Velika Britanija - vesti

Studenti, vratite se u Rusiju

Dojče vele pre 1 sat
Najnovije napetosti u odnosima sa Zapadom prilika su za Moskvu da još jednom pokuša da vrati hiljade svojih građana iz inostranstva u „majčicu Rusiju“. Ipak, malo je verovatno da će takvih povratnika biti mnogo.
„Vratite se nazad u Rusiju!“ To je poruka koju je ruska vladina Agencija za građane Rusije koje žive u inostranstvu, uputila desetinama hiljada ruskih državljana na Zapadu. Poziv je pre svega upućen onima koji studiraju u Velikoj... »

Putinov kec u rukavu: Da li će doći do nove krize u Siriji odlučuje se u Kremlju

Blic pre 2 sata
Rusija je upozorila na posledice nakon napada koji su izvele snage SAD, Velike Britanije i Francuske na Siriju, a jednu je Kremlj već izneo, rekavši da će isporučiti svom savezniku protivvazdušni sistem "S-300". Kako piše "Blumberg", ova pretnja će pre upaliti alarme u Izraelu nego u Vašingtonu,... »

Asad vratio orden Francuskoj: Nije mi čast da nosim medalju ropskog režima

Sputnik pre 2 sata
Ministarstvo inostranih poslova Sirije je vratilo Francuskoj Orden počasnog legionara Bašara el Asada preko Ambasade Rumunije u Sirijskoj Arapskoj Republici, saopštila je pres-služba sirijskog lidera.
U saopštenju se navodi da je razlog za vraćanje Ordena učešće Francuske u „trojnoj“ agresiji SAD i Velike Britanije na Siriju 14. aprila. „Za predsednika Asada nije čast da nosi medalju ropskog režima koji služi SAD i podržava... »

Mejovu kritikuju u Briselu: Pooštravanja kontrole na granici sa Irskom nećete izbeći

Srbija danas pre 3 sata
Nijedna opcija Britanije o carinskoj uniji ne može da funkcioniše
Brisel je odbio predlog premijerke Velike Britanije Tereza Mej o načinu izbegavanja pooštravanja kontrole na granici sa Irskom nakon izlaska Britanije iz evropskog bloka pozivajući se na diplomatske izvore u EU. Visoki... »

U ovom autu niko nije poginuo NIKAD

Domino magazin pre 3 sata
Najbezdedniji svih vremena
Naslovna » Tech » Auto » U ovom autu niko nije poginuo NIKAD Share Volvo može da bude zadovoljan. A bliže su cilju da u njihovim automobilima niko neće poginuti već od 2020. godine. E pa u Velikoj Britaniji su to već postigli. Od kada je stigao na ulice pre 16 godina,... »

Velika Britanija pravi granicu sa Irskom — pod svojim uslovima

Sputnik pre 4 sata
Brisel je odbio predlog premijerke Velike Britanije Tereza Mej o načinu izbegavanja pooštravanja kontrole na granici sa Irskom nakon izlaska Britanije iz evropskog bloka, piše „Dejli telegraf“, pozivajući se na diplomatske izvore u EU.
Visoki zvaničnici EU su se sastali ove nedelje sa glavnim pregovaračem Londona za „bregzit“ Olijem Robinsom. Kako su saopštili izvori lista, predlog Mejove je bio kritikovan na sastanku. „Bila su predstavljena detaljna i... »

Saopšteni uslovi za bolje odnose Rusije i SAD

Sputnik pre 4 sata
Savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džon Bolton sastao se sa ambasadorom Rusije u SAD Anatolijem Antonovom, navodi se u saopštenju Bele kuće.
„Na svom prvom sastanku dvojica zvaničnika razgovarala su o stanju odnosa između SAD i Rusije. Savetnik Bolton je ponovio da su bolji odnosi u interesu i SAD i Rusije“, navodi se u dokumentu. Međutim, prema rečima Boltona, bolji... »

Venčanje godine u velikoj Britaniji: Grad pod opsadom za svadbu Harija i Megan

Kurir pre 5 sati
LONDON - Naoružani policajci i pripadnici tajne policije patroliraće železničkim stanicama na rutama koje vode do kraljevskog zamka Vindzor 19. maja, za kada je planirana svadba britanskog princa Harija (33) sa Megan Markl (36), američkom glumicom.
Saobraćajna policija će blisko sarađivati s lokalnim vlastima i drugim policijskim snagama kako bi obezbedili brz odgovor na bilo koju vrstu incidenta. Toga dana biće prisutni i specijalni timovi za brzu reakciju u slučaju... »

The Saker: Zapamtite mart 2018. godine! Imperija sada mora ili da se savije ili uništi Rusiju

Pravda pre 5 sati
Mart 2018. godine će ući u istoriju kao istinski istorijski mesec.
Piše: The Saker -1.mart, Vladimir Putin čini svoje istorijsko obraćanje ruskoj Saveznoj skupštini. -4. mart, Sergej Skripalj, bivši britanski špijun, navodno je otrovan u Velikoj Britaniji. -8. mart, britanski zvaničnici optužuju... »

Imam HIV - evo kako izgleda moj seksualni život

Telegraf pre 12 sati
Beki je imala 29 godina kada je dobila dijagnozu, ali kaže da joj je to poboljšalo život
Više od 100.000 žena u Velikoj Britaniji je zaraženo HIV-om, ali i pored toga što su zaražene, one uspevaju da vode normalne živote. Jedna od tih žena je i Beki koja je odlučila da podeli svoju priču sa svetom. Istraživanje... »

©2018 Netmark d.o.o.