Sandžak

Judita Popović, Zoran Simjanović i Aleksandar Vitković novi članovi Saveta REM

Cenzolovka pre 27 dana
Judita Popović, Zoran Simjanović i Aleksandar Vitković izabrani su, glasovima poslanika u Skupštini Srbije, za nove članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije. Ispred resornog skupštinskog odbora kandidovani su novinar Nenad Zorić, koga… »

Skupština izabrala nove članove REM-a

Danas pre 28 dana
Judita Popović, Zoran Simjanović i Aleksandar Vitković izabrani su danas, glasovima poslanika u Skupštini Srbije, za nove članovie Saveta Regulatornog tela za elektronske medije. Ispred resornog skupštinskog odbora kandidovani su novinar Nenad… »

Ugljanin: Platforma za rešavanje statusa Sandžaka obeležila ovu godinu

Radio sto plus pre 31 dan
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin izjavio je danas da je usvajanje platforme za rešavanje statusa Sandžaka bio ključni događaj za tu partiju u 2019. godini. On je na konferenciji za novinare kazao da je u… »

Ugljanin: Usvajanje Platforma za rešavanje statusa Sandžaka ključni događaj u 2019. godini

RTV Novi Pazar pre 31 dan
Stranka demokratske akcije Sandžaka održala je danas godišnju konferenciju za medije na kojoj je o događajima važnim za Sandžak i Bošnjake koji su se desili tokom godine govorio predsednik stranke Sulejman Ugljanin. Ugljanin je kazao da je ključni… »

Predložena dva kandidata za REM

Dnevnik 23.12.2019
BEOGRAD: Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije odlučio je danas većinom glasova da za članove Saveta REM predloži novinara Nenada Zorića i bivšu poslanicu LDP Juditu Popović, a konačnu odluku o njihovom izboru doneće parlament. Osim… »

Novi Pazar: Bez organizovanog dočeka Nove godine, novac deci bez roditelja

RTV Novi Pazar 23.12.2019
U Novom Pazaru ni ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine. Odlukom gradonačelnika najvećeg grada regije Sandžak Nihata Biševca, umesto trošenja novca za angažman neke estradne zvezde i proslavu na trgu, novac koji bi se utrošio u te… »

Zindović razbio SNS u Prijepolju, članovi ogorčeni, Popadić: Kako da narodne pare prebacujem kojekakvim agencijama i…

Glas Zapadne Srbije 23.12.2019
Prijepolje - Drago Popadić (SNS) član UO Doma kulture u Prijepolju, biće smenjen na sutrašnjoj sednici bez objašnjenja na predlog Opštinskog veća kojim predsedava Dragoljub Zindović. Razlog njegove smene nije naveden u obrazloženju, samo su… »

"Ako bi se Srbija i odrekla Kosova to ne bi zaustavilo neprijatelje"

B92 22.12.2019
Sergej Baburin izjavio je da bi Srbija povodom Kosova trebalo da uradi slično što je uradila Kina povodom Tajvana koji je odvojen 1949. godine. Baburin, predsednik Ruskog opštenarodnog saveza, kaže da proznavanje Kosova ne bi zaustavilo neprijatelje… »

Grad Novi Pazar obezbjedio 400 hiljada evra za male poljoprivrednike

Sandžak press 20.12.2019
Potpisivanjem partnerskog ugovora stvoreni su svi uslovi za implementaciju projekta ,,Socijalno preduzetništvo u poljoprivredi kao model smanjenja siromaštva”. Potpisnici partnerskog ugovora su – Grad Novi Pazar, Udruženje građana Inicijativa za… »

Ministarstvo o putu NP-TT: Čekamo na dozvole, rekonstrukcija će biti gotova do 2022. godine

Sandžak press 19.12.2019
Godina 2019. je pri kraju a od radova na rekonstrukciji puta Novi Pazar- Tutin urađen samo potporni zid. Redakcija sandžak Televizije još 5. novembra uputila pismo na adresu Ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture s obzirom na to da… »

Vesti dana »