Velika Britanija

Dogovor o „bregzitu“ konačno postignut

Sputnik pre 2 sata
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da je su Velika Britanija i Evropska unija postigli dogovor o „bregzitu“. On je pozvao britanski Parlament da podrži ovaj dokument. Po tom pitanju oglasio se i predsednik Evropske komisije Žan Klod… »

Junker i Džonson: Postignut dogovor o Bregzitu

IndeksOnline pre 1 sat
BRISEL – Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker i britanski premijer Boris Džonson saopštili su danas u Briselu da je postignut dogovor o Bregzitu, sporazumu o izlasku Velike Britanije iz članstva u EU. “Postigli smo sporazum koji je… »

Odmor britanskih turista pretvorio se u noćnu moru zbog greške u vožnji

Politika pre 2 sata
Dva bračna para britanskih turista sa troje dece, vozili su u blizini kanadsko-američke granice kada im se na putu isprečila životinja zbog koje su promenili trasu i neplanirano, bez znanja ušli na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država. Za njima… »

Bronza za srpske parastrelce na SP, Ristiću još jedno zlato

RTV pre 3 sata
SIDNEJ - Reprezentacija Srbije u parastreljaštvu osvojila je bronzanu medalju ekipno u gađanju malokalibarskom puškom iz ležećeg stava na Svetskom prvenstvu u Sidneju. Srpski trio u sastavu Dragan Ristić, koji je došao do zlata u istoj disciplini… »

Nazire li se kraj Bregzita

RTS pre 6 sati
Evropski zvaničnici sastaće se u četvrtak i petak na samitu u Briselu od koga se očekuje postizanje konačnog dogovora o izlasku Velike Britanije. Posle samita, zasedaće britanski parlament. Najavljeni rok za britansko napuštanje Evropske unije je… »

Britanski ambasador od Vučića i Vulina popio dva šamara od kojih se neće oporaviti za života! (foto)

Alo pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je juče Nikolasa Abota, ambasadora Velike Britanije u Prištini, na čijim su izborima pobedili Aljbin Kurti i njegov pokret „Samoopredeljenje“ objavivši uz pitanje fotografiju Kurtija i Abota ispod… »

Vučić posle sramnog odgovora britanske ambasade na Kosmetu: Hvala vam, svi smo se razumeli!

Pravda pre 16 sati
Britanska ambasada odgovorila je na pitanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto se ambasador VB slikao sa Aljbinom Kurtijem "ispod" albanske zastave. Vučić je ranije u sredu pitanje uputio ambasadoru. Umesto ambasadora, Nikolasa Abota… »

Razgovori Londona i Brisela napreduju

Blic pre 1 dan
Razgovori Velike Britanije i EU o Bregzitu napreduju, uprkos nedostatku značajnijeg iskoraka tokom noći, saopšteno je iz britanske vlade. Iz kancelarije britanskog premijera Borisa Džonsona saopšteno je da se razgovori danas nastavljaju, nakon… »

Tusk: Do kraja dana sve jasno u oko Bregzita

B92 pre 20 sati
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je da bi teoretski sve trebalo da bude jasno u vezi s Bregzitom do kraja dana. "Teoretski, za sedam do osam sati sve bi trebalo da bude jasno u vezi s pitanjem Bregzita, pregovori su u toku. Sve ide u dobrom… »

Ni nemačka ne sluša SAD: Huawei gradi nove mreže širom zemlje!

Mondo pre 21 sat
Nemačka ne zabranjuje Huawei opremu za svoje mreže uprkos upozorenjima SAD. Nemačka ne zabranjuje Huawei opremu za svoje mreže uprkos upozorenjima SAD. Nemačka je i zvanično objavila nacrt bezbednosnih smernica za bežične mreže sledeće… »

Vesti dana »