nas podseti na devedesete godine?

Sandžak haber 12.11.2020
Share Facebook Twitter Email Print Tumblr Linkedin Telegram Reklama Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje jutrošnje privođenje funkcionera Gradske uprave Novog Pazara i ostalih lica, a posebno način na koji je to policija izvela. Ovde se radi o… »

SZS: Neprijatelji Novog Pazara ne miruju. Ne miruju ni oni koji ga ne vole. Dok neprijatelji hapse, oni koji ga ne vole…

Sandžak haber 12.11.2020
Fevzija Murić Share Facebook Twitter Email Print Tumblr Linkedin Telegram Reklama Novi Pazar -Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje jutrošnje privođenje funkcionera Gradske uprave Novog Pazara i ostalih lica, a posebno način na koji je to policija… »

SZS: Da li policija želi da nas podseti na devedesete godine?

IndeksOnline 12.11.2020
NOVI PAZAR – Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje jutrošnje privođenje funkcionera Gradske uprave Novog Pazara i ostalih lica, a posebno način na koji je to policija izvela. Ovde se radi o časnim i poštenim građanima i funkcionerima Grada… »

SZS: Da li policija želi da nas podseti na devedesete godine?

RTV Novi Pazar 12.11.2020
Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje jutrošnje privođenje funkcionera Gradske uprave Novog Pazara i ostalih lica, a posebno način na koji je to policija izvela. Ovde se radi o časnim i poštenim građanima i funkcionerima Grada, kojima nije smjelo… »

Pet funkcionera Rasima Ljajića uhapšeno u Novom Pazaru

Nova 12.11.2020
Pripadnici Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije priveli su jutros u Novom Pazaru 18 lica, od kojih je pet visokih funkcionera lokalne samouprave i Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića, zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja i… »

Opština Sjenica – Nisu tačni navodi o incidentu, niti su prostorije biblioteke nasilno zauzete

Sandžak press 11.11.2020
Povodom naslova: „Sukob direktorka SDA i SPP u Sjenici! Obijene prostorije biblioteke“ koji je objavljen na internet portalu „Sandžak danas“, informativna služba Opštine Sjenica daje sledeće: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST Netačni su navodi u tekstu… »

Uručeni ključevi od kuća povratnicima

Sandžak press 10.11.2020
– Građanima, koji su dobili kuće u okviru projekta “Novi Pazar za bolje uslove života interno raseljenih lica i povratnika” danas su uručeni ključevi I do kraja godine moći će da se usele u nove I potpuno opremljene domove. Projekat je… »

Prijepolje dobilo medicinsku opremu od Turske

Zoom UE 10.11.2020
PRIJEPOLJE – Prijepoljsko zdravstvo dobilo je medicinsku opremu vredna 30 hiljada evra od donatora iz udruženja Bosna Sandžak iz Turske kako bi pomogli u borbi protiv koronavirusa. Domu zdravlja i Opštoj bolnici dostavljene su hirurške maske… »

Vesti dana »